рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маска для волосся з реп'яховою маслом

  1. Про користь реп'яхової олії для волосся
  2. Застосування для відновлення, зростання і зміцнення волосся
  3. Застосування продукту в складі домашніх масок для лікування всіх типів волосся
  4. Маски з реп'яховою маслом для сухого волосся
  5. Маски з реп'яховою маслом для жирного волосся
  6. Рекомендації та правила використання

Доглянута і здорова шевелюра - предмет гордості кожної жінки. Однак, сьогодні складно підтримувати гарну зачіску. Реп'яхову олію - унікальний засіб, що підходить для відновлення всіх типів волосся.

Реп'ях здавна вважається універсальним засобом по догляду за волоссям та шкірою голови. Продукт отримують шляхом настоювання кореня або листя лопуха на олії оливковій, мигдалевому, вазеліновому.

Таке зілля можна виготовити самостійно, в домашніх умовах . Для цього необхідно подрібнити 100 грам листя і коріння реп'яха, залити 250 мл будь-якого базового масла і залишити настоюватися на 21 день. Однак, простіше придбати його в аптеці, коштує воно недорого.

Однак, простіше придбати його в аптеці, коштує воно недорого

Про користь реп'яхової олії для волосся

Корисність цінного продукту для пасом обумовлена ​​високим вмістом вітамінів Р, С, А, Е і В, а також протеїном і мінеральними речовинами. Завдяки цьому воно володіє антибактеріальними властивостями, прискорює процес регенерації шкіри голови і відновлює структуру волосся . Масло може використовуватися як самостійна субстанція, так і в комплексі з іншими компонентами.

Речовини, що містяться в продуктіКористь для волосся

Кальцій сприяє зростанню і зміцненню пасом Мідь Усуває випадання і ламкість Інулін Живить волосяні цибулини і прискорює засвоєння вітамінів Стеаринова кислота Надає блиск Пальмова кислота Забезпечує еластичність і здоровий вид Флавоноїди протизапальну дію

Застосування для відновлення, зростання і зміцнення волосся

Найпопулярніший і незатейний варіант застосування продукту - обгортання чистим реп'яхову олію. Для цього потрібно змочити шевелюру водою і розділити на кілька пасом. Заздалегідь розігрітим в мікрохвильовій печі маслом обробити шкіру голови по проділах, а потім і пасма по всій довжині. Для розподілу масла по волоссю можна використовувати гребінець в один ряд з великими зубцями, при цьому її потрібно періодично змочувати. Для більшого ефекту при нанесенні на шкіру потрібно проробляти легкий круговий масаж подушечками пальців. Коли все пасма змащені, можна приступати до обгортання. Потрібно обернути голову плівкою, відмінно впорається із завданням шапочка для прийняття душу. Потім прогріти шевелюру за допомогою фена, і зробити чалму з рушника. Тримати ще 20- 30 хвилин, після чого помити голову, використовуючи шампунь. Для того щоб повністю позбутися від жирності, може знадобитися кілька процедур змивання.

Таку терапію рекомендується проводити 1 2 рази на тиждень, протягом півтора місяців. Курс можна повторювати з перервою в 2 3 тижні.

Застосування продукту в складі домашніх масок для лікування всіх типів волосся

Кожен тип волосся вимагає особливого підходу до приготування лікувальних сумішей. Для жирного волосся потрібно підбирати компоненти сприяють усуненню зайвої засаленість. Сухі локони потребують додаткового живлення і зволоження. Що стосується реп'яхової олії, його можна включати до складу будь-якої маски, часто цей компонент є основою, тому його називають базовим.

Маски з реп'яховою маслом для сухого волосся

для власниць сухого волосся реп'яхову олію справжня знахідка. Воно зміцнює, стимулює зростання, робить пасма еластичними, усуває лупу, живить і зволожує.

  1. Масло реп'яха, мед і сік алое вера змішується в пропорції 1: 1 до отримання однорідної маси. Готовою сумішшю необхідно обробити шкіру і пасма. Голову обернути і ходити не менше 1 години. Після цього маску ретельно змити з голови.
  2. Для приготування знадобитися яєчний жовток, 15 грам меду, 30 грам майонезу, 10 20 мл будяків і зубок часнику. Всі продукти перемішати і додати подрібнений часник. Зілля нанести на волосся і шкіру голови, особливу увагу потрібно приділити кінчиків. Тримати маску потрібно близько години.
  3. Змішати 30- 40 мл олії, 10 20 грам порошку какао, 1 2 яєчних жовтків і по 2 краплі вітамінів Е і А. Розчином обробити шкіру голови і пасма. Шевелюру заховати під плівку і залишити на годину. Голову мити звичним чином.

Маски з реп'яховою маслом для жирного волосся

Всупереч існуючій думці про небажаному використанні продукту для лікування жирного волосся, правильно приготована маска допоможе не тільки поліпшити здоров'я, але і усунути зайву засаленість. Для приготування таких сумішей знадобитися засіб нормалізує роботу сальних залоз.

  1. Мультивітамінна маска для жирного волосся. Змішати 15 мл реп'яхової олії, 5 мл перемелених кісточок винограду, 15 мл свіжого соку грейпфрута і 5 крапель лимонного ефірного масла. Зілля потрібно нанести на пасма, рясно змастивши шкіру голови. Ходити з маскою біля півгодини, потім змити.
  2. Маска, що скорочує вироблення шкірного жиру. Зробити мікс з масла будяків і ефіру м'яти перцевої, на 30 мл олії 2 4 краплі ефіру. Суміш наноситься на шкіру голови, за допомогою гребінця розподілити трохи засобу по довжині локонів. Голову обернути плівкою і залишити на 40 хвилин.
  3. Лимонна маска з реп'яховою маслом. Приготувати суміш з реп'яхової олії і свіжого лимонного соку 1: 2, трохи підігріти на водяній бані. Готовою сумішшю обробити шкіру і пасма, залишити на 30- 40 хвилин. Після чого, змити теплою водою з шампунем.

Рекомендації та правила використання

Реп'яхову олію складно змити, буває так, що навіть після повторного миття голови локони залишаються жирними. Для видалення залишків жиру рекомендується провести повторну борошняну маску. Необхідно розмішати трохи житнього борошна в воді, повинна вийти суміш, схожа на млинцеве тісто. Гарненько обробити шевелюру тестом і залишити на 5 хвилин. Після цього змити проточною водою. Житнє борошно відмінно вбирає частинки жиру.

Трав'яні ополіскування також полегшують процедуру. Після миття голови шампунем потрібно обполоснути шевелюру заздалегідь приготованим ромашковим відваром або оцтовим розчином.

Для приготування масок рекомендується використовувати тепле масло, в такому стані воно більш ефективно. Засіб має бути свіжим і не мати неприємного запаху.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com