рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Барбетки фото, барбетки породи собак фото, барбет, мисливська собака, фото барбетки, фотографія, водяний собака, охота, зростання, загривок, вага, барбетки, голова, вуха, шерсть, забарвлення, водоплавна дичина догляд за шерстю пудель бішон вівчарка фото

Барбетки - одна з найстаріших французьких порід мисливських собак, що використалася при створенні багатьох пізніших порід, таких, як   бішон фрізе   ,   пудель   ,   оттерхаунд   і деякі вівчарки Барбетки - одна з найстаріших французьких порід мисливських собак, що використалася при створенні багатьох пізніших порід, таких, як бішон фрізе , пудель , оттерхаунд і деякі вівчарки.

У свій час барбетки були найбільш поширеними водяними собаками на Європейському континенті. Самі барбетки, мабуть, походять від староанглійський водяних собак. У Росії завезені окремі екземпляри, але на полюванні вони не використовуються.

Барбетки - собака середнього зросту (висота в холці близько 56 см, вага 16-25 кг), урівноваженої поведінки, привітна, товариська при вмісті в будинку і пристрасна рішуча мисливиця. Це міцна собака з пропорційною корпусу головою, висячими середньої довжини високо посадженими вухами. Відмітною ознакою цієї породи є довга войлокообразной хвиляста або кучерява шерсть, іноді навіть скручується в шнури. Такий шерсть надійно захищає собаку від холодної води і негоди. Забарвлення частіше чорний, каштановий, палевий, сірий або білий з мітками або без них, буває і змішаний забарвлення.

Барбетки - природжена водяний собака: її великі лапи округлої форми добре пристосовані для плавання; вона використовується при полюваннях на водоплавну дичину , Плаває в будь-який, навіть крижаній воді, аппортірует з будь-яких кріплень, але може бути хорошим помічником для мисливця і на землі. При утриманні барбетки потребує ретельного догляду за шерстю. Для виставок її інколи підстригають на манер пуделя.

Л.Гіберт, експрет-кінолог Всеросійської категорії

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com