Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.
работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Барбетки - одна з найстаріших французьких порід мисливських собак, що використалася при створенні багатьох пізніших порід, таких, як бішон фрізе , пудель , оттерхаунд і деякі вівчарки.
У свій час барбетки були найбільш поширеними водяними собаками на Європейському континенті. Самі барбетки, мабуть, походять від староанглійський водяних собак. У Росії завезені окремі екземпляри, але на полюванні вони не використовуються.
Барбетки - собака середнього зросту (висота в холці близько 56 см, вага 16-25 кг), урівноваженої поведінки, привітна, товариська при вмісті в будинку і пристрасна рішуча мисливиця. Це міцна собака з пропорційною корпусу головою, висячими середньої довжини високо посадженими вухами. Відмітною ознакою цієї породи є довга войлокообразной хвиляста або кучерява шерсть, іноді навіть скручується в шнури. Такий шерсть надійно захищає собаку від холодної води і негоди. Забарвлення частіше чорний, каштановий, палевий, сірий або білий з мітками або без них, буває і змішаний забарвлення.
Барбетки - природжена водяний собака: її великі лапи округлої форми добре пристосовані для плавання; вона використовується при полюваннях на водоплавну дичину , Плаває в будь-який, навіть крижаній воді, аппортірует з будь-яких кріплень, але може бути хорошим помічником для мисливця і на землі. При утриманні барбетки потребує ретельного догляду за шерстю. Для виставок її інколи підстригають на манер пуделя.
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше