рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

До і після. Преображення в майстерні краси Queens

  1. Мода змінюється, і багатьом з нас хочеться мінятися разом з нею - відростити чубок, перефарбуватися...
  2. Стрижка та укладка
  3. кератинове вирівнювання

Мода змінюється, і багатьом з нас хочеться мінятися разом з нею - відростити чубок, перефарбуватися в рудий, зробити модну стрижку каре, завивку або, навпаки, випрямлення. Але як зробити повне перетворення і при цьому зберегти здоров'я і природну красу волосся?

За відповіддю журналіст ІА «Чіта.Ру» відправився в майстерню краси Queens. Вона відкрилася місяць тому, але вже завоювала серця низькими цінами - від 400 рублів за жіночу стрижку - і професіоналізмом стилістів. У кожного з них за плечима мінімум 10 років роботи в індустрії краси, протягом яких вони відточували навички практично до досконалості. Немає нічого дивного в тому, що, раз оцінивши вміння майстрів, клієнти повертаються до них знову і знову.

Салон надає чимало послуг: перукарні, косметологічні, відвідування візажиста. Ми обмежилися стрижкою, укладанням і кератиновим відновленням волосся - задоволення від ритуалів краси варто розтягувати.

Стрижка та укладка

Перша з дівчат побажала розкішні об'ємні локони, як у Вікторії Гончарової з серіалу «Кухня». Повторити настільки виразну і ексцентричну укладку і зберегти при цьому яскравий характер самої моделі - завдання, здавалося б, не з легких. Однак професіонали майстерні краси Queens з готовністю прийняли виклик і втілили фантазію клієнтки в життя.

Майстер акуратно працював з неслухняними складними кучерями, філігранно укладаючи волосок до волоска, створюючи пишний обсяг. Процес зажадав від моделі терпіння, але результат того вартий: не потрібно ніякого рудого кольору, щоб дізнатися обриси серіальної зачіски. Єдина відмінність криється в настрої укладання - якщо у вигаданого персонажа вона уособлювала вічний виклик, то для клієнтки майстерні висловлює скоріше легкість, натхнення, політ фантазії. Стиліст відчув її темперамент і зумів підкреслити його, а не перекреслити.

кератинове вирівнювання

Друга гостя майстерні краси воліла кератіновие випрямлення - інтенсивне відновлення волосся кератином і силіконом. Ці речовини збагачують структуру волосся, створюють обволікаючу плівку і захищають його від шкідливих впливів навколишнього середовища, так що після закінчення процедури клієнт отримує прямі, гладкі, здорове волосся.

Такий спосіб допомагає позбутися від кучерів навіть людям з густими, жорстким волоссям, а отриманий ефект зберігається до півроку в залежності від препаратів, стану волосся і правильності домашнього догляду. Співробітники Queens під час процедури використовують перевірену японську продукцію, тому гарантують довгострокове випрямлення і легкість укладання.

Крім стрижки, укладки і кератинового випрямлення, в майстерні краси Queens вам зроблять будь-який фарбування з використанням професійної фарби і доглядає косметики для волосся фінської марки Cutrin.

«Творці Cutrin розробляли продукцію з урахуванням того, як погодні умови впливають на структуру і зовнішній вигляд волосся. Формули, засновані на ретельно відібраних природних інгредієнтах, тестувалися в Фінляндії - країні з схожим на російський кліматом. Тому фарба і косметика Cutrin відрізняється м'яким впливом на волосся і шкіру голови і прекрасно підходить мешканкам морозного Забайкалля », - розповіла одна зі співробітниць майстерні.

Дбайливе ставлення до волосся - основа роботи Queens. Фарбування тут прагнуть зробити безпечним, але при цьому відповідним очікуванням клієнта. Здійснити бажання жінки буває нелегко, але колористи успішно справляються з цим завданням. На допомогу приходить багата палітра фарб для волосся Cutrin - 120 кольорів, змішуючи які отримують нові відтінки.

Двері майстерні краси Queens відкриті для всієї родини. Поки жінки роблять укладку або фарбування, хлопці можуть пограти, подивитися телевізор або зробити модну зачіску у дитячого перукаря. Для чоловіків діє акція - кожна четверта стрижка в подарунок.

Крім того, до кінця тижня в салоні діє знижка 30% на кератиновое випрямлення. Якщо ж ви замовите столик в ресторані «Абу-Дабі» або «Сопрано», то Queens подарує вам знижку на вечірній образ.

Подробиці про послуги майстерні уточнюйте в групі «ВКонтакте» і по телефону: 71-11-04.

Анна Валерьева 9:45, 28 жовтня 2015Але як зробити повне перетворення і при цьому зберегти здоров'я і природну красу волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com