рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пиріжки з капустою домашні, сільські. найсмачніші

  1. Швидкі пиріжки з капустою. покроковий рецепт

Поділитися на Facebook

Поділитися на Facebook

Пропоную універсальний рецепт - швидкі пиріжки з капустою, який передався від бабусі моєї мами, а від мами до мене дійшов. Ці дріжджові пиріжки просто тануть у роті. М'яке, ніжне, пухнасте тісто, засмаженою скоринка і смачна ніжна начинка з капусти - нагадують мені смак дитинства. А зараз пропоную цей рецепт і вам.

Для тіста:

  • дріжджі - 2 чайні ложки (сухих дріжджів);
  • вода - 250 мілілітрів;
  • борошно - 6-7 склянок;
  • молоко - 250 мілілітрів;
  • сіль - 1 чайна ложка;
  • рослинне масло - 100 мілілітрів;
  • цукор пісок - 2 столові ложки.
  • курячі свіжі яйця - 2 штуки;
  • сметана - 2 столові ложки;

Для начинки:

  • капуста білокачанна - 500 грамів;
  • морква - 2 штуки;
  • черешки селери - 2 штуки;
  • корінь пастернаку - 1штука;
  • цибуля - 1 штука;
  • зелена петрушка - за смаком;
  • томатна паста - 1,5 столові ложки;
  • цукор - 1 столова ложка;
  • сіль - 1 чайна ложка;
  • коріандр - за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком;
  • масло оливкове

Швидкі пиріжки з капустою. покроковий рецепт

Спочатку приготуємо тісто. Воно універсальне і може стане в нагоді для пирогів з різними начинками.

  1. Для початку активуємо дріжджі, тобто приготуємо опару. У теплу воду, приблизно 40-45 градусів (ні в якому разі не в гарячу, щоб не заварити дріжджі) додаємо трохи цукру і сухі дріжджі. Розмішуємо опару, і залишаємо на 10-15 хвилин, для того щоб дріжджі підійшли «шапкою».
  2. В опару пересипаємо цукор, що залишився, сіль, вводимо два яйця, сметану і рослинне масло. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
  3. Вводимо тепле молоко і поступово, частинами, додаємо в тісто для пиріжків просіяне борошно. Все добре перемішуємо і замішуємо м'яке, але не липке тісто. Вимішувати тісто для пиріжків потрібно на столі, трохи змочивши рослинним маслом долоні. У підсумку повинен утворитися м'який, що не забитий борошном грудку тіста.
  4. Ми залишаємо тісто накритим плівкою на годину або півтора, для збільшення в об'ємі.
  5. Коли тісто виросте вдвічі, його потрібно ще раз вимісити, підсипаючи борошном. І ще раз ставимо, накривши рушником, на 10 хвилин.
  6. Тим часом приготуємо капустяну начинку для пиріжків. Капусту білокачанну потрібно дрібно порубати: бажано, не в вигляді соломки. Морква і пастернак натираємо на тертці з великими отворами, цибулю, селеру і петрушку подрібнюємо ножем.
  7. На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо цибулю до прозорості, потім до цибулі відправляємо натерту моркву, корінь пастернаку і нарізані стебла селери.
  8. Пасеруємо овочі протягом декількох хвилин і додаємо подрібнену капусту. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо капустяну начинку для пиріжків 5 хвилин.
  9. Заправляємо нашу начинку: сіллю, цукром, перцем чорним, запашним меленим, коріандром і томатною пастою. В томатну пасту попередньо можна додати 3-4 столові ложки води, щоб розвести до стану соусу.
  10. Всі інгредієнти перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 5-7 хвилин.
  11. Коли начинка з капусти почне потроху прихоплюватися в сковорідці, посипаємо зеленню і відставляємо, щоб трохи охолола.
  12. З тіста формуємо пиріжки: поділяємо його на порції, формуємо невеликі кульки, потім качалкою розгортаємо їх до освіти гуртків товщиною 0,7 -1 сантиметр.
  13. В середину кожного кружечка викладаємо начинку з капусти і защипуємо краю, щоб не висипалася начинка.
  14. У глибоку сковороду або казан наливаємо багато рослинного масла.

Порада. Можна брати половину масла рослинного і половину - топленого свинячого сала.

  1. Коли масло добре розігріється, кладемо в нього пиріжки і смажимо до готовності - тобто, до освіти золотий скоринки.

Порада. Перед тим, як викладати пиріжки, можна в масло кинути маленький шматочок тесту: якщо навколо нього утворилися бульбашки і тісто почало швидко закипати - це значить, що масло набрало достатню температуру, щоб в ньому смажити пиріжки.

  1. Готові пиріжки з капустою викладаємо на паперовий рушник, щоб зайвий жир стік.

Смачні, рум'яні, апетитні пиріжки з капустою на швидку руку за бабусиним рецептом - прекрасне частування. В якості начинки можна брати м'ясний фарш, яйця і зелень, варену картоплю - і навіть сир. Такі смажені пиріжки з будь-якою начинкою будуть дуже смачними.

джерело

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com