рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Торт Черепаха: рецепт класичний найпростіший

  1. Інгредієнти для торта Черепаха зі сметанним кремом
  2. Класичний рецепт торта Черепаха зі згущеним молоком

Торт Черепаха - бісквітний дитячий тортик, в крем якого за класичним рецептом, крім масла і сметани, добавлена ​​варена згущене молоко. Дитячий торт зі згущеним молоком, горішками, чорносливом, ківі або бананами робить смак шоколадної Черепахи - класичного торта - соковитіше, більш насиченим і смачніше.

Торт Черепаха, рецепт класичний найпростіший, приготувати шоколадну Черепаху в домашніх умовах зі сметанним кремом і згущеним молоком простіше простого. Торт Черепаха, рецепт зі згущеним молоком, являє собою багатошаровий десерт , Зібраний з шоколадного печива і просочений сметанним кремом. Особливістю оригінального дитячого торта Черепаха є оформлення шоколадного печива з білим кремом у вигляді панцира черепашки.

Порада від Чудо-Кухарі. Для дітей Черепашку складають з бісквітного домашнього печива , Яке мамі або бабусі простіше спекти напередодні дня народження або дитячого свята.

Коржики з бісквіту або печиво при складанні торта укладають в формі черепашки, щедро поливаючи шари торта сметанним кремом , Очі їстівного черепашонка малюють з темної шоколадної глазурі .

Варіант оформлення Смарагдової Черепахи - класичний торт з кружечками ківі. Найшвидша - листкова збірка шоколадного бісквітного торта для дітей і дорослих, втім, як і класичний рецепт торта Черепаха з фото.

Як приготувати торт Черепаха в домашніх умовах? Рецепт класичний - найпростіший. Бісквітне тісто для торта в сучасних кулінарних рецептах різниться складом інгредієнтів і способами приготування бісквіта в домашніх умовах. Роблять торт Черепаха з класичного бісквітного тіста, з шоколадом , Сметаною, медом, з какао.

Але просочують класичну Черепаху сметанним кремом або готують крем для торта зі сметаною, зі згущеним молоком і маслом.

Пропонуємо рецептуру того самого торта, який багато їли в дитинстві. Це перевірений рецепт черепашки - шоколадного дитячого торта, соковитого, ніжного, просоченого сметанним кремом і потопаючого в білому кремі.

Це перевірений рецепт черепашки - шоколадного дитячого торта, соковитого, ніжного, просоченого сметанним кремом і потопаючого в білому кремі

Інгредієнти для торта Черепаха зі сметанним кремом

  • борошно пшеничне - 2 ст;
  • яйця курячі - 5-6 шт;
  • цукор-пісок - 1,5 ст;
  • сода харчова - 1 ч.л .;
  • какао-порошок - 3 ст.л;
  • ядра горіхів (будь-яких) - півсклянки;
  • чорнослив без кісточки - 15-20 шт.

крем

  • сметана жирна - 800 мл;
  • масло вершкове (без рослинних добавок) - 50 г;
  • згущене молоко варена - 0,5 банки;
  • ванілін (за бажанням) - половина пакетика.

Класичний рецепт торта Черепаха зі згущеним молоком

  1. Чорнослив промиваємо, заливаємо теплою кип'яченою водою і залишаємо для розмокання.
  2. Яйця збиваємо з цукром в окремій мисці.
  3. Додаємо борошно, какао і негашене соду. Перемішуємо і збиваємо міксером або віночком.
  4. Деко застилає папером для запікання.
  5. Набираємо чайної або десертною ложкою готове бісквітне тісто і розкладаємо його на папері у вигляді оладок на відстані приблизно 2 см один від одного.
  6. Ставимо деко в розігріту до 200оС духовку і випікаємо печива до рум'янцю. Печенюшки випікаються швидко , Якщо злегка подрумянились - значить, готові.
  7. Таким чином випікаємо все тісто: виходить приблизно 5-6 листів коржів.
  8. Поки остигають печеньки, робимо сметанний крем зі згущеним молоком. Для приготування крему в окремому посуді змішуємо сметану, м'яке масло (не рідким), ванілін, згущене молоко. Збиваємо до еластичної однорідної маси.
  9. Розм'яклий чорнослив ріжемо дрібними шматочками, горіхи кришимо.
  10. Для оформлення дитячого торта «Черепаха» на велике блюдо викладаємо бісквітне печиво, попередньо промазав сметанним кремом, шарами, у вигляді черепахи.
  11. Зазори, які залишилися при викладанні черепахи, заповнюємо горішками і чорносливом.
  12. Ми залишаємо 6 печенюшок для хвостика, голови, ручок і ніжок і вкладаємо їх на свої місця.
  13. Після того, як все печиво буде розкладено, заливаємо весь торт «Черепаха» залишилися сметанним кремом.
  14. Зверху за бажанням поливаємо «панцир» черепахи шоколадною глазур'ю , Малюємо черепашке очі і рот з глазурі або посипаємо торт тертим шоколадом.
  15. Ставимо торт в холодильник на 5-6 годин для просочення і подаємо до столу.

На зрізі шоколадний торт Черепаха виходить незвичайного багатошарового виду з горіхами і чорносливом, діти від цього ніжного домашнього торта просто в захваті, та й усім дорослим смачна черепашка подобається з чаєм або за святковим столом.

Як приготувати торт Черепаха в домашніх умовах?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com