рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шашлик з яловичини: найсмачніший маринад для шашлику з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим

  1. Маринад для запікання шашлику в духовці (в рукаві) - рецепт з покроковими фото
  2. Складові:
  3. Шашличний маринад з ківі
  4. Складові:
  5. Маринад на кефірі
  6. Складові:
  7. Як замаринувати шашлик на оцті
  8. Складові:
  9. Маринад з додаванням лимона
  10. Складові:
  11. Мариноване м'ясо у вині і мінералці
  12. Складові:
  13. Шашличний маринад на майонезі
  14. Складові:
  15. Шашлик з яловичини з гірчицею
  16. Автор публікації
  17. admin

Як же апетитно виглядає підсмажене на вугіллі і виливає пропахнуло Костровим димом, м'ясо - ось, заради чого люди люблять виїжджати з міста, на природу. Але як же буває прикро, якщо замість того, що очікуєш насправді, виходить все навпаки - пригорілі, та ще й гумова жуйка, вид якої з легкістю зіпсує не тільки апетит, але і гарний настрій.

Щоб на виході шашличок з яловичини вийшов соковитим і м'яким, необхідно правильно вибрати не тільки м'ясо, але і потрібно знати, як правильно замаринувати його. Вирізка для цієї страви повинна бути без будь-яких прожилок, але обов'язково з невеликими включеннями жиру, що так само добре підходить для приготування гуляшу з підливою . Якщо ж взяти тільки чисте філе, то шашлик вийде сухуватим. Виходить, щоб страва вийшла смачною і соковитим, воно повинно обов'язково на собі містити жирок. Все таки якщо ви не змогли з якихось причин знайти підходящу м'якоть, то тоді можна засмажити яловичину зі свинячим салом, де черговість буде така - 1 шматочок сала через кожні 2 скибочки м'яса.

У цьому рецепті я вам розповім як правильно приготувати шашлик з яловичини з найсмачнішим маринадом, та й так, щоб м'ясо вийшло м'яким і до того ж соковитим. Найголовніше дотримуйтеся всіма правилами описаних нижче і тоді у вас точно все вийде. А ця ссилочку для тих хто пропустив рецепти шашлику зі свинини з найсмачнішим маринадом.

А ця ссилочку для тих хто пропустив   рецепти шашлику зі свинини з найсмачнішим маринадом

Маринад для запікання шашлику в духовці (в рукаві) - рецепт з покроковими фото

Маринад для запікання шашлику в духовці (в рукаві) - рецепт з покроковими фото

Складові:

  • М'ясо яловичини - 1 кг
  • помідори - 2 -3 шт
  • цибуля ріпчаста - 5 шт
  • сушений базилік - 1/3 чайна ложка
  • сіль і мелений перець - за смаком.

Спосіб приготування:

Дві цибулини і помідори нарізаємо великими шматками. Після чого за допомогою блендера перетворюємо в пюре.

Промите і разделанное на середні шматки м'ясо перекладаємо в каструлю і зверху заливаємо овочевою сумішшю. Всипаємо сіль і мелений духмяний перець за смаком.

Що залишився лук шаткуємо півкільцями, додаємо до м'яса і ретельно перемішуємо руками.

Що залишився лук шаткуємо півкільцями, додаємо до м'яса і ретельно перемішуємо руками

Після чого накриваємо тарілочкою так, щоб вона пройшла всередину каструлі. Це необхідно для створення гніту. Накриваємо кришкою і поміщаємо в холодильник. В даному випадку у мене вечір, значить я прибираю шашличок до ранку. Звичайно якщо у вас м'ясо свіже, то йому буде досить і двох годин для того, щоб воно замаринувалося.

Шашличний маринад з ківі

Шашличний маринад з ківі

Складові:

  • М'ясо - 1 кг
  • ківі - 1 шт
  • цибуля ріпчаста - 3 шт
  • масло рослинне - 2 столові ложки
  • сіль і перець - за смаком.

Спосіб приготування:

З ківі знімаємо шкірку за допомогою ножа, натираємо його м'якоть на дрібній тертці, можна розмолоти в блендері.

У ківі міститься особливий фермент, який дуже добре розм'якшує м'ясо

У ківі міститься особливий фермент, який дуже добре розм'якшує м'ясо

У нарізані і промиті великі шматочки м'яса кладемо нашатковану кільцями цибулю, солимо і перчимо до ваших вподобань. Вливаємо трохи рослинного масла, щоб воно обвалаківают м'ясо і залишало його соковитим всередині. І викладаємо кашку з ківі, після чого ретельно перемішуємо.

І викладаємо кашку з ківі, після чого ретельно перемішуємо

І залишаємо маринуватися приблизно на 1,5-2 години. Після чого сміливо можна використовувати за призначенням.

Маринад на кефірі

Маринад на кефірі

Складові:

  • Яловичина - 1 кг
  • цибуля ріпчаста - 4 шт
  • кефір - 300 мл
  • лимон - 1/2 шт
  • кінза - 1 пучок
  • паприка - за смаком
  • мелену зіру - 1/3 ч. л
  • рослинне масло - 2 столові ложки
  • сіль і мелений перець - за смаком.

Спосіб приготування:

Моєму м'ясо і нарізаємо його на рівні квадратики.

Лук шаткуємо півкільцями, розминаємо руками і кладемо в миску з м'ясом, туди ж видавлюємо сік лимона і кладемо кінзу. Хорошенечко перемішуємо так, щоб виділився сік і солимо.

Хорошенечко перемішуємо так, щоб виділився сік і солимо

Додаємо чорний мелений перець, мелену зіру, паприку, вливаємо олію, заливаємо кефір і перемішуємо, розминаючи при цьому м'ясо.

Додаємо чорний мелений перець, мелену зіру, паприку, вливаємо олію, заливаємо кефір і перемішуємо, розминаючи при цьому м'ясо

Загортаємо миску харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 3-4 години.

Як замаринувати шашлик на оцті

Як замаринувати шашлик на оцті

Складові:

  • М'ясо - 1 кг
  • цибуля ріпчаста - 4 головки
  • оцет 9% - 2 ст. л
  • сіль і мелений перець - за смаком.

Спосіб приготування:

Для правильного маринування яловичини в оцті, нам необхідно нарізати промите м'ясо на квадратні шматочки, грамів по 50-60. Солимо і перчимо на ваш смак. Шаткуємо цибулю півкільцями, трохи приминає руками і викладаємо його в каструлю шарами з м'ясом. І змочує кожен шар невеликою кількістю оцту.

Якщо залишаємо маринуватися майбутній шашлик з вечора до ранку, то тоді необхідно прибрати його в холодильник, а якщо потрібно приготувати швидко години за 2-3, тоді залишаємо його маринуватися при кімнатній температурі.

Найголовніше намагайтеся не перетримувати яловичину в оцтовому маринаді, інакше воно стане твердим і в оконцове втратить свій смак.

Маринад з додаванням лимона

Маринад з додаванням лимона

Складові:

  • М'ясо - 1,5 кг
  • цибуля ріпчаста - 1,5 кг
  • лимон - 700 гр
  • сіль і перець - за смаком.

Спосіб приготування:

Промите м'ясо нарізають великими шматочками і перекладаємо в підходящу каструлю.

Цибулю чистимо і шаткуємо кільцями додаємо до м'яса.

Цибулю чистимо і шаткуємо кільцями додаємо до м'яса

Далі за допомогою вилочки вичавлюємо розрізаний на дві половинки лимон, після чого проціджують його через сито і вливаємо в яловичину з цибулею. Потім солимо і перчимо до смаку.

Потім солимо і перчимо до смаку

Хорошенечко перемішуємо і розминаємо все руками, після чого Придавлюємо, наприклад тарілочкою і залишаємо маринуватися близько 1 години.

Мариноване м'ясо у вині і мінералці

Мариноване м'ясо у вині і мінералці

Складові:

  • Яловичина - 1 кг
  • цибуля ріпчаста - 4 головки
  • лавровий лист - 2 шт
  • лимон -1/2 шт
  • вино червоне - 300 мл
  • мінеральна вода - 300-500 мл
  • перець чорний горошком - 10-15 шт
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Спосіб приготування:

М'ясо промиваємо, нарізаємо квадратними шматочками і перекладаємо в миску. Туди ж додаємо лавровий лист, перець горошком, мелений чорний перець, сіль, видавлюємо сік лимона, вливаємо вино і обов'язково мінеральну воду, сильно газовану, щоб м'ясо стало м'яким, ну і звичайно ж кільцями цибулю.

Не потрібно додавати багато лимонного соку, так як м'ясо може стати кислим.

Ретельно перемішуємо руками і залишаємо годин на 5.

Якщо ви хочете прибрати мариноване м'ясо в холодильник, то перед самою готуванням вам необхідно дістати його години за 1,5, щоб воно постояло в теплому приміщенні.

Шашличний маринад на майонезі

Шашличний маринад на майонезі

Складові:

  • Яловичина - 1 кг
  • Майонез - 400 мл
  • лимон - 1 шт
  • часник - 5 зубчиків
  • сіль і перець - за смаком.

Спосіб приготування:

У цьому рецепті нам потрібно в першу чергу добряче промити під проточною водою лимон, після чого витираємо його на сухо і натираємо на дрібній тертці, на час прибираємо в сторону.

Яловичину миємо, нарізаємо середніми шматочками, зрізаємо жили, плівку і перекладаємо в миску або в каструлю.

У чистій мисці робимо маринад і для цього нам потрібно вилити майонез, вичавлюємо в неї лимон, кладемо натерту цедру, видавлюємо туди ж часник і за смаком перчимо. Ретельно все перемішуємо до отримання однорідної маси.

М'ясо просаливаемой кому як більше подобається, заливаємо маринадом і гарненько замішуємо. Закриваємо плотненько кришкою і прибираємо в холодильник на 8-10 годин.

За цей час наш шашличок стане досить м'яким і ніжним.

Шашлик з яловичини з гірчицею

Поради: як краще замаринувати яловичину

  • Для шашлику найкраще вибирати вирізку з жирком, внутрішню частину задньої ноги або огузок.
  • Не потрібно купувати м'ясо заморожене, як правило з нього дане блюдо виходить сухуватим. Потрібно вибирати охлажденка.
  • Так само не рекомендується брати готовий продукт в супермаркеті, тому що складно передбачити, що все таки вийде з нього на виході.
  • Нарізати яловичину найкраще середніми шматочками, так як великі можуть не пропектися зсередини, а надто маленькі вийдуть сухими.
  • Маринаду повинно бути стільки, щоб він повністю покривав м'ясо.
  • Ну і звичайно ж шашличок вийде м'яким якщо відбити перед приготуванням яловичину.
  • Ні в якому разі не допускаємо під час смаження горіння і обвуглювання страви інакше все піде на смарку.

Готуйте на здоров'я і приємного вам апетиту !!!

Автор публікації

не в мережі 9 годин

admin

Коментарі: 120 Публікації: 304 Реєстрація: 04-09-2015

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com