рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крему після засмаги в солярії, косметика після засмаги на сонці

  1. 1 або 2 фототип? Вам обов'язковий догляд до і після
  2. Правила догляду за шкірою до і після засмаги
  3. Види косметики до і після засмаги
  4. приємні доповнення

Десятки сеансів в солярії - далеко не єдине, що необхідно для отримання красивого бронзового загару. Часом ультрафіолетовий відбиток ніяк не хоче проявлятися на шкірі шоколадними відтінками, а якщо засмагнути нарешті виходить, щастя триває недовго - через пару тижнів з таким трудом отриманий загар починає потихеньку змиватися. Тільки правильно підібрані косметичні засоби для догляду за шкірою до і після засмаги можуть забезпечити швидкий ефект від відвідування солярію і допомогти зберегти його привабливість на довгий час!

1 або 2 фототип? Вам обов'язковий догляд до і після

Природа не всіх нагородила легко загоряють шкірою, яка здатна тривалий час зберігати насичені темні відтінки. Тому власникам нордичного і скандинавського фототипів більшою мірою необхідний додатковий догляд до і після сеансів в солярії. Професійні косметичні засоби, призначені для таких випадків, несуть в собі масу переваг:

  • Спеціальні скраби дбайливо очистять чутливу шкіру, не пошкодивши при цьому захисний бар'єр. Це особливо важливо для власників 1 і 2 фототипів, схильних до обгорання. Крім того, грамотне очищення шкіри допоможе засмазі лягати більш глибоко і рівномірно, що наблизить отримання заповітних золотистих відтінків. Перш ніж приступити до скрабірованіе, необхідно дізнатися, як правильно користуватися скрабами .
  • Оскільки скандинавська і нордична шкіра погано зберігає засмагу, щоденний догляд повинен бути особливо делікатним. У цьому допоможуть професійні гелі для душу - їх м'який склад перешкоджає вимиванню з працею отриманих бронзових відтінків.
  • Чутливої, блідою від природи шкірі просто необхідно додаткове зволоження під час сеансів в солярії! Тому спеціальні зволожуючі засоби без бронзатори або з мінімальним їх змістом повинні стати основою для щоденного догляду за шкірою 1 і 2 фототипів . Їх пролонговану дію допоможе отримати більш глибокий і стійкий загар, а природні компоненти дозволять зберегти шкіру молодою і пружною.

Ідеальна засмага - він тільки з правильним підходом

Це не означає, що щасливчики з середньоєвропейської і середземноморської шкірою можуть нехтувати щоденним доглядом під час засмаги - омолоджуючі і поживні комплекси, що входять до складу професійної косметики до і після засмаги, необхідні їм нітрохи не менше!

Правила догляду за шкірою до і після засмаги

Правильний засмага починається з підготовки шкіри до сеансу в солярії. Щоб час, проведений під ультрафіолетовими променями, мало ефект, а загар радував рівномірністю і насиченістю, необхідно попередньо очистити шкіру від залишків декоративної косметики і ороговілих клітин. Це вкрай важливо, оскільки деякі арома-компоненти духів або кремів надають фотосенсибілізуючу дію, яке може привести до утворення темних плям.

Крім того, під час душа слід скористатися легким скрабом для тіла - це зробить засмагу більш рівномірним. Засоби для вмивання та скрабування, розроблені спеціально для засмаглою шкіри, ідеально справляються з цим завданням - їх м'яку дію дозволяє дбайливо і ефективно очистити шкіру і підготувати до сеансу засмаги, зберігши при цьому природний жировий баланс клітин.

Не варто забувати, що після виходу з кабінки солярію процес засмаги не закінчується! Щоб надати шкірі м'якість і бархатистість, запобігти пересушування і фотостаріння, потрібно обов'язково користуватися косметикою після солярію. Інноваційна формула ультра-зволожуючих засобів після засмаги містить всі необхідні поживні мікроелементи і вітаміни, які забезпечують повноцінний догляд за шкірою, заспокоюють і відновлюють її, що сприяє продовженню ефекту засмаги. Більш того, збагачені додатковими бронзаторами пролонгованої дії, ці кошти дозволяють надати шкірі більш глибокий і насичений відтінок.

Види косметики до і після засмаги

1. скраби . косметологи Hempz подбали про те, щоб максимально м'яко і дбайливо підготувати шкіру до сеансів засмаги. Логотип бренду у вигляді листочка конопель обраний не випадково - дані косметичні засоби збагачені поживними маслом натуральним екстрактом насіння конопель, які є джерелом вітамінів, антиоксидантів і протеїнів, необхідних для шкіри. Календула і ромашка надає заспокійливу дію, зменшує запалення і почервоніння, а екстракт алтея розгладжує шкіру і надає їй пружність. скраби Sandalwood & Apple Body Scrub і Hempz Pomegranate Sugar Body Scrub можуть використовуватися і для регулярного догляду за засмаглою шкірою, оскільки їх м'яке вплив не порушує ліпідний і водний баланс шкіри.

Hempz - одні з кращих серед зволожуючою косметики

2. зволожуючі засоби . Основний ефект зволожуючою косметики після солярію спрямований на відновлення і живлення шкіри. Дані кошти є незамінними помічниками засмагає, тому широко представлені в лінійці кожного косметичного бренду. Креми від SolBianca містять Патенол і масло Ши, які сприяють регенерації шкірного покриву після засмаги. Косметика даної групи від Eva Sun завдяки входить до складу алантоїн інтенсивно зволожує і відновлює шкіру.

представники бренду Tannymax мають універсальну дію: Бісаболол сприяє зменшенню запалення, масло какао пом'якшує і живить шкіру, а комплекс TMX HYDRO COMPLEX ефективно утримує вологу в клітинах. Зволожуючі засоби після засмаги від Devoted Creations з силіконовими компонентами і екстрактом шовку справляються поставленим завданням на відмінно, роблячи шкіру м'якою і бархатистою. А формула VitatanTM 2010 року від California Tan сприяє стимуляції природної здатності шкіри загоряти завдяки унікальному поєднанню вітамінів, мінералів і кисню.

3. Зволожуюча косметика з бронзаторами . Крім ефективного зволоження і живлення, дана косметика сприяє посиленню дії ультрафіолету. Бронзатори миттєвого і уповільненої дії надають засмазі насиченість, викликаючи глибшу пігментацію шкіри. Крім того, креми Tannymax містять меланін - природний пігмент засмаги, а формула Eva Sun з екстрактом волоського горіха і маслом какао стимулює потемніння шкіри природним шляхом. Комплекс пролонгаторів засмаги з ерітрулозой від Pro Tan подовжує життя отриманого шоколадного відтінку, а інноваційна розробка представників Devoted Creations - SunXtend - допомагає запобігти втраті пігменту в клітинах шкіри, зберігаючи загар на тривалий час.

Комплекс пролонгаторів засмаги з ерітрулозой від   Pro Tan   подовжує життя отриманого шоколадного відтінку, а інноваційна розробка представників Devoted Creations - SunXtend - допомагає запобігти втраті пігменту в клітинах шкіри, зберігаючи загар на тривалий час

Косметика після засмаги - подовжує життя засмаги

4. Гелі для душа . Спеціальні засоби для вмивання володіють м'яким дією, делікатно і ніжно очищаючи засмаглу шкіру. Дана косметична лінія, представлена брендами Hempz і Devoted Creations, підходить не тільки для підготовки шкіри до сеансів засмаги, але і рекомендовані до застосування після отримання бажаних золотистих відтінків.

приємні доповнення

Спеціальна косметика до і після солярію не тільки допомагає придбати і зберегти чудовий золотистий загар, але і сприяє омолодженню шкіри, відновленню її пружності і тонусу. Q10 в складі косметики від Tannymax перешкоджає утворенню дрібних зморшок, формула ProCell System викликає видимий омолоджуючий ефект, а L-карнітин візуально підтягує контури тіла. Комплекс ALA Technology від Devoted Creations розгладжує шкіру, робить її більш молодий і пружною.

Не залишилися осторонь і представники California Tan : Суміш Cali Collection в складі зволожуючих кремів надає унікальне омолоджуючу дію завдяки збалансованому вмісту вітамінів, поживних речовин і антиоксидантів, а комплекс CT-Protect сприяє регенерації шкіри і запобігає вікові зміни. Секретом молодості і краси володіє і косметика Restored - Argireline Peptide усуває навіть глибокі зморшки, а технологія Pu [red] сприяє виробленню генового каркаса шкіри.

Секретом молодості і краси володіє і косметика Restored - Argireline Peptide усуває навіть глибокі зморшки, а технологія Pu [red] сприяє виробленню генового каркаса шкіри

Загоряйте із задоволенням!

З правильно підібраною косметикою сеанси засмаги принесуть не лише задоволення від привабливо-бронзового відтінку, але і допоможуть повернути шкірі молодість і красу!

Або 2 фототип?
Або 2 фототип?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com