рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки і як смажити кольорову капусту?

  1. Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?
  2. Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?

Смачна і хрустка смажена цвітна капуста в клярі - просте і швидке в приготуванні блюдо, яке може зробити кожен у себе вдома, тому в даній статті докладніше розглянемо, скільки по часу і як смажити свіжу і заморожену кольорову капусту на сковороді

Смачна і хрустка смажена цвітна капуста в клярі - просте і швидке в приготуванні блюдо, яке може зробити кожен у себе вдома, тому в даній статті докладніше розглянемо, скільки по часу і як смажити свіжу і заморожену кольорову капусту на сковороді.

Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?

Час приготування свіжої та замороженої капусти особливо не відрізняється, так як перед смаженням її необхідно відварювати в киплячій воді, щоб після смаження вона була більш соковитою і смачною. Розглянемо докладніше, скільки смажать кольорову капусту по часу:

  • Скільки за часом смажити кольорову капусту? Цвітну капусту необхідно смажити по 7-10 хвилин з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
  • Скільки потрібно варити кольорову капусту перед смаженням? Перед тим, як посмажити свіжу і заморожену кольорову капусту необхідно варити 5-7 хвилин після закипання води в каструлі (капусту опускають в уже підсолену киплячу воду).

Дізнавшись, скільки хвилин смажити кольорову капусту, розглянемо далі сам процес її приготування, щоб знати, як смачно посмажити кольорову капусту на сковороді в домашніх умовах.

Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?

Найбільш популярним рецептом, як смачно приготувати кольорову капусту на сковороді, є її жарка в клярі, тому розглянемо поетапно, як посмажити кольорову капусту в клярі з яйця і муки:

  • Ретельно промиваємо обрану кольорову капусту в холодній воді і розрізаємо на суцвіття.
  • Наливаємо в каструлю воду, додаємо сіль (половина чайної ложки на 1 літр води) і доводимо до кипіння, після чого кладемо підготовлені суцвіття цвітної капусти і варимо їх 5-7 хвилин.
  • Відварені суцвіття перекладаємо в друшляк і чекаємо, поки вони охолонуть і з них стече вода.
  • Готуємо кляр для цвітної капусти: в глибоку тарілку вбиваємо 2-3 яйця (на 0,5 кг цвітної капусти), додаємо трохи меленого чорного перцю, сіль за смаком і 2 столових ложки борошна, після чого ретельно збиваємо вінчиком або виделкою.
  • Наливаємо в глибоку сковороду олію і нагріваємо його на плиті, після чого кожне суцвіття цвітної капусти ретельно обмакиваем в клярі і викладаємо на розігріту сковороду.
  • Обсмажуємо кольорову капусту з кожного боку до золотистої скоринки і викладаємо на тарілку. Смачна смажена цвітна капуста в клярі - готова!

На замітку: в кляр не варто додавати багато борошна, тому що чим більше рідким він буде, тим більше хрустка скоринка утворюється на цвітній капусті після смаження.

Читаємо також статті по темі: як варити кольорову капусту і яка користь і шкода цвітної капусти для організму людини ?

На закінчення до статті можна відзначити, що знаючи, як посмажити кольорову капусту на сковороді в клярі, Ви зможете швидко приготувати смачну і корисну страву до святковому столу або просто до вечері для своїх близьких. Свої відгуки і корисні поради, як і скільки смажити кольорову капусту на сковороді, залишаємо в коментарях до статті і ділимося їй в соціальних мережах, якщо вона була корисною для Вас.

Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?
Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?
Скільки смажити кольорову капусту на сковороді?
Скільки потрібно варити кольорову капусту перед смаженням?
Як смачно посмажити кольорову капусту в клярі на сковороді?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com