рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

білковий крем

  1. Інгредієнти для білкового крему:
  2. Пристосування і посуд, необхідні для приготування білкового крему:
  3. Приготування білкового крему:
  4. Застосування білкового крему:
  5. Безпека білкового крему:

Постійні читачі добре знаю мою любов готувати і смачно поїсти з дитинства, при цьому багато страв я навчився готувати в досить ранньому віці

Постійні читачі добре знаю мою любов готувати і смачно поїсти з дитинства, при цьому багато страв я навчився готувати в досить ранньому віці. Але білковий крем до останнього часу залишався каменем спотикання. Звичайно, я вмів збивати білки з цукром, як це робиться в цьому рецепті. Але використовувати просто збиті білки в тортах і тістечок не можна. Вони швидко осідають і небезпечні для здоров'я. Для мене до останнього часу залишалося загадкою, як в кондитерських готують білковий крем !? І ось, напередодні 8-го Березня, завдяки дівчинці з роботи на ім'я Настя, яка розповіла про те, що білковий крем потрібно заварювати, я навчився готувати справжній білковий крем, який ще називають заварним. Такий крем можна додавати в тістечка і використовувати в тортах.

Інгредієнти для білкового крему:

3 яйця 1-ої категорії (середні яйця)

неповна склянка цукру (гранований стакан наповнений не до країв, а до верхньої кромки)

100 мл. води

сіль

лимонна кислота кристалами (за смаком)

Пристосування і посуд, необхідні для приготування білкового крему:

каструля для варіння цукрового сиропу, широка металева каструля для збивання крему, міксер, глибока тарілка з холодною водою, велика ємність з холодною водою (куди можна поставити каструлю для збивання білкового крему), різні ложки, стакан і інші підручні засоби.

Приготування білкового крему:

Перш ніж братися готувати білковий крем, потрібно досконало навчитися готувати звичайне безе. Рецепт хоч і простий, і я його постараюся повноцінно описати, але вимагає певної вправності. Якщо з першого разу не вийде, не турбуйтеся. Дорогу здолає той, хто йде. Скажу про себе, у мене все вийшло з першого разу, значить, шанс на перемогу великий. Переходимо до рецептом!

Цукор змішати з водою в окремій каструлі і поставити на середній вогонь. Яйця ретельно помити. Це істотно зменшує ймовірність різних захворювань.

Відокремити яєчні білки і прибрати в холодильник охолоджуватися. Охолоджені білки збиваються набагато легше і якісніше. Цукровий сироп довести до кипіння і варити на маленькому вогні.

Зупинюся докладніше на варінні цукрового сиропу. Його потрібно уварити до проби скочування кульки. Тобто беремо чайною ложкою трохи сиропу, охолоджуємо в тарілці з холодною водою, потім з цього сиропу повинен легко скататися кульку. Тільки сироп потрібно добре охолодити, щоб не обпектися. У процесі варіння сиропу спробуйте виконати цю процедуру кілька разів, щоб зрозуміти суть процесу. Як тільки ви побачите, що ще чуть-чуть поварити сироп і вийде кульку, то приступайте до збивання яєчних білків.

Яєчні білки вийняти з холодильника, додати трохи солі (щоб білки краще збивалися). Якщо є бажання, додати кристалічної лимонної кислоти. Я не люблю білковий крем з лимонною кислотою, тому не додаю її. Збити яєчні білки за допомогою міксера до стану густої піни. Тобто якщо ви вимкнули міксер і витягли лопатки, отримані піки повинні зберігати свою форму. Якщо піки дуже високі, допускається, щоб вони опустили «голови». Буде краще, якщо хтось буде допомагати збивати білки, поки Ви будете возитися з цукровим сиропом. Збивання білків зупиняти вкрай небажано.

Прийшов час перевіряти сироп на пробу скочування кульки. Якщо вийшло, сироп готовий. Я кулька сплющив. Він не повинен розтікатися.

Отже, білки збиті. Сироп зварився. Продовжуємо збивати яєчні білки і тонкою цівкою вливаємо цукровий сироп в майбутній крем. Це і є процес заварювання білкового крему. Ні на секунду не зупиняємо збивання. Коли ввели весь цукровий сироп, потрібно продовжувати збивати білки до повного охолодження крему. Щоб білковий крем швидше охолов, можна поставити каструлю з кремом у велику тару з холодною водою.

Застосування білкового крему:

Білковий крем, приготований за цією технологією, відмінно зберігається і зберігає свою форму. Його можна використовувати як начинку різних кондитерських виробів, для зовнішнього оформлення тортів. Робити прикраси з цього крему важко, але можливо. Просто не вийдуть дрібні деталі.

Безпека білкового крему:

Завдяки термічній обробці цукровим сиропом, білковий крем стає безпечним для вживання в їжу. Під час кипіння і заварювання крему температура цукрового сиропу досягає 115 градусів Цельсія. За технологією час зберігання такого крему в холодильнику - 36 годин. Смачного!!!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com