рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лосось запечений в духовці з овочами

  1. Що потрібно, щоб смачно запекти лосось в духовці?
  2. Кілька корисних порад, як ще смачніше приготувати лосось з овочами

Сьогодні, вибираючи щось для сім'ї в плані приготувати поїсти, ми намагаємося обходити стороною м'ясо, більше віддаючи перевагу рибку Сьогодні, вибираючи щось для сім'ї в плані приготувати поїсти, ми намагаємося обходити стороною м'ясо, більше віддаючи перевагу рибку. І це зрозуміло. Причому кожен вибирає щось своє. З урахуванням здоров'я, достатку і переваг, зрозуміло. Лососеві сорти багато хто купує. Адже з цієї риби можна стільки різних страв приготувати. Не кажучи про величезну користь її.

Зміст статті:

Ми сьогодні приготуємо лосося, протушкувати його з овочами в духовці. Неймовірно смачне і вишукане блюдо вийде. Його можна не тільки сім'ї подавати. Святкове застілля тільки виграє, якщо ви приготуєте це незвичайне блюдо. Ваші гості оцінять вашу фантазію, адже з рибою, делікатною і особливою, будуть поєднуватися, на перший погляд, не поєднувані з нею продукти. Терпіння, і ви скоро все зрозумієте.

Рецепт передбачає великі шматки. Тому краще, щоб це були стейки. Власне, все залежить від того, скільки чоловік будуть ласувати вашим новим блюдом. До речі, ласувати, не побоюючись наразитися на кісточку. Адже лосось в цьому плані - просто лапочка, в ньому майже немає дрібних кісток.

Отже, на кухню!

Що потрібно, щоб смачно запекти лосось в духовці?

  • Лосось - 500 гр.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Сік лимона - 1 ст.л.
  • Огірок 1 шт.
  • Кріп - гілочка
  • Рослинна олія - ​​1 ст.л.
  • Спеції - за бажанням

Як правильно приготувати запечений лосось з овочами в духовці - інструкція з фото

Звичайно ж, почнемо з духовки, як і зазвичай. Нагріємо її до 200 градусів, і почнемо обробляти рибину. Очистимо тушку від луски, виймемо всі нутрощі, відокремимо голову, хвіст і плавники. Але не поспішайте віддавати своїм котейкам це чудо. Адже скоро ми з вами зваримо шикарний суп з участю цього чудового набору. Словом, вимивши тушку риби, наріжемо її на стейки.

Словом, вимивши тушку риби, наріжемо її на стейки

Крок 1. Вимиємо, обробимо лосось і наріжемо на стейки

Цибулину очистимо й наріжемо дуже дрібними кубиками. Ні, можна, звичайно, нарізати і кільцями. Але для лосося важливо, щоб його незвичайний смак таки зберігся, тобто, щоб ніщо їх забило. До речі, тут можна цибулю порей використовувати, він ніжніший. Ну, а якщо його немає, ріжемо ріпчасту.

Крок 2. Наріжемо цибулю

Часник - прекрасний засіб у всіх відносинах. І його - чим більше, тим краще! Будь-яке блюдо тільки виграє від його присутності. Але в нашій ситуації ми стурбовані ароматом лосося, тобто, щоб зберегти його. Тому часничок теж наріжемо маленькими кубиками.

Крок 3. Дрібно наріжемо часник

Наллємо в сковороду масло і нагріємо його. Як тільки воно зашкворчіт, насиплемо сюди цибулю і часник. Я його зазвичай оперативненько підсмажую, до ледь відчутною золотистої скоринки. І тут же знімаю. Тепер в цю масу я кладу свої улюблені спеції, а це - італійські трави, і виливаю 1 столову ложку соку лимона. До речі, щодо соку. Це - справа смаку. Замість цього соку, можна і сік апельсина взяти, якщо є проблеми зі здоров'ям. Розмішаємо масу.

Крок 4. Смажимо цибулю і часник

Наступний наш персонаж - огірок. Зараз на дворі - весна. Огірочків на ринку більш ніж достатньо. Бажано, щоб ви вибрали або великий екземпляр, або штучки 3-4 огірочка. Вони залишать компанію лососеві. Як, огірок? Так! Ось побачите, буде незвично і смачно. Отже, знімемо з огірочків шкурку, розділимо їх навпіл і виймемо все зернятка з серединки.

Крок 5. Почистим огірок

Нам потрібно змастити маслом форму, в якій буде готуватися риба. Потім викладемо лососеві стейки на дно, і продовжимо - зробимо залівочку для них. Для цього наріжемо тонюсенькими часточками огірочки. Потім відправимо їх в сковорідку, де ще знаходяться цибулю з часником. Ні, гасити їх не потрібно. Просто змішаємо. До речі, зернятка, е сли вони не великих розмірів, теж можна відправити в сковороду. Залишається справа за малим - викласти цю залівочку на стейки. Розподілимо її акуратно і поставимо в духовку, який, ми включили ще на початку готування.

Крок 6. Викласти овочеву масу на стейки

Час швидко пролетить. До речі, лосось повинен запікатися хвилин 20, але, як показує і моя практика в тому числі, грубка грубці - різниця. Тому «прислухайтеся» до ароматів. Запах готової риби ви вже повинні знати. Можна готову страву скропити соком лимона, при бажанні. А можна і кропом прикрасити.

Крок 7. Через 20-25 хвилин риба готова!

Кілька корисних порад, як ще смачніше приготувати лосось з овочами

  • Як і зазвичай, чи не кладемо ні крупинки солі - спеції зроблять свою справу!
  • Обов'язково стежте за готовністю риби - не дайте їй пересушити, що легко зробити, якщо духовка дуже нагріта.
  • Замість огірка, на рибу можна покласти, скажімо, ті ж шматочки баклажана, кабачка і подібних овочів.
  • Лук можна взяти порей, він буде дуже делікатно відтіняти своїм смаком лосося.
  • Зверху, коли відправляємо в духовку, можна покласти на рибку лавровий лист чи щось з делікатних прянощів.
  • Слідкуйте, щоб масла було не більше, адже риба і так жирна.

Що потрібно, щоб смачно запекти лосось в духовці?
Що потрібно, щоб смачно запекти лосось в духовці?
Як, огірок?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com