рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Малосольні помідори швидкого приготування - 6 елементарних рецептів смачної закуски з зеленню і часником

  1. Як приготувати малосольні помідори з часником і зеленню в пакеті за добу
  2. Готуємо помідори швидкого приготування в банку з хріном і парасольками кропу
  3. Дуже смачні малосольні помідори з медом, фаршировані часником - відео рецепт
  4. Малосольні помідори черрі швидкого приготування
  5. Засолюють помідори із зеленню і лимонним соком - швидка супер закуска
  6. Найшвидший рецепт приготування малосольних помідорів в пакеті - відео

Консервація хороша для заготовок на зиму, а ось для того, щоб з'їсти засолений або маринований овоч тут і зараз підійде швидке соління. Малосольні помідори так само прекрасні і смачні, як їхні головні конкуренти малосольні огірочки . При бажанні їх можна солити навіть разом і вийде малосольний овочевий салат. Така закуска вже готова і подавати її можна буде відразу.

Мені, чесно кажучи, більше подобається солити огірки і помідори окремо, у них свій власний смак вже дуже добре. До того ж треба враховувати, що огірки просолюється швидше і частіше за все їм достатньо не більше доби, а іноді і пари годин до готовності. А ось помідори солятся в середньому не менше доби, а іноді і до трьох доходить. Помідори крупніше, мясистее огірків і шкірка їх товстіший, її обов'язково потрібно надрізати, щоб домогтися гарної просолкі.

Щоб приготувати малосольні помідори швидкого приготування можна брати великі томати і надрізати їх часточками, можна взяти середні проколювати їм шкірку або розрізати на половинки, а можна засолити дрібні помідори черрі і вийде дуже швидке і смачне частування.

Є кілька способів засолювання помідорів, основні це в рідини, тобто розсолі, і сухий спосіб, коли помідори натираються сумішшю солі зі спеціями і травами. У будь-якому випадку помідорів необхідно постояти для засолюванні в холодильнику від доби. Через те, що це не спосіб консервації з неодмінною стерилізацією і масою речовин, що консервують, малосольні помідори готувати потрібно в тій кількості, яке ви зможете з'їсти за 1-2 дня. Тобто одну баночку, якщо для себе на обід і велику ємність, якщо до приходу гостей на свято.

Навіть в холодильнику малосольні помідори довго не зберігаються і починають блукати. Тому будьте пильні. Краще з'їжте їх відразу, адже це дуже смачно.

Давайте вже перейдемо до рецептів приготування малосольних помідорів, а я постараюся розповісти вам про самих різних з них.

Як приготувати малосольні помідори з часником і зеленню в пакеті за добу

Як приготувати малосольні помідори з часником і зеленню в пакеті за добу

Для такої простої засолювання потрібно добу часу і міцний поліетиленовий пакет для харчових продуктів. Як я вже згадувала на самому початку, існує суха засолювання помідорів. Ось це вона і є. Як і з огірками, справа йде зовсім нескладно - змішати помідори і спеції в пакеті і залишити засолюють. Просолкі виходить не дуже глибока, а помідорчики зберігають масу смаку і корисних речовин, адже ми не будемо заливати їх окропом і варити все вітаміни. Рекомендую вам спробувати цей простий рецепт.

знадобиться:

  • міцні помідори невеликого розміру - 1 кг;
  • зелень кропу - 1 пучок;
  • часник - 3-6 зубчиків (за смаком);
  • сіль - 1 столова ложка;
  • цукор - 1 чайна ложка.

приготування:

1. малосольні помідори, які ви збираєтеся готувати в пакеті не повинні бути занадто великими. Добре підійдуть щільні м'ясисті сорти вершки або невеликі круглі. Вимийте помідори і підсушіть, щоб не було зайвої води.

2. Кожен помідор проколіть ножем або виделкою хрестом в місці, де була плодоніжка. Це дозволить пропускати сіль всередину.

3. Дрібно наріжте свіжий кріп.

4. Часник видавити через прес. Чим він буде дрібніше, тим ярке буде смак, так як він віддасть дуже багато соку.

5. Складіть помідори в пакет і додайте зелень і часник. Потім засипте сіллю з цукром.

6. Зауважте пакет міцно міцно і добре перемішайте вміст. Часник, зелень і сіль з цукром повинні розподілитися по кожній помидоркой.

7. Залиште пакет з помідорами в холодильнику на стуки. Чи не кілька годин їх можна залишати і при кімнатній температурі, наприклад, якщо ви хочете взяти з собою заготовку на дачу або на природу. Можна потримати помідори в пакеті і довше, тоді і засоленість їх збільшиться.

Після доби, малосольні помідори будуть готові, можна їх діставати і подавати з картоплею і шашликами. Буде дуже смачно!

Готуємо помідори швидкого приготування в банку з хріном і парасольками кропу

Готуємо помідори швидкого приготування в банку з хріном і парасольками кропу

Цей рецепт дуже схожий на класичну заготовку помідорів на зиму , Але тільки їсти ми їх будемо вже через пару днів. Через часу проведеного в розсолі, томати виходять малосольними. Готувати такі помідори потрібно в тому обсязі, який ви встигнете з'їсти за 2-3 дня. Це гарячий спосіб засолювання, так як розсіл ми будемо заливати тільки що знятий з плити. Для смаку додамо корінь хрону, але можна використовувати і листя, якщо у вас є вони.

знадобиться:

  • тверді міцні помідори середнього розміру - 1,5 кг;
  • корінь хрону - 1 штука;
  • часник - 5-6 зубчиків;
  • парасольки або зелень кропу - 1-2 штуки (або пучок);
  • лавровий лист - 2 штуки;
  • чорний перець горошком - 10 штук;
  • сіль - 3 столові ложки без гірки;
  • цукор - 2 чайні ложки.

приготування:

1. Вимийте і очистіть всі потрібні продукти. Помідори висушіть. Приготуйте все заздалегідь, щоб було під рукою.

2. Покладіть на дно чистої банки половину гілочок кропу, нарізаний шматочками корінь хрону і половину часнику.

3. Заповніть банку помідорами. Укладайте їх за розміром, щоб влізло побільше, але не обов'язково намагатися так, як ви це робите при закрутки помідорів на зиму. Для нас важливо тільки, щоб все помідори виявилися в розсолі, банку може виявитися і не повною.

4. Зверху покладіть половину кропу, часник, і перець горошком. Додайте лавровий листочок.

5. У каструльку налийте води, приблизно 1,5 літра. Висипати пуда соь і цукор і розмішайте, щоб вони повністю розчинилися. Поставте каструльку на плиту і доведіть до кипіння.

6. Залийте помідори гарячим розсолом, щоб він повністю покрив їх. Закрийте банку поліетиленовою кришкою і залиште банку остигати при кімнатній температурі. Після того, як вона охолола, можна прибрати в холодильник.

Смачні малосольні помідори з хріном будуть готові приблизно через три доби. Приємних вам обідів!

Дуже смачні малосольні помідори з медом, фаршировані часником - відео рецепт

Знаєте такий невеликий секрет смачного засолу будь-яких овочів, додавати не тільки сіль, а й цукор в розсіл. Цей секрет використовується не тільки при маринуванні, щоб збалансувати оцет, а й при засолюванні, тому що цукор по-особливому відтіняє смак продуктів і поєднується з сіллю. Головне, щоб пропорція була правильна: цукру менше, ніж солі.

Ось в цьому цікавому рецепті цукор замінюється медом, що додає малосольні помідорів не тільки легкий солодкуватий смак, але і дуже приємну нотку.

Малосольні помідори черрі швидкого приготування

Малосольні помідори черрі швидкого приготування

Маленькі помідорчики черрі просто створені для того, щоб їх маринувати і солити. Адже є як зручно, цілком в рот поклав і не тече сік з розірваної шкурки по підборіддю. Через розміру малосольні черрі виходять краще, ніж великі помідори. Принаймні не потрібно чекати три доби, щоб вони Просолов. Добу максимум і можна їсти, а для особи нетерплячих можна і на кілька годин залишати.

Можна черрі засолити з будь-якого рецепту для помідорів, хоч гарячим способом, хоч холодним. А можна і сухим, і тут знову таки розмір їм дає певний виграш.

знадобиться:

  • помідори черрі - 1 кг;
  • часник - 1 головка;
  • чорний перець горошком - 10-15 горошин;
  • лавровий лист - 1-2 штуки;
  • цукор - 1 чайна ложка;
  • сіль - 3 столові ложки;
  • оцет 9% - 2 столові ложки;
  • зелень селери - 1 пучок;
  • зелень кропу - 1/2 пучка.

приготування:

1. Вимиті помідори надріжте хрестом з одного кінця або розріжте на половинки (якщо черрі не дуже дрібні).

2. Зелень селери і кропу наріжте або нарвіть великими частинами.

3. Часник очистіть і наріжте кожну часточку на 3-4 частини.

4. У каструлю налийте 1 літр холодної води. Покладіть туди сіль і цукор, потім додайте перець горошком, лавровий листок для аромату і налийте дві ложки оцту. Увімкніть плиту і дайте воді закипіти. Розсіл повинен покипіти 3 хвилини, щоб аромат і смак спецій розкрився.

5. Складіть в підходящу скляний або емальований ємність все помідори і зелень. Потім залийте готовим розсолом.

6. Залиште помідори остигати в кімнаті, а потім приберіть в холодильник до повного охолодження.

Вже через пару годин на вашому столі виявляться неймовірно смачні маленькі малосольні помідори черрі. Часом засолювання можна регулювати їх смак, але я запевняю багато і не знадобиться.

Засолюють помідори із зеленню і лимонним соком - швидка супер закуска

Засолюють помідори із зеленню і лимонним соком - швидка супер закуска

А цей варіант приготування малосольних помідорів, на мій погляд, найбільше підходить для святкового столу. Хоч на День народження, хоч на Новий рік. Таку красу приємно поставити на стіл перед захопленими гостями. Пряні і гостренькі помідори полетять швидше за всіх. Найцікавіше в них, це спосіб приготування і подачі. Помідорчики як би нафаршіровиваются сумішшю ароматної зелені з часником і засаливаются в такому вигляді, а потім точно так же і подаються. Відламав собі «пелюстка» такого квітки і з'їв. Краса.

Готуються вони за 5-6 годин, тому можна нафарширувати їх вранці до святкового обіду або днем ​​до вечері. Простіше і не придумаєш. Важливо тольок вибрати хороші і правильні помідори. М'ясисті і плескаті злегка як гарбуз, з помідорами вершками буде складніше змусити їх стояти квіткою. А ще можна спокійно брати великі помідори і вони все одно швидко просоляться.

знадобиться:

  • помідори великі - приблизно 1 кг;
  • зелень кропу, кінзи (або петрушки) і зеленої цибулі - по невеликому пучку;
  • часник - 1-1,5 головки;
  • сік одного лимона;
  • сіль - 1,5 столові ложки;
  • цукор - 1 чайна ложка;
  • чорний перець мелений - 1 чайна ложка.

приготування:

1. Щоб вийшли такі гарні малосольні помідори квіти, візьміть великі і круглі томати, вимийте, виріжте верхню плодоніжки і зробіть розріз хрестом майже на всю висоту. Завжди залишайте не розрізаним внизу 1 сантиметр. Помідор повинен злегка розкритися, але не розвалитися на четвертинки.

2. Подрібніть зелень кропу, цибулі і кінзи. Якщо не любите кінзу, замініть петрушкою, теж буде дуже смачно.

3. Часник натріть на дрібній тертці або видавіть через спеціальний прес. Змішайте з зеленню в окремій мисочці.

4. В іншій тарілочці змішайте сіль, цукор і перець. Потім цією сумішшю натріть помідори всередині. Можна брати її ложкою або навіть руками і натирати кожен «пелюстка» помідора.

5. Видавіть сік з одного лимона і полийте їм помідори в розріз.

6. Потім суміш зелені з часником покладіть в середину кожного «квітки», щоб вона заповнила всі розрізи в помідорі. Вийде помідор фарширований зеленню.

7. У такому вигляді помідори покладіть у велику миску або форму для запікання так, щоб всі вони стояли розрізами вгору. Накрийте ємність харчовою плівкою і поставте в холодильник на 5-6 годин.

По закінченні цього часу смачна закуска з помідорів буде готова. Смачного!

Найшвидший рецепт приготування малосольних помідорів в пакеті - відео

Експрес метод з розряду «гості на порозі». Справжня паличка виручалочка в моменти, коли на тривалу підготовку і засолювання ну зовсім немає часу. Перевірено, випробувано і дуже задоволені результатом. Дуже рекомендую.

На цьому мабуть малосольні помідори закінчимо. До зустрічі, скоро будуть і нові смакоти!

Оцінка: 5.0 / 5. 1 голос.

Завантаження ...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com