рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Супер смачну сметанний пиріг з ягодами

  1. Складові:

Поділитися на Facebook

Поділитися в Pinterest

Поділитися в ОК

Поділитися в ВК

Поділитися в Google Plus

Зустрічаємо Масляну - готуємо сметанний пиріг з ягодами. Так - так, я не обмовилася: на Русі, до революції, було прийнято на Масляну змушувати стіл стравами (недарма ж вона багата і широка). Особлива перевага віддавалася страв круглої форми - схожим на сонечко (а це, як ви розумієте, не тільки млинці). Пиріг з ягодами і сметаною заливкою відмінне блюдо на день масляної стіл - золотистий, схожий на сонечко, прикрашений ягодами (промінчиками), супер смачну. А запах - наступаючої весни і швидкого ароматного літа. Зустрічаємо Масляну - готуємо сметанний пиріг з ягодами

Складові:

  • 2 великих яйця (або три дрібних);
  • 1 склянка цукру;
  • 1 стакан сметани;
  • 0,5 склянки рослинного масла;
  • 2 склянки борошна;
  • 2 чайні ложки розпушувача;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 1 грам солі;
  • 400-500 грам ягід (за смаком);
  • 1 столова ложка крохмалю.

Сметанний пиріг з замороженими ягодами. покроковий рецепт

Випікати пиріг зі сметанним кремом і ягодами ми будемо в духовці. Тому відразу включаємо її, нехай розігріється. Приготування сметанною заливки не займе багато часу.

  1. Збиваємо яйця з цукром, сіллю і ванільним цукром.
  2. Вливаємо в яєчну суміш сметану і рослинне масло.
  3. Додаємо (просіюючи через сито) борошно і розпушувач, перемішуємо дерев'яною лопаткою. Якщо борошна недостатньо (тісто по консистенції повинне вийти як на шарлотку - погустіше, ніж сметана).
  4. Круглу форму (я брала діаметром 22 сантиметри) застилає пергаментним папером, змащуємо її і боки форми маргарином.
  5. Викладаємо половину заливного тесту, розподіляємо. Викладаємо більше половини заморожених ягід (змішаних з крохмалем). Додаємо другу половину сметанною заливки і по її поверхні розподіляємо залишилися ягоди, трохи вдавлюючи їх руками. Ягоди можна брати будь-які: полуницю, малину, смородину (навіть яблука) - зараз зима, тому використовувала заморожені. Влітку - свіжі.
  6. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180-200 градусів духовці. Приблизний час - 40-50 хвилин (все індивідуально, залежить від особливостей вашої духовки). Перевіряємо готовність зубочисткою (вона повинна бути сухою).
  7. Готовий сметанний пиріг посипаємо зверху цукровою пудрою.

Подаємо супер смачну пиріг з ягодами до чаю: під час сімейної вечері або, коли гості раптово на порозі. Виручить в будь-якій ситуації!

джерело

Поділитися на Facebook

Поділитися в Pinterest

Поділитися в ОК

Поділитися в ВК

Поділитися в Google Plus

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com