рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сироедний шоколад

Класичний рецепт приготування сироедного шоколаду виглядає так.
Візьміть какао-крупку , Какао-масло, мед.
Розтопіть на водяній бані какао-масло. Найкраще потріть його на тертці -так воно швидше розтопиться. Какао-крупку розмолоти в кавомолці або блендером.
Довго ними працювати не варто, тому що вони нагріваються, при цьому сприяючи виділенню масла, і "сліпляют" розмолоту какао-крупку. Одного 2-3-хвилинного перемолу, зі звичайними 4-5-секундними "підходами", цілком вистачить, щоб намолотити какао на добрячу порцію шоколаду для 2-3 чоловік. Якщо вам потрібно більше, дайте охолонути вашому приладу хвилин 10.
Помішуючи масло на водяній бані, додайте туди розмолоту какао-крупку, далі додайте за бажанням - мед, стевію, розмолоту ваніль, горіхи, фрукти, сухофрукти ...
Після цього розлийте по формах, або, по-можливості, в плоский посуд, поставте в холодильник.
Через 2-3 години сироедний шоколад готовий.

Корисні спостереження:
1. Замість меду можна додавати виноградний цукор, сироп агави, сироп топінамбура .. може ще щось знайдете рідке, солодке і нешкідливе ... У цьому випадку, додайте це не на фінальній стадії, а раніше, тому що рідина збільшить обсяг і ваше блюдо стане більш рідким ..
2. Якщо ви переборщили з какао-маслом або з продуктами з п.1, а какао вже закінчилося, радимо вам використовувати розмелений просунув зеленої гречки . Він не має яскраво-вираженого смаку і підходить і до солоним, і до солодких страв. Шоколаду стане більше без втрати смаку!

Шоколаду стане більше без втрати смаку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com