рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Печінка куряча, смажена в пікантному соусі

  1. Що потрібно, щоб посмажити курячу печінку?
  2. Як шалений приготувати смажену курячу печінку в соусі - пікантний рецепт з фотографіями
  3. Кілька корисних порад, як зробити смажену курячу печінку ще смачніше

Печінка не всі люблять готувати Печінка не всі люблять готувати. А даремно! Адже хоч це і примхливий продукт, у мене вдома зі столу печінку змітається буквально в лічені хвилини. Особливо якщо приготувати з хорошим гарніром. А це бувають як каші, пюре, так і різні овочеві композиції - як свіжі, так тушковані, відварні, смажені.
Для того щоб приготувати правильно печінку курячу, багато і не треба. Звичайно, її можна просто відварити і зробити з неї паштет, що ми з вами одного разу таки зробимо! Або просто підсмажити на сковороді на вершковому маслечко. З хрусткою скоринкою це буде ну дуже смачно!

Зміст статті:

Так ось, не всі знають, що курячу печінку можна приготувати досить вишукано. Не вірите? Даремно. Я вам сьогодні розповім, як це робити. Завдяки порадам, які зібрані особисто, ви приготуєте разом зі мною цю ніжну і соковиту печінку.

Який краще гарнір до цієї страви підберемо? Тут ідеальний буде будь-хто, як я вже сказала. Але найчастіше я готую рис. Так було і цього разу.

Отже, запасемося всім необхідним і почнемо?

Що потрібно, щоб посмажити курячу печінку?

  • Печінка куряча - 300 гр.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Рослинна олія - ​​для обсмажування

Для соусу:

  • Соус соєвий - 1-2 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.

Для каші:

  • Рис - 200 гр.
  • Масло вершкове - за смаком.

Як шалений приготувати смажену курячу печінку в соусі - пікантний рецепт з фотографіями

Щоб приготувати кашу рисову, багато не потрібно. Досить промити гарненько рис, залити його водою (один до двох, тобто склянку рису, два - води), довести до кипіння, покласти туди шматочок масла і варити до готовності. Правда, я намагаюся вимкнути кашу на половині готовності. Як тільки бачу, що зверху вже немає води, вимикаю газ, укутують каструльку теплим чимось і відправляю в тепле місце. Нехай настоюється.

Нехай настоюється

Крок 1. Зваримо рисову кашу на гарнір

Поки рис нудиться в каструльці (до речі, не забуваємо поглядати туди, щоб не прогавити потрібний момент), ми беремося за печінку. Її потрібно очистити від жовчі, плівочок, прожилок і Жирков. Промивши гарненько під струменем води, промокніть їх паперовою серветкою.

Крок 2. Печінка курячу обробимо і промиємо

Оскільки печінка дуже швидко готується, заготовки зробимо відразу. А то, поки ми будемо смажити печінку, а на неї треба відразу цибулю класти, вона згорить. Тому очистимо цибулину, промиємо її і наріжемо кільцями. Бажано - тонюсенькими. Чому? Ви самі переконаєтеся в процесі, що, якщо класти товстий, то буде і несмачно (бо товсто нарізану цибулю так швидко не приготується), і некрасиво. Чи не цибулю, а дрова будуть в тарілочці.

Крок 3. Наріжемо тонкими кільцями цибулю

Тут же я готую і соус, в якому буде нудитися потім цибулька і печіночку. Все просто: змішаємо соус соєвий з медом. Щоб вони добре змішалися, мед бажано на водяній бані розтопити. Нехай все це трохи прокипить, щоб загуснути злегка. Обов'язково треба спробувати соус на смак, якщо що, додати або мед, або соєвий соус.

Крок 4. Приготуємо соус з меду і соєвого соусу

Ось тепер ми можемо сміливо включати газ і відправляти на плиту сковороду. Вона повинна бути добре розпечена, як і рослинне масло, яке треба теж гарненько розігріти, але не настільки, щоб шматочки підгоріли. Тим більше, тут не підходить варіант з вершковим маслом, яке миттєво згоряє. Словом, я зазвичай роблю так. Печінка кладу по одному шматочку в розпечене масло (але вогник на цей момент трохи зменшую). Якщо бачу, що корочка румяненькая з'являється, починаю перевертати шматочки. І від плити не відходжу ні на секунду, адже на прожарювання печінки йде хвилина-дві!

Крок 5. Обсмажити печінку курячу з двох сторін

А ось тепер настала черга для лука. Висипаємо його на печінку, як тільки вдруге перевернули печінку. Нехай він трохи прожариться. Через хвилину можна печінку виймати. Лук присмажився до м'якого стану? Наллємо в сковороду соус з меду і соєвого соусу.

Крок 6. Обсмажимо цибулю і додамо соус

Розмішаємо все і потім трохи під закритою кришкою. Далі можна вчинити за двома сценаріями. Перший - залити печінку соусом. Другий - викласти в сковороду печіночку і прогріти все ще хвилинки дві на крихітному вогнику і під кришкою. Ось все і готово. Викладаємо печінку в тарілку з гарніром. У нас це - рисова каша. Так, печінку пікантна, але, якщо не вистачить підливи, додамо до каші кетчупу або чогось ще за смаком.

Крок 7. Викласти курячу печінку в соус. Готово!

Кілька корисних порад, як зробити смажену курячу печінку ще смачніше

  • Страва не солимо, свою справу зроблять інші інгредієнти. Та й взагалі, цей продукт не любить солі!
  • Печінка повинна бути ні в якому разі не заморожена, а кімнатної температури і обсушити, інакше вона не підсмажиться, а пропарити, ефекту не буде.
  • Всю печінку не можна відразу на сковороду, це для неї буде катастрофою.
  • Під час приготування стежимо, щоб на печінки була скоринка.
  • До речі, після того, як ви приготували печінку, прибирайте сковороду з цієї конфорки. Адже цей ніжний продукт буде і далі смажитися ...

Що потрібно, щоб посмажити курячу печінку?
Не вірите?
Який краще гарнір до цієї страви підберемо?
Отже, запасемося всім необхідним і почнемо?
Що потрібно, щоб посмажити курячу печінку?
Чому?
Лук присмажився до м'якого стану?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com