рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Капуста на зиму - два улюблених рецепта, перевірені, смачні

  1. Рецепт капусти «Обжорка»
  2. Рецепт салату «Вітамінний»

Продовжуємо тему заготовок на зиму, капуста на черзі, так і проситься на консервування

Продовжуємо тему заготовок на зиму, капуста на черзі, так і проситься на консервування. Літо було спекотне, і капуста дозріла раніше, починає «тріщати по швах» і лопатися.

Квасити і солити капусту ми будемо в жовтні, а сьогодні я поділюся з вами моїми улюбленими рецептами салатів з капусти на зиму. Мені і моїм домашнім така заготовка дуже подобається, спробуйте.

Для приготування салату підійде будь-яка свіжа капуста, головне її гарненько промити і очистити від пошкоджень.

Рецепт капусти «Обжорка»

  • 3 кг капусти,
  • 0,5 кг моркви ,
  • 1 кг болгарського перцю, краще червоного,
  • 250 гр родзинок без кісточок,
  • 200 мл оцту 9%,
  • 1 склянка цукру,
  • 4 ст ложки солі без гірки,
  • 200 мл рослинного рафінованого масла.

Головне, дотримуйте рецептуру, і отримаєте дуже смачну капусту. Капусту дрібно шаткуємо, що не мнем. Морква трьом на крупній тертці, родзинки розпарює, заливши гарячою водою.

Перець нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і залишаємо на 2 години, щоб виділився сік.

Розкладаємо по банках і стерилізуємо, 0,5 - 30 хвилин, 1 л - 40 хвилин. Вважайте з моменту закипання води. Дістаємо і закочує залізними кришками. Капуста готова!

Я не дуже люблю рецепти зі стерилізацією, але цей рецепт варто того, що б з ним повозитися. Спробую в цьому сезоні не стерилізувати одну партію, після того, як капуста пустить сік, проварити все 5 хвилин з моменту закипання, додам оцет і закатати, поставлю під шубу. Що з цього вийде, напишу через пару місяців, там вже видно буде, як зберігається і який смак.

Ще один чудовий рецепт, який подобається моїй родині, це капустяний салат «Вітамінний», він не вимагає стерилізації і зберігається під капроновими кришками в прохолодному і темному місці. Приготуйте половину обсягу від того, що я рекомендую, а вже якщо сподобається, можна зробити ще.

Рецепт салату «Вітамінний»

  • 5 кг свіжої капусти,
  • 1 кг солодкого перцю,
  • 1 кг ріпчастої цибулі,
  • 1 кг моркви,
  • 4 ст ложки солі,
  • 300 гр цукру (це приблизно 12 ст ложок цукру),
  • 0,5 л 9% яблучного оцту,
  • 0,5 л рослинної рафінованої олії.

Дрібно шаткуємо овочі, капусту, перець, цибулю. Моркву натираємо на крупній тертці. Акуратно перемішуємо всі інгредієнти з сіллю і цукром, додаємо оцет і масло.

Даємо з годинку постояти, ще раз перемішуємо і розкладаємо по банках, зміцнюючи, що б сік закривав капусту. Накриваємо марлею і даємо постояти будинку 3 дні. Закриваємо капроновими кришками і прибираємо в льох, підпіллі або холодильник.

Смачний салат готовий, можна їсти!

Корисна порада - не заповнюйте банки салатом до самого верху, трохи вище плічок банки.

Проведу експеримент, заміню в рецепті 1 кг цибулі на 200 гр часнику. Зроблю маленьку партію, вже дуже люблю все з часником. Відзвітуюся через пару місяців про смак і про те, як зберігається.

Мені дуже подобається солянка з капусти, вона йде, як самостійну страву і добавка до гарнірів, виходить з неї смачний суп, тільки додай до м'ясного бульйону, покриши картопельки і суп готовий. Ця заготовка дуже виручає, коли мало часу на приготування їжі. Рецепт цієї чудової солянки ви можете прочитати, перейшовши за цим посиланням - Рецепт солянки.

Ще можу поділитися рецептом заготовки борщу на зиму, обалденная заготівля виходить, готується просто, а приготований борщ з неї взимку просто смакота, домашні добавки просять. Прочитати рецепт приготування борщу на зиму можна, перейшовши ось за цим посиланням - Борщ на зиму .

На сайті ви знайдете багато перевірених та смачних рецептів заготовок на зиму, натисніть на це посилання - « Запаси на зиму ». Ви потрапите в рубрику перевірених рецептів на зиму.

Дорогі мої читачі, сайт «Я Селяночка» бажає вам міцного здоров'я і чудового настрою!

Якщо стаття була вам корисна, поділіться з друзями, натисніть кнопочки соціальних мереж.

Буде здорово, якщо ви поділитеся своїми улюбленими рецептами заготовки капусти на зиму.

Пропоную подивитися відео рецепт заготовки капусти.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com