рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Схеми для чохлів на авто гачком схема

  1. В'язані чохли для сидінь в автомобілі гачком
  2. В'язані чохли для авто (гачком)
  3. Вибір матеріалів для в'язання авточехлов
  4. Покрокова інструкція з в'язання авточехлов
  5. В'язання підголівника для в'язаних чохлів в авто
  6. Тепер в'яжеться задня частина підголівника, також сіткою № 1
  7. В'язання чохла на сидіння авто
  8. В'язання нижній частині чохла на авто
  9. В'язання верхній частині чохла на авто
  10. Конструктор колажів від Pinme
  11. Чохли для автомобільних крісел

Зміст статті

В'язані чохли для сидінь в автомобілі гачком

Виявляється гачком можна зв'язати не тільки дитячі пінетки, жіночий капелюшок, плаття або сарафан. Справжні умільці пішли набагато далі і завдяки своїй нестримної фантазії навчилися створювати найнеймовірніші речі - іграшки, взуття, головні убори, прикраси, аксесуари, а також предмети побуту та інтер'єру.

Одними з найбільш незвичайних виробів в'язаних гачком є в'язані чохли для сидінь в автомобілі, які не тільки виконують захисні функції, але ще і створюють додатковий комфорт і неповторний естетичний вигляд. Особливо добре подібні чохли підходять для жіночих автомобілів або автомобілів сімейного типу.

Отже, ви придбали нове авто, диски литі, колір улюблений - все як ви мріяли, залишається лише облаштувати своє комфортне перебування в ньому. Для цього озбройтесь гачком, пряжею і створюйте власноруч неповторну, ексклюзивну річ - в'язані чохли для автомобіля.

Подивіться, якими оригінальними і незвичайними вони можуть бути. Для початку підберіть підходящі нитки, краще щоб вони були натуральними - віскоза, бавовна або тонка шерсть цілком підійде, хоча нитки на основі синтетики також можуть використовуватися у виготовленні подібних виробів.

Для початку підберіть підходящі нитки, краще щоб вони були натуральними - віскоза, бавовна або тонка шерсть цілком підійде, хоча нитки на основі синтетики також можуть використовуватися у виготовленні подібних виробів

Далі визначитеся з технікою в'язання, чи будете ви в'язати чохол цільним полотном, як показано на першому фото або зберете його з окремих мотивів (друге фото). Саме з окремих мотивів часто виготовляють в'язаний плед гачком, ви можете використовувати ту ж саму технологію.

Потім за допомогою сантиметрової стрічки зніміть мірки з крісла і зробіть викрійку на папері в натуральну величину, завдяки якій вам буде легше виконувати в'язання чохла.

Візерунок для чохла, можна підібрати також найрізноманітніший, він не повинен бути обов'язково щільним, дуже красиво виглядатимуть ніжні, ажурні чохли або такі як представлені на фотографіях вище.

В'язані чохли для авто (гачком)

У даній статті ми розповімо, як зробити в'язані чохли на авто своїми руками У даній статті ми розповімо, як зробити в'язані чохли на авто своїми руками. Як виявилося, в мережі зовсім мало матеріалу по цій темі. Але ж зараз в'язані чохли в салоні - справжній писк моди! Це стильний аксесуар і відмінний подарунок автолюбителю.

Вибір матеріалів для в'язання авточехлов

Роботу, звичайно ж, слід почати з вибору матеріалів. Оскільки ми будемо в'язати чохли нема на один сезон, потрібно досить міцна, але при цьому м'яка пряжа. В даному випадку використовувалася пряжа Macrame від YarnArt. Вона об'ємна, але при цьому абсолютно не колючий (що великий плюс: погодьтеся - дуже незатишно було б сидіти на теплому, колючому сидінні влітку в спеку або восени в дощову погоду). У цій пряжі є лише один «недолік» - малий метраж в мотку, тому мотків знадобиться багато. Для в'язання з пряжі макраме відмінно підійде гачок № 4,5. В'язання виходить досить великим, виріб в'яжеться на подив швидко. Якщо Ви хочете, щоб чохол був дуже щільним, візьміть гачок № 4.

Покрокова інструкція з в'язання авточехлов

Почнемо з підголівників.

В'язання підголівника для в'язаних чохлів в авто

Вимірюємо параметри підголівника: висоту (1), ширину (2) і висоту верхньої самій вузькій частині (3).

Основні параметри чохлів Основні параметри чохлів

Спочатку в'яжеться передня частина основним узором. Розміри прямокутника рівні параметрам 1 і 2.

Схема основного візерунка   Зовнішній вигляд основного візерунка Схема основного візерунка Зовнішній вигляд основного візерунка

Готовий прямокутник починаємо обв'язувати з усіх чотирьох боків сіткою № 1

Схема сітки №1 Схема сітки №1

Увага: У кутах не робимо ніяких додатків, сітка в'яжеться строго по периметру і виходить як би «перпендикулярній» відносно передньої частини.

Тепер в'яжеться задня частина підголівника, також сіткою № 1

Оскільки в нашому випадку підголовники мають форму трикутника, в задній частині тут треба зробити невелику надбавку по ширині, тоді підголовник одягнеться без зайвої натяжки.

схема збільшення схема збільшення

Після того, як буде пов'язана і задня частина, обв'язуємо весь підголівник одним загальним поруч сітки, щоб він сподівався на сидіння точно на «штирі». По краю можна обв'язати поруч стовпчиків без накиду.

Готові в'язані підголовники (вид ззаду) Готові в'язані підголовники (вид ззаду)

В'язання чохла на сидіння авто

Викрійки для в'язаних чохлів на авто можуть відрізнятися, тому що у різних марок машин різні форми сидінь. Але основа у всіх приблизно однакова (в нашому випадку - автомобіль Фольцваген Туран).

Звичайно, ідеальний варіант - якщо у Вашому розпорядженні виявиться старий чохол від авто. Розпоріть його по швах, і отримаєте абсолютно точну викрійку майбутнього виїзного чохла.

Верхня і нижня частини в'яжуться окремо, а потім з'єднуються.

Форма в'язаного чохла на авто Форма в'язаного чохла на авто

Бордовим кольором показана область, яка в'яжеться основним узором, всі інші частини в'яжуться сіткою № 2.

Схема сітки № 2 Схема сітки № 2

Для більш простого розрахунку Ви можете в'язати всі частини викрійки чохла окремо, а потім зшити. В даному випадку було пов'язано все разом (розраховувати це набагато складніше, зате потім не доведеться зшивати).

В'язання нижній частині чохла на авто

В'яжемо основним узором прямокутник з параметрами 4 і 5 (див. Фото вище). Всі інші частини (бічні і задні - вони позначені жовтим і блакитним кольором) в'яжуться відповідно до параметрів викрійки сіткою № 2.

В'язання верхній частині чохла на авто

Верхня частина в'яжеться трохи по-іншому. По-перше, вона не точно прямокутна, тому що на місці спини водія сидіння трохи звужується, тому головну частину (яка в'яжеться основним узором) треба в'язати прямо лише до початку звуження, а потім поступово і рівномірно збавляти з обох сторін кількість петель. У підсумку виходить полотно такої форми:

Форма верхньої частини чохла Форма верхньої частини чохла

Бічні елементи (жовтий і блакитний колір на викрійці) в'яжуться також сіткою № 2 - форма їх знову-таки залежить від параметрів вашої викрійки.

Після того, як бічна частина буде готова, зв'яжіть задню верхню частину сидіння (на схемі вона показана бузковим цвітом). У нашому випадку частини В-Г немає, і ззаду чохол закінчується на рівні спини водія, не закриваючи кишеню сидіння.

Після того, як Ви зв'яжете обидві частини чохла, їх залишиться тільки з'єднати посередині.

Повністю зшити чохол по всіх швах і боків не вийде, тому що в цьому випадку його буде неможливо надіти на сидіння. Для того, щоб в'язаний чохол надійно кріпився, можна використовувати різні гумки, ремінці, липучки, гачки або мотузочки (на Ваш розсуд). В даному випадку за бажанням замовника було пов'язано кілька довгих мотузочок.

Так виглядають готові чохли на авто в салоні.
Так виглядають готові чохли на авто в салоні

За ідеєю, чохол надівається «в обтяжку», але замовник захотів його підняти, одягнувши «штирі" не на бічну сітку, а на основну верхню частину, тому на фото верхня частина чохла злегка «висить».
За ідеєю, чохол надівається «в обтяжку», але замовник захотів його підняти, одягнувши «штирі не на бічну сітку, а на основну верхню частину, тому на фото верхня частина чохла злегка «висить»

На перший погляд може здатися, що зв'язати чохли на авто дуже важко. Але, почавши роботу, Ви зрозумієте, що «очі бояться, а руки роблять!»

Я, звичайно, не автомобіліст, але красиво адже. Так, нюансів маса, в'язати буду гачком, це точно, але занадто великий номер брати не буду, а то вийде пухко, мірки вже зняла, залишилася справа за нитками, які все-таки взяти, щоб були довго в експлуатації ?? Car interior accessories Car seat covers faux fur cute cushion styling car-covers FOR BACK SEAT NEW. Він може бути якої завгодно: Тільки виникають кілька нюансів, які варто обміркувати дуже ретельно. Починаємо в'язання за схемою: Для публікації коментаря вам необхідно зареєструватися або увійти. Буду описувати з фото процес в'язання чохла На заднє. Мені здалося, що в'язали різні візерунки, різного кольору, а потім з'єднували їх між собою, і садили на сидінні напевно модельного методом Відповісти З цитатою. Це більш складний спосіб, ніж просто в'язати гачком. Фрагментами квітів можна прикрасити і інші ділянки машини. Змінити Логін Пароль Вийти. Прикрасити свій будинок дуже просто, головне - мати бажання! Схема чохла на табуретку, пов'язаного гачком.

А маленькі діти взагалі будуть в повному захваті! Ідеї ​​для в'язання та багато іншого для рукодільниць. В'яжи собі квадрати, з'єднуй в єдине ціле - строкате полотно, і виходить в результаті дуже навіть потрібна і корисна річ.

Конструктор колажів від Pinme

Конструктор колажів від Pinme

В принципі, можна використовувати схему для в'язання будь-який великий. Частина 2 - В'язані чохли для

Частина 2 - В'язані чохли для

Голосування доступне тільки зареєстрованим користувачам. Справа ця, звичайно ж, нешвидка, але цілком навіть собі цікаве. КОНКУРС «Я люблю море». Совушка-подушка для солодких снів!

Совушка-подушка для солодких снів

Як зв'язати ажурну шаль гачком з бахромою. Як шкода, що коли я виходила заміж, до такої краси ще не додумалися. ValNa, а не хочете спробувати поєднувати ваші кольору з блідо-рожевим, блідо-бузковим, світло-вишневим або що-небудь в такому дусі? В'язання на в'язальної машині відеоуроки Наталії Савіної і Ольга Юр'євої ..

Чохли для автомобільних крісел

Чохли для автомобільних крісел

Швидко і за приємними цінами http: You signed in with another tab or window. Килимок гачком зі схемою http:

Килимок гачком зі схемою http:

Віра-Віра, ага, і кермо, коли йдеш, мереживний серветкою прикривати, щоб не припадав пилом! Опублікувала Світлана Берсанова, Можу допомогти і пояснити тільки по гризунам .. Статистика проекту за місяць.

Статистика проекту за місяць

Таке ось оригінальне і зовсім нестандартне рішення для внутрішнього оздоблення авто. Sign up for free to join this conversation on GitHub. Міжнародний конкурс «Квіти своїми. В'язання гачком, схеми, опис, моделі, ідеї.

Чохли в машину в'язані гачком схеми | Домоведення для всієї родини. Купити товар Univeraal для автомобільних сидінь для peugeot.

Виявляється, можна пов'язати чохли для автомобіля - гачком. Справа ця, звичайно ж, нешвидка, підголовники авто зв'язати.

Частина 2 - В'язані чохли для авто! Частина 3 - Чохли на автокрісла в'яжемо гачком. Частина 4 - Чохли Гачок + шкіра. (2), Костюми. (), Ідеї без схем.

ValNa, а не хочете спробувати поєднувати ваші кольору з блідо-рожевим, блідо-бузковим, світло-вишневим або що-небудь в такому дусі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com