рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Найсмачніші домашні торти! ТОП-6 рецептів

  1. 2 Торт «Монастирська хата»
  2. 3 Смачний торт «Сметанна королева»
  3. 4 «Трюфельний сметанник»
  4. 5 Торт «Вулкан»
  5. 6 Торт «Milchmädchen» ( «Молочна дівчинка»)

1. Торт «Зимова вишня»

Складові:

  • Борошно - 400-450 Грам
  • Масло вершкове розм'якшене - 250 Грам
  • Сметана - 1000
  • Грам (200 гр - в тісто, 800 гр - в крем)
  • Цукор - 450 Грам (200 гр - в тісто, 250 гр - в крем)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Вишня без кісточки - За смаком

готуємо:

  1. Викладаємо сметану в глибоку миску, додаємо розпушувач і перемішуємо.
  2. Розм'якшене масло збиваємо протягом декількох хвилин, в процесі всипаємо цукор. Додаємо сметану і продовжуємо збивати.
  3. Тепер поступово всипаємо борошно, не перестаючи збивати масу. Готове тісто можна кілька хвилин пом'яти руками.
  4. Потім розділяємо його на 15 рівних частин, скочується з них кульки і загортаємо кожен в харчову плівку. Ставимо тісто в холодильник на 2-3 години.
  5. Тим часом размораживаем вишню, якщо вона була заморожена, і зливаємо зайву рідину за допомогою друшляка.
  6. Після закінчення часу виймаємо з холодильника тісто і розгортаємо кожну кульку ось в таку смужку, в середину смужки викладаємо вишню.
  7. Тепер акуратно згортаємо смужку в трубочку, а кінці її гарненько з'єднуємо і обрізаємо. Ставимо трубочки в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо протягом 15-20 хвилин.
  8. Тим часом змішуємо сметану з цукром і ретельно збиваємо цю масу на високій швидкості як мінімум 10 хвилин.
  9. Коли трубочки трохи охолонуть, починаємо збирати пірамідку. В основу кладемо п'ять трубочок і змащуємо їх кремом, потім чотири трубочки, потім три, дві і на верхівку кладемо одну трубочку, кожен новий шар змащуємо приготованим кремом. Ставимо наш торт в холодильник годин на 12 для просочення. Готовий торт прикрашаємо на свій смак.

2 Торт «Монастирська хата»

складові

Для млинчиків візьміть:

  • Склянку окропу і молока.
  • Стакан (250 гр.) Борошна.
  • Яйця - 2 штуки.
  • Масло рослинне рафіноване - 60 мілілітрів.
  • Сіль - 5 грамів.
  • Цукор - 60 грамів.

Начинка, прикраса:

  • Полуниця свіжа - 1 кілограм.
  • Шоколад, оптимально чорний - 1 плитка.

крем:

  • Ваніль - 1 упаковка.
  • Сметана (35-відсоткова) - 0,5 кілограма.
  • Цукор - 250 грамів.

Процес приготування

Печемо млинці: Яйця разом з сіллю збийте до пишної піни. Збиваючи, додаємо стакан киплячої води. Потім вливаємо 250 мілілітрів холодного молока. Всипте цукор, долийте рослинне масло. Сковороду змажте маслом і спечіть млинчики. Їх вийде близько 12-15 штук.

Робимо крем: Сметану збийте, поки маса не збільшитися і не з'явиться пишна піна. Додайте ваніль і цукор, збивайте ще близько 5 хвилин.

Збираємо тортик: У кожен млинець загорніть по 5-7 ягід полуниці і скрутіть трубочкою. На овальне блюдо викладіть «хатинку» - в нижньому шарі повинно бути 5-6 млинців, в кожному наступному - на один менше. Кожен новий шар густо змастіть кремом. Верх торта полийте розтопленим шоколадом і прикрасьте за бажанням. Щоб торт гарненько просочився, його можна поставити на ніч в холод. Перед подачею кожен порційний шматочок прикрасьте збитими вершками - вони прекрасно поєднуються з полуницею - і листком м'яти для додання свіжої нотки.

3 Смачний торт «Сметанна королева»

Складові:

на один корж

  • 2 яйця
  • 250 гр сметани (у мене була 42%)
  • 2/3 ст. цукру (можна і менше)
  • 2 ч.л. крохмалю (повна ложечка з невеликою гіркою)
  • 1/2 пакетика розпушувача
  • 7 ст. л. просіяного борошна (ложка з невеликою гіркою)
  • трохи солі

приготування:

  1. Таких коржів може бути 3-4-5 (дивлячись скільки у вас добавок в ці самі коржі є)
  2. У мене було 4: смажений солоний арахіс, мак, какао і кокосова стружка
  3. для крему - 1 кг сметани, 250 гр цукрової пудри, пакетик ванільного цукру
  4. Випікала в розігрітій духовці на антипригарним деку. Якщо випікати на звичайному, то обов'язково застелити промасленим папером, інакше корж не відчепиться. Виймати обережно і тільки в гарячому вигляді.
  5. Кремом змащувати гарячий корж, так би мовити для просочення. Решта крем тримати в холодильнику. Коли корж і помітно вбрався крем охолонуть, зверху наносимо крем з холодильника вже шаром товстіший. Так повторюємо з усіма коржами. Зверху я посипала листочками мигдалю.

4 «Трюфельний сметанник»

Інгредієнти і приготування:

1 яйце розтираємо з 1 ст.сахара, додаємо 1 ст.сметани, гашене оцтом соду-0,5 ч.л, 1 ст.л. оцту, 1,5 ст. муки, і 1/2 пачки какао (стандартна 200 г), Все добре перемішати і викласти у змащену маслом і обсипану панірувальними сухарями або борошном. Випікати в негарячій духовці 35-40 хв.

Готовий торт розрізаємо на 2-3 коржа і кожен змащуємо кремом: є два варіанти

1) масляний «трюфельний» -200 г сл. масла + 1/2 ст. згущеного молока, збити і добавіть1 / 2 пачки какао, добре вимішати.

2) сметанний кавовий - 1ст. сметани + 1ст.сахара, додати за смаком розчинну каву і прогріти, помішуючи, довести до кипіння, але не кип'ятити, додати 50г сл. масла. Крем добре збити. У мене крем сметанний, але без кави. Верх пориваємо глазур'ю: 1 ст.л какао, 1 ст.л сметани, 1 ст.л цукру, 1 ст.л сл. масла- все розігріти, добре розтерти до однорідної консистенції і швидко залити торт.

5 Торт «Вулкан»

Складові:

для тіста:

  • яйце 1 шт.
  • цукор 100 гр.
  • борошно 300 гр. приблизно
  • слів.масло 100 гр.
  • сода гашене 1/2 ч.л.

для начинки:

  • горіхи волоські 100 гр.

для крему:

  • сметана 15% 400-500 гр.
  • цукор 100-150 гр. за смаком
  • шоколад 50 гр.

приготування:

  • Тісто. Розтерти слів.масло з цукром до білого. Додати яйця, гашене соду, перемішати. Додати порційно борошно, тісто повинно вийти м'яке, еластичне.
  • Прибрати тісто в холод на півгодини.
  • Підготувати горіхи. Від тесту отщіпать не великий шматочок, в серединку покласти не великий за формою горішок. І скачати в кульку.
  • Так проробити з усім тестом і горішками.
  • Випікати при температурі 220, приблизно 20-30 хв.
  • Дати охолонути.
  • Крем. Сметану збити з цукром. Недовго. Кожен кульку вмочити в крем, викласти у формі «вулкана».
  • Шоколад розтопити, полити зверху торта. Дати торту просочитися.

6 Торт «Milchmädchen» ( «Молочна дівчинка»)

знадобиться:

тісто:

  • згущене молоко - 1 б (400 г)
  • яйця - 2 шт
  • борошно - 1 ст. (160 г)
  • розпушувач - 1 п. (1 ст.л.)

крем:

  • вершки 35% - 400 мл
  • цукрова пудра -0,5 ст

приготування:

  1. Згущене молоко і яйця покласти в миску Перемішати віночком до однорідності
  2. Борошно і розпушувач просіяти в миску Ретельно перемішати.
  3. Коржі виходять пишніше, якщо тісто хвилин 15 постоїть
  4. На аркуші паперу для випічки намалюємо коло діаметром 18-20 см Папір перекласти на деко. У центр кола наливаємо 2 повні ложки тесту Розподіляємо тісто по всьому колу
  5. Пекти при 180 С 5 хвилин або до легкого зарум'янювання.
  6. З готового коржа відразу зняти папір і покласти на кухонний рушник Таким чином випекти все коржі.
  7. Якщо у кого поміщається, можна і по два коржа піч Оскільки згущене молоко я варила сама і у мене вийшло її рівно 600 м
  8. І я вирішила з решти 200 г ще замісити підлогу порції тесту і у мене вийшло всього з 1,5 порції 9 коржів
  9. Вершки збити з цукровою пудрою (для 1,5 порції я брала 500 г вершків і 120 г цукрової пудри)
  10. Промазати коржі кремом
  11. Прикрасьте як хочете і поставте на ніч у холодильник просочуватися.

Якщо у кого поміщається, можна і по два коржа піч Оскільки  згущене молоко я варила сама і у мене вийшло її рівно 600 м   І я вирішила з решти 200 г ще замісити підлогу порції тесту і у мене вийшло всього з 1,5 порції 9 коржів   Вершки збити з цукровою пудрою (для 1,5 порції я брала 500 г вершків і 120 г цукрової пудри)   Промазати коржі кремом   Прикрасьте як хочете і поставте на ніч у холодильник просочуватися

джерело , по матеріалами

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com