Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.
работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Знаєте, що спільного у приготування мідій в раковинах і лікарської практики? І хороший кухар, і хороший лікар керуються одним і тим же правилом: не нашкодь. Мідії чудові з точки зору як смаку, так і своєї користі, так що головне при їх приготуванні - не зіпсувати цей чудовий продукт. І рецепт мідій у вершковому соусі повністю слідує цьому правилу. Він є різновидом іншого класичного рецепту moules marinières , А додавання вершків робить соус більш густим і насиченим, зберігаючи головне - неповторний смак мідій і аромат морського бризу.
складові
2 порції
1 кг. мідій в стулках
2 зубчики часнику
60 р порею
100 мл. білого вина
150 мл. вершків
кілька гілочок петрушки
Цей рецепт мідій у вершковому соусі повністю слід головному правилу приготування мідій в раковинах - готувати їх делікатно, щоб зберегти ніжний смак. Олексій Онєгін
Якщо ж ви маєте справу з замороженими мідіями, я рекомендую розморозити їх, зібравши і процідивши всю рідину, яка виділиться в процесі. Зазвичай на упаковці таких мідій радять готувати їх, не розморожуючи, але крижаним мідій потрібно багато часу на те, щоб повністю прогрітися, а оскільки вони вже були зварені перед заморожуванням, деякі з них за цей час можуть стати жорсткішими. Крім того, при бажанні цю страву можна приготувати і з замороженого м'яса мідій: спершу зробіть соус, а потім прогрійте в ньому м'ясо мідій.
Отже, візьміть містку товстостінну каструлю, поставте її на середній вогонь і додайте пару ложок оливкової олії. Давши йому нагрітися, обсмажте в ньому дрібно нарізаний часник, цибулю і порей (до цього тріо можна додати стебловий селера, якщо він завалявся у вас в холодильнику), постійно помішуючи овочі, щоб вони не пригоріли. Коли овочі размягчатся, влийте вино і доведіть його до кипіння (якщо ви готуєте з розморожених мідій, разом з вином додайте в каструлю рідина, яка виділилася при їх розморожуванні).
Коли вміст каструлі закипить, додайте мідії, накрийте каструлю кришкою і збільште вогонь. Через хвилину струсіть каструлю, а ще через хвилину додайте вершки, розмішайте соус, готуйте мідії у вершковому соусі ще 1-2 хвилини і зніміть каструлю з вогню. Не дайте соусу закипіти після того, як ви додали вершки, інакше вони можуть згорнутися неапетитними пластівцями. В кінці додайте дрібно нарізану зелень петрушки, ще раз струсіть каструлю, щоб мідії перемішалися з вершковим соусом, після чого негайно подавайте їх до столу. Ваш вечеря вийде ідеальним, якщо в якості гарніру до мідій ви приготуєте картопля фрі і подасте їх зі свіжим багетом, яким можна вимаківать соус. А якщо ви дотримуєтеся який-небудь хитрою безвуглеводної дієти, не забудьте про ложки - дуже вже хороший цей вершковий соус! Знаєте, що спільного у приготування мідій в раковинах і лікарської практики?
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus