рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подушка іграшка овечка

М'яка вівця, затишно задрімав на диванному валику - мило, чи не так?

А ще приємніше, що своїми руками її спорудити дуже просто, і така м'яка іграшка буде радувати око і дітей, і дорослих. Самі посудіть - і іграшка, і подушка відразу, така овечка є і прекрасним кімнатним аксесуаром, і відмінним варіантом подарунка. Як же зробити її своїми руками?

Нам знадобляться: Нам знадобляться:

  • Форма, її легко можна знайти в мережі. Докладаємо і наш варіант
  • Обрізки хутра для вух і тіла, адже наша овечка дуже м'яка і податлива
  • Вата, холлофайбер або синтепон для набивання, іграшка при всій м'якості повинна бути щільна
  • Білизняний трикотаж тілесного кольору
  • нитки
  • пряжа
  • штучні вії
  • Клей гарної якості

Форма нескладна, головне - приблизно зрозуміти, яких габаритів овечка вам потрібна. Виходячи з цього, правильно співвіднести деталі з величиною вироби. Своїми руками переводимо частини тіла з паперу на тканину і хутро. Тіло іграшка-подушка матиме з хутра, а голову і кінцівки - з трикотажу. Так вівця буде в потрібному ступені м'яка і пухнаста.

Потім своїми руками Наживляємо деталі Потім своїми руками Наживляємо деталі. Складаємо разом боки і живіт, прострочуємо шви - якщо ви добре шиєте своїми руками, то можна обійтися і без допомоги швейної машинки. Обов'язково залишаємо отвори для ніжок, які передбачає форма. Складаємо разом деталі хвоста, прострочуємо. При прокладанні строчки по спинці, не забудьте відразу вставити і хвостик.

Овечка повинна мати правильну пропорційну мордочку, і наша форма передбачає саме таку. Складаємо її навпіл, прострочуємо. Те ж саме робимо з вухами і лапами. Іграшка-подушка вже на третину готова.

Форма реалізована, тепер переходимо до більш складної частини. Своїми руками вивертаємо навиворіт морду і акуратно набиваємо її наповнювачів. Ми рекомендуємо холлофайбер - так овечка-подушка вийде більш щільною і пропорційної.

По суті, тепер треба зшивати деталі. У вивернутое навиворіт тіло вставляємо ніжки лицьовою стороною і пришиваємо їх вручну. Потім іграшка-подушка вивертається своїми руками назад, тобто на лицьову сторону, хутром. І необхідно набити тіло холлофайбером, як ми це вже і зробили з мордочкою. Але не треба занадто сильно старатися - навіть форма не припускав того, щоб вівця-подушка була надмірно пухкою. Дотримуйтесь золоту середину - іграшка повинна бути в міру щільною, але при цьому повинна вільно і розслаблено «лежати».

Потім своїми руками складаємо деталі хутряних вушок і зашиваємо потайним стібком.

Подушка вже схожа на тварину. Тепер потрібно акуратно пришити голову, щоб наша овечка знайшла особа. Краще знову ж використовувати потайний шов.

Потім подушка знаходить вуха, які ми своїми руками акуратно пришиваємо до голови Потім подушка знаходить вуха, які ми своїми руками акуратно пришиваємо до голови. Дуже непогано буде, якщо вівця-подушка обзаведеться чубчиком. Для цього прекрасно підійде пухнаста пряжа.

Отже, тепер своїми руками треба вдихнути життя в заготовку, щоб овечка стала майже живий.

Для початку своїм руками викроює очі з трикотажу і приклеюємо, і зверху ще й пришиваємо їх до морди, за допомогою акуратного шва «через край».

Потім перетягуємо вістрі морди нитками так, щоб вийшов характерний роздвоєний ніс Потім перетягуємо вістрі морди нитками так, щоб вийшов характерний роздвоєний ніс. Вишиваємо «посмішку» червоними нитками - нехай подушка буде доброю.

Потім беремо штучні вії і клеїмо їх до очках Потім беремо штучні вії і клеїмо їх до очках.

М'яка подушка, вона ж іграшка вівця, готова! Тепер залишилося зайнятися декоративними деталями. А саме: з хутра контрастного кольору пришити їй копитця. З яскравою стрічки зробити гарний бантик. Можна навіть пошити їй чарівне плаття - це особливо актуально, якщо овечка буде здебільшого існувати як подушка, в кімнатному інтер'єрі, і напевно збере на хутро багато пилу.

ВАЖЛИВО: тіло овечки необов'язково робити з хутра, цілком підійде будь-яка щільна тканина.

Але все ж саме штучне хутро дасть всій роботі відчуття закінченого образу. Адже це саме пухнаста овечка, іграшка-подушка, з посмішкою і красивими віями, і. що найважливіше, зроблена своїми руками! Форма - теж важливо, тому перш ніж взяти наш варіант, добре пошукайте в інтернеті.

М'яка вівця, затишно задрімав на диванному валику - мило, чи не так?
Як же зробити її своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com