рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки і як смажити кольорову капусту?

  1. Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?
  2. Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?

Смачна і хрустка смажена цвітна капуста в клярі - просте і швидке в приготуванні блюдо, яке може зробити кожен у себе вдома, тому в даній статті докладніше розглянемо, скільки по часу і як смажити свіжу і заморожену кольорову капусту на сковороді

Смачна і хрустка смажена цвітна капуста в клярі - просте і швидке в приготуванні блюдо, яке може зробити кожен у себе вдома, тому в даній статті докладніше розглянемо, скільки по часу і як смажити свіжу і заморожену кольорову капусту на сковороді.

Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?

Час приготування свіжої та замороженої капусти особливо не відрізняється, так як перед смаженням її необхідно відварювати в киплячій воді, щоб після смаження вона була більш соковитою і смачною. Розглянемо докладніше, скільки смажать кольорову капусту по часу:

  • Скільки за часом смажити кольорову капусту? Цвітну капусту необхідно смажити по 7-10 хвилин з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
  • Скільки потрібно варити кольорову капусту перед смаженням? Перед тим, як посмажити свіжу і заморожену кольорову капусту необхідно варити 5-7 хвилин після закипання води в каструлі (капусту опускають в уже підсолену киплячу воду).

Дізнавшись, скільки хвилин смажити кольорову капусту, розглянемо далі сам процес її приготування, щоб знати, як смачно посмажити кольорову капусту на сковороді в домашніх умовах.

Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?

Найбільш популярним рецептом, як смачно приготувати кольорову капусту на сковороді, є її жарка в клярі, тому розглянемо поетапно, як посмажити кольорову капусту в клярі з яйця і муки:

  • Ретельно промиваємо обрану кольорову капусту в холодній воді і розрізаємо на суцвіття.
  • Наливаємо в каструлю воду, додаємо сіль (половина чайної ложки на 1 літр води) і доводимо до кипіння, після чого кладемо підготовлені суцвіття цвітної капусти і варимо їх 5-7 хвилин.
  • Відварені суцвіття перекладаємо в друшляк і чекаємо, поки вони охолонуть і з них стече вода.
  • Готуємо кляр для цвітної капусти: в глибоку тарілку вбиваємо 2-3 яйця (на 0,5 кг цвітної капусти), додаємо трохи меленого чорного перцю, сіль за смаком і 2 столових ложки борошна, після чого ретельно збиваємо вінчиком або виделкою.
  • Наливаємо в глибоку сковороду олію і нагріваємо його на плиті, після чого кожне суцвіття цвітної капусти ретельно обмакиваем в клярі і викладаємо на розігріту сковороду.
  • Обсмажуємо кольорову капусту з кожного боку до золотистої скоринки і викладаємо на тарілку. Смачна смажена цвітна капуста в клярі - готова!

На замітку: в кляр не варто додавати багато борошна, тому що чим більше рідким він буде, тим більше хрустка скоринка утворюється на цвітній капусті після смаження.

Читаємо також статті по темі: як варити кольорову капусту і яка користь і шкода цвітної капусти для організму людини ?

На закінчення до статті можна відзначити, що знаючи, як посмажити кольорову капусту на сковороді в клярі, Ви зможете швидко приготувати смачну і корисну страву до святковому столу або просто до вечері для своїх близьких. Свої відгуки і корисні поради, як і скільки смажити кольорову капусту на сковороді, залишаємо в коментарях до статті і ділимося їй в соціальних мережах, якщо вона була корисною для Вас.

Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?
Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?
Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?
Скільки потрібно варити кольорову капусту перед смаженням?
Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com