- класичний заварний
- що знадобиться
- шоколадний
- що знадобиться
- З сиру і вершків
- що знадобиться
- сметанний
- що знадобиться
- На вершках, з додаванням цедри апельсина
- що знадобиться
- Зі згущеним молоком
- що знадобиться
- приготування
- Невеликі хитрощі в приготуванні кремів для бісквіта
Вирішили приготувати бісквітний торт , Але не знаєте, який крем для нього підійде? У світі налічується понад 1000 рецептів різних варіантів такої помазки для коржів.
Бісквітний торт зі сметанним кремом
Смачний крем для бісквіта виходить, якщо додати в нього різні додаткові інгредієнти (наприклад, сметану або згущене молоко). Варіанти приготування представлені нижче.
класичний заварний
Цей рецепт відомий багатьом досвідченим господиням. Він нескладний у приготуванні, а бісквітні коржі, промазали їм, виходять просто незрівнянного смаку. Що стосується компонентів такого крему, то вони є на кухні в кожної господині.
що знадобиться
- Жовтки від трьох яєць
- борошно (одна ч. л.)
- половина звичайного гранованого склянки вершків (краще сільських)
- цукру стільки ж, скільки і вершків
- ванілін (за смаком)
- половина стандартної пачки вершкового масла (приблизно 145 г)
приготування
Для приготування цього смачного крему потрібно взяти яйця, і відокремити жовтки від білків. Останні можна прибрати в холодильник для іншої страви, а жовтки слід ретельно перетерти з борошном, яка попередньо з'єднана з цукровим піском.
Потрібно домагатися такої консистенції маси, щоб в ній не було жодної крупинки цукру або грудочки з борошна.
Коли суміш стане однорідною, майбутній крем для промазування бісквітних коржів слід поставити на слабкий вогонь. При цьому не потрібно забувати його весь час помішувати.
Маса повинна нагадувати густу сметану по консистенції. Не можна додавати вогонь, інакше можна переварити такий крем.
На наступному етапі потрібно буде порізати вершкове масло на невеликі брусочки. Перед цим вона повинна постояти в теплому місці до тих пір, поки не стане м'якою консистенції.
Тепер потрібно обережно влити крем , Знятий з плити в масло. Суміш добре перемішується і збивається віночком або вилкою до однорідного стану.
Після цього в масу вводиться невелика кількість ваніліну і все добре перемішується. Господиня повинна пам'ятати, що такий інгредієнт потрібно додавати в крем для бісквітних коржів зовсім по чуть-чуть. В іншому випадку він буде гірчити.
Цей рецепт крему прекрасно підійде не тільки для промазування бісквіта, але і для начинки в заварних еклерів або інших тістечок.
шоколадний
Любителі бісквітних тортів з прошарком з шоколаду по достоїнству оцінять такий рецепт. Це класичний варіант крему, який за лічені хвилини може перетворити прості коржі в прикраса будь-якого святкового столу.
Торт з шоколадним кремом
Крім того, такий смачний крем буде гідною заміною шоколадної пасти. А для його приготування не буде потрібно багато чого.
що знадобиться
- 0,5 кг шоколаду (не менше 70% какао бобів в складі)
- половина звичайного склянки міцної заварки
- цедра апельсина за смаком (якщо брати лимонну, смак буде не таким цікавим)
приготування
- Шоколад потрібно розтопити на водяній бані.
- Візьміть звичайну заварку без фруктових або інших добавок і заваріть міцний напій . Чай повинен настоятися до появи темно-коричневого відтінку протягом 20 хвилин. Після цього рідину потрібно процідити через ситечко і тонкої акуратною цівкою влити в розтоплений шоколад, добре при цьому помішуючи. Щоб не проціджувати чай, деякі господині заварюють пакетований. Це скоротить час приготування крему.
- Збийте масу за допомогою віночка або міксера. Додайте трохи апельсинової цедри за смаком. Цей компонент додасть крему незабутній аромат.
Отримана маса повинна постояти в холодильнику кілька годин. Це допоможе їй загуснути.
З сиру і вершків
Цей рецепт мабуть один із самих нескладних в приготуванні, і під силу навіть самої недосвідченої господині. Кисло-солодкий ніжний смак такої маси купується за рахунок додавання в неї сиру .
що знадобиться
- Сир (чим більше відсоток жирності, тим краще)
- один звичайний гранований стакан свіжих вершків
- трохи цукру (за смаком)
- ванілін на кінчику ножа (за бажанням)
приготування
Викладіть сир з упаковки в окремий посуд. Ретельно розімніть за допомогою виделки. Слідкуйте за тим, щоб не було жодної грудочки.
Якщо він залишився, то це легко забереться на наступному етапі приготування. Візьміть вершки і акуратно влийте їх в сир . Повинна вийти густа маса з однорідною консистенцією.
Цей різновид крему не повинна розтікатися по коржам. Якщо така неприємність все таки сталася, то щоб її виправити, можна додати трохи сиру.
Цей інгредієнт так само повинен бути добре розім'ятий. Після цього слід додати ванілін (за смаком), не перевищуючи зазначеної на упаковці дозування, і цукровий пісок.
Смак сирного крему буде ніжніше, якщо замінити останній компонент на цукрову пудру. Якщо не любите надто солодкі торти, можна не додавати її зовсім.
Після цього суміш потрібно знову добре перемішати і поставити в холодильник на півгодини.
Крім промазування коржів з бісквітного тіста, можна використовувати такий крем для начинки пісочних кошичків, наповнення заварних тістечок, а так само як окремий десерт .
Про те, як зробити сирний крем, можна подивитися на відео:
сметанний
Для того щоб створити ідеальний торт, знадобиться трішки натхнення і смачний крем для бісквіта зі сметани.
що знадобиться
- Два повних гранованих склянки сметани
- звичайний гранований стакан цукру
- стандартний пакетик згущувача для кремів
- ванілін (за смаком)
приготування
В окрему ємність потрібно вилити сметану і висипати туди цукор. Ретельно перемішати до однорідності маси (крупинки цукру повинні бути добре розчинені). Після цього можна ввести ванілін (багато додавати не можна, щоб крем не став гірчити).
На наступному етапі всипають спеціальний загущувач для кремів, і збивають отриману суміш. Повинна вийти густа маса з щільною консистенцією. Далі сметанний крем потрібно поставити в холодильник на кілька годин, щоб він ще більше загус.
Через певний час можна промащувати бісквітні коржі. Крім того, такий крем відмінно підходить для наповнення фруктових кошичків з пісочного тіста, заварних тістечок або просто в якості помазки на хліб.
Що стосується загустителя, то якщо в приготуванні була використана звичайна сільська домашня сметана, то такий інгредієнт можна не використовувати, помазка для бісквіта і так не буде розтікатися. Але це тільки в тому випадку, якщо консистенція сметани дуже густа.
На вершках, з додаванням цедри апельсина
За допомогою вершків можна приготувати дуже смачний крем , Яким добре перешаровують коржі з бісквітного тіста. Особливо добре виглядатиме така солодка повітряна маса з ніжним смаком на верхівці торта.
Цей крем готується протягом півгодини, а продуктів для нього потрібно небагато. Крім того, такий масою можна начиняти кошики з шматочками фруктів на основі пісочного тіста. Входить до складу цедра апельсина надає чудовий відтінок смаку крему на вершках.
що знадобиться
- Один звичайний гранований стакан вершків (краще сільських)
- половина гранованого склянки цукрової пудри (можна замінити цукром, але краще перший варіант)
- стандартний пакетик желатину
- ванілін на кінчику ножа (за смаком)
- ¼ частина гранчака води
приготування
- Вилити вершки в окрему ємність і добре збити за допомогою міксера або віночка в піну з густою консистенцією.
- Додати цукор тонкою цівкою, при цьому не перестаючи збивати міксером цукрово-вершкову суміш.
- Додати цедру ванілін за бажанням. Ні в якому разі не перевищувати дозування цього інгредієнта, щоб крем не гірчить.
- В окремому посуді потрібно замочити желатин у воді. Він повинен розбухати приблизно протягом 20 хвилин. Після цього його потрібно прокип'ятити на вогні і дочекатися повного охолодження. Необхідно, щоб всі набряклі крупинки желатину розчинилися у воді.
- Після того як цей компонент охолов, його потрібно перемішати з вершковою основою, а після цього збити за допомогою віночка або міксера.
Коли крем буде повністю готовий, їм потрібно відразу ж промащувати коржі. Ця дія необхідно, тому що желатин в складі цієї маси її занадто згустив.
Зі згущеним молоком
Креми на основі згущеного молока не поступаються за смаком тим, які зроблені на сметані.
Крем зі згущеним молоком для бісквітного торта
Вони досить швидко готуються, а продукти, які потрібні для такого рецепта, легко знайти на кухні в кожної господині.
що знадобиться
- Одна стандартна пачка вершкового масла
- коньяк (можна замінити його ромом)
- 4 ст. ложки цукрової пудри
- половина гранчака згущеного молока
- жовтки від двох курячих яєць
приготування
Перед тим як почати готувати такий смачний крем для бісквіта зі згущеним молоком, потрібно попередньо розм'якшити вершкове масло. Для того, щоб воно прийняло потрібну консистенцію, слід потримати його в мікрохвильовій печі протягом хвилини або залишити в теплому місці.
Після того як цей продукт придбав потрібну консистенцію, його перемішують з цукровою пудрою за допомогою вилки або віночка. На наступному етапі необхідно розбити яйця, і відокремити жовтки від білків. Жовтки зі згущеним молоком потрібно добре збити в окремій ємності.
Далі жовтки перемішуються з сумішшю з масла і цукрової пудри, і збиваються з допомогою міксера або віночка.
У самому кінці приготування в збиту масу додають половину чайної ложки коньяку. Можна обійтися і без цього інгредієнта.
Крім того, що цей різновид крему мажуть на бісквітні коржі для торта, їм можна перешаровують і пісочний «Медовик». Крім того, деякі господині начиняють їм заварні тістечка.
Невеликі хитрощі в приготуванні кремів для бісквіта
Щоб приготувати будь-який з кремів для промазування бісквітних коржів, потрібно дотримуватися таких правил, якими вже давно користуються досвідчені господині на своїх кухнях. Тільки в цьому випадку у просочення для торта може вийти ідеальна консистенція і структура:
- Перед приготуванням будь-якого крему з перерахованих вище потрібно обов'язково витягнути всі інгредієнти з холодильника. Це стосується яєць, сметани і т. Д. Вони повинні простояти деякий час, щоб придбати кімнатну температуру. Тільки в цьому випадку крем вийде ідеальним.
- Якщо необхідно зробити прикраси для торта , Скористайтеся спеціальними насадками. Так само можна просто промазати бісквітні коржі кремом за допомогою ложки або силіконової пензлика і прикрасити верх зацукрованими цукатами або шматочками горіхів (мигдалю, волоських, обсмаженого арахісу і т. Д.).
- Для того щоб крем вийшов саме таким, яким потрібно, необхідно готувати в суворій відповідності з інструкцією. Для цього слід обов'язково дотримуватися всі кількість інгредієнтів.
- Для отримання більш соковитих тортів, коржі з бісквітного тіста просочуються сиропом, який наноситься незадовго до цього за допомогою спеціальної силіконової пензлика. Якщо сиропу немає, можна замінити його солодким варенням , Злегка розведеним водою.
Такі нескладні поради допоможуть домогтися ідеальної консистенції крему, для того щоб порадувати домашніх найсмачнішим бісквітним тортом.