рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гості на порозі або що можна швидко приготувати

  1. Швидкі закуски.
  2. Швидкі салати.
  3. Гаряче швидко і смачно.
  4. Швидкі десерти до чаю.
  5. Аварійний список продуктів.
  6. Що швидко готується при термічній обробці.

Ласкаво просимо, дорогі гості!

«Одного разу ввечері, увечері, увечері, коли хлопцям, прямо скажемо, робити нічого» І раптом цим хлопцям приходить чудова ідея, а чи не поїхати їм в гості до вас. А в цей час ви сидите, нічого не підозрюючи на дивані, попиваючи вечірнє какао і тішачи себе думкою про чарівну ванні з полуничною піною. І ось дзвінок, як грім серед ясного неба, підкинув вас і ви починаєте кидатися по кухні з однією тільки думкою - що приготувати на швидку руку.
Але СТОП !!! Навіщо нам метатися? Як відомо, справжня жінка з нічого може зробити три речі: салат, шляпку та скандал. А ми ж з вами і є справжні жінки, і ніхто не сміє в цьому сумніватися. Капелюшком і скандалом ми займемося пізніше, а зараз пропоную обговорити в цій статті рецепти страв, на приготування яких йде кілька хвилин.

Для початку наводимо ревізію в холодильнику і дивимося які є продукти швидкого приготування, це можливо яйця, сосиски, сир, майонез, овочі, фрукти, зелень, консервація. Потім проводимо огляд морозильної камери, там можуть бути пельмені, основа для піци, крабове м'ясо, тісто, овочеві асорті, а так само заглянемо в ящик з консервацією - рибні, м'ясні, овочеві та грибні консерви.

До нас дуже часто приїжджають гості, в основному друзі, тому я завжди тримаю аварійний запас продуктів в морозилці і в бакалійному ящику. Нижче ви побачите список, званий мною «Гості на порозі», за яким я конкретно для таких випадків купую продукти. Навіть якщо вони не знадобляться з нагоди приїзду гостей, все одно будуть до речі, з них завжди можна приготувати їжу на швидку руку.

Як правило, гості приїжджають з чимось смачним до чаю, тому про десерт тимчасово забуваємо, кидаємо всі сили на страви швидкого приготування.

Швидкі закуски.

    1. Сирна закуска. Найпростіша, потріть сир в тертку, додайте часник, видавлений через прес, зелень і майонез. Сир можна замінити на сир, виходить теж дуже непогано. Цю масу можна загорнути в тонкий лаваш, просто намазати на хліб, на крекер, покласти в половинки варених яєць, на порізані помідори чи огірки, загорнути в тонкі скибочки шинки, а так само в листя салату. Якщо час до приїзду гостей є, можна спекти закусочні булочки , За умови наявності тесту.
    2. Рибна закуска. Відкрийте рибні консерви, злийте масло, пам'ятайте виделкою, кісточки видаліть, покришите варені яйця, дрібно порізану цибулю, попередньо ошпарений окропом, і майонез. Так само можна цю масу загорнути в лаваш, намазати на хліб, покласти в яйця (тут жовтки покришити всередину рибної маси, а білки залишити для начинений).
    3. Бутерброд зі шпротами. Якщо знайшлися шпроти і якщо є час житній хліб підсмажити в тостері і натерти його часником, то можна приготувати бутерброди. Хліб намажте майонезом тонким шаром, покладіть шматочок шпрот, поруч шматочок лимона або солоного огірка. Без тостера можна обійтися, підсмаживши хліб на сковороді.
    4. Бутерброд з корейською морквою і м'ясом. Якщо є корейська морквина, візьміть житній хліб, намажте майонез, зверху моркву, попередньо поріжте її дрібніші, зверху шматок м'яса або ковбаси.
    5. Є такі вафельні хлібці, називаються «Єлизавета», візьміть 2 штуки, покладіть між ними шматок сиру і в мікрохвильовку на 20 секунд. Дуже смачний бутерброд з сиром вийде хоч до кави, хоч до пива .
    6. Так само можна швидко приготувати закуски на шпажках, вони не тільки смачні, але і виглядають красиво. Кубики сиру, ковбаси, свіжого огірка, або помідорів, або маслинка. Можна так само порізати крабові палички + сир + шматочок перцю, або помідора. Закуска на шпажках, викладена на листя салату, прикрасить ваш стіл сама по собі, коли у вас часу немає думати про прикрасу страв.
    7. Рулет з сьомгою в лаваші. Тонкий лист лаваша намажте плавленим сиром, покладіть тонкі шматочки сьомги і порізаний кріп, згорніть рулетом і порізати. Якщо немає плавленого сиру, можна змастити сирним сиром, або просто майонезом. Рулет з сьомгою від цього не буде гірше.
    8. Піца так само буде до речі на швидкий стіл. Зробити піцу, маючи в морозилці основу, легко і швидко навіть наймолодшою ​​і недосвідченої господині. Я роблю піцу з будь-якою начинкою завжди так: насамперед основу змащую кетчупом тонким шаром, останнім - сир і майонез, саме в цій послідовності. Найчастіше в середину ріжу будь-які готові м'ясопродукти, в тертку тру солоний огірок, ріпчасту цибулю ріжу тонкими півкільцями. Якщо є помідори, прекрасно, кладу тонкими кільцями, є маслини, ще краще, також ріжу кільцями і кладу, рівномірно розподіляючи по поверхні. Немає основи для піци, можна використовувати батон, вийдуть гарячі бутерброди, ще легше, просто ковбаска, помідори, сир і майонез.

Швидкі салати.

Салати на основі китайської капусти виходять легкі і в той же час об'ємні. Додайте в нарізані листя капусти:

  1. Національний оператор мобільного, кукурудза консервована, варене яйце, свіжий огірочок, майонез;
  2. Або курка, зелений горошок, огірочок, сир, майонез, сухарики;
  3. Або шинка, кукурудза, помідори, сир, майонез, сухарики;
  4. Або свіжі огірки, помідори, перець, маслини, бринза, оливкова олія, кунжут.
  5. Салат з корейської моркви. Додайте до неї курку, перець болгарський, маслини, заправте майонезом.
  6. Салат із зеленої цибулі, огірків з яйцем. Цибуля зелена потрібно дрібно нарізати, посолити, трохи пом'яти толкушкой, огірки свіжі порізати соломкою, полити майонезом, зверху потерти варене яйце.
  7. Салат з солоних огірків. Поріжте їх кільцями, додайте порізану цибулю, краще червоний, полийте олією з запахом.
  8. Салат з рибними консервами. Викладіть шарами: картопля відварна, потертий в крупну тертку, майонез, рибні консерви, дрібно нарізану цибулю, ошпарений окропом, майонез, дрібно рубане яйце, майонез, сир.
  9. Салат з бобових. За банку зеленого горошку, солодкої кукурудзи, квасолі все перемішати, додати майонез, сир тертий і сухарики.
  10. Салат овочевий з м'ясом. Цей салатик краще готувати ближче до осені. Візьміть в рівних пропорціях свіжі капусту, буряк і морква, потріть їх через тертку для корейської моркви, або поріжте тонкою соломкою, збризніть лимонним соком, перемішайте. В отриману масу додайте перець болгарський, готові м'ясо або курку, заправте майонезом. В ідеалі для цього салату м'ясо треба посмажити тонкими брусочками і дати салату настоятися.

Якщо майонез закінчився невчасно (як завжди), можна приготувати його швидко, правда якщо є блендер, дивіться тут

Гаряче швидко і смачно.

  1. Пельмені з п / ф. Обсмажте цибулю ріпчасту і моркву як для супу зі спеціями в сковороді з високими стінками. Якщо є гриби, то було б здорово додати їх туди. Залийте окропом, як закипить, зваріть пельмені в цьому бульйоні, подавайте з зеленню і сметаною. До речі, приготовані на багатті такі пельмені в зимовому лісі, дуже-дуже смачні, як в гостях у казки.
  2. Ковбаски, купати, які продаються в п / ф.
  3. Курячі крильця.
  4. Яєчня. Обсмажте цибулю, додайте будь-які м'ясопродукти, помідори, залийте все яйцями, покришите зелень, посоліть. 3 хвилини і готово.
  5. Запечені овочі. Заморожене асорті з овочів кидаємо в деко, солимо, перчимо, трьом сир і змащуємо майонезом. Запікаємо в духовці до золотистої скоринки. У магазинах продають готові суміші асорті, або можна набрати окремо кожного виду, які вам подобаються. Якщо кольорова капуста входить до складу, то краще спочатку все-таки відварити її.
  6. Макарони «Павутинка» дуже швидко можна приготувати. У киплячу воду кидайте макарони, перемішайте, як закипить, чекайте 3 хвилини. Потім вимкніть газ і почекайте ще 3 хвилини. Готово, можна зливати і промивати. Поки макарони готуються, посмажте ріпчасту цибулю, додайте готові м'ясопродукти, з'єднайте з макаронами. Подайте з тертим сиром. Чим не карбонара? 🙂 А можна їх посмажити на вершковому маслі, вони придбають золотисто-коричневий колір, потім посоліть, додайте окріп, води повинно бути більше рівня макаронів на палець, зменшіть вогонь і закрийте кришкою. Дуже смачно з кетчупом і сиром.
  7. Смажена картопля фрі. Так само із замороженого п / ф, які продаються в будь-якому супермаркеті. Секрет хрусткої скоринки в тому, що картопля солять тоді, коли він приготувався. І краще використовувати дрібну сіль.
  8. Котлети, биточки, фрикадельки з м'ясного фаршу. Мені подобається додавати в фарш дрібно посічену китайську капусту, додає легкості, принаймні мені так здається.

І на останок…

Швидкі десерти до чаю.

  1. пиріг Шарлотка з яблуками , Про яку я писала раніше. Замість яблук можна використовувати інші фрукти і плоди. Добре виходить з яблуком і лимоном, сюди ж і банан можна додати. на Хеллоуїн я робила з гарбузом.
  2. На основі тесту від Шарлотки, можна приготувати сирний пиріг з ягодами. Половину тесту виливайте на деко, розкладіть сирну масу, додайте заморожені ягоди, залийте тестом і запікайте. Моя мама взагалі все пироги так пече, і з рибою, і з грибами, з солоними огірками, з будь-якою начинкою, що в холодильнику знайде.
  3. З замороженого листкового тіста дріжджового можна приготувати рогалики з мармеладом. Розкачайте тісто висотою приблизно 20 см, поріжте його на трикутники з основою 5 см. На широкий край покладіть шматочок мармеладу і загорніть в рогалик. Випікайте до готовності, потім посипте цукровою пудрою. Начинку можна зробити будь-яку.
  4. млинці різних видів.
  5. Сирники. На 2 пачки сиру 2 яйця, 3 ст. ложки цукру, сіль, 3-4 ст. ложки борошна, ванілін. Подавати зі сметаною, варенням, згущеним молоком.

Ось такі рецепти швидкої їжі для несподіваних гостей мені згадалися в момент написання цієї статті. Всі закуски можна приготувати разом з друзями, так веселіше навіть вийде. Видайте всім фартухи, щоб не забруднилися, розподіліть завдання кому що різати або чистити. Поки діліться останніми новинами, не помітите як все приготуєте.

Якщо у вас немає якогось продукту, то можна зателефонувати хлопцям, поки вони їдуть до вас, вони зайдуть в найближчий магазин і куплять. А хлопцям не варто все-таки приїжджати в гості з порожніми руками, не треба ставити господиню будинку в незручне становище.

Аварійний список продуктів.

Консерви овочеві: зелений горошок, солодка кукурудза, гриби, маслини, квасоля, огірки, помідори, лечо та ін.

Консерви плодові: персики, ананаси та ін.

Заморожені п / ф: тісто, основа для піци, пельмені, ковбаски і купати, овочеве асорті і картопля фрі, крабове м'ясо і палички, ягоди, плоди, фрукти та ін.

Консерви рибні, м'ясні.

Що швидко готується при термічній обробці.

Фарш м'ясний, сосиски різних видів, курячі крильця, п / ф ковбасок, печінку (особливо куряча), морепродукти, риба, яйця, макарони виду павутинка, картопля, більшість овочів.

Маю велику надію, що мої рекомендації будуть корисні. Ви напевно все це знаєте, але може трохи забули. А може і я щось упустила, підкажіть мені, будь ласка, в коментарях.

Давайте дружити сторінками.

Планую статті про організацію свят на природі, тематичних вечірках, а так само ділюся ідеями про подарунки
Планую статті про організацію свят на природі, тематичних вечірках, а так само ділюся ідеями про подарунки.

Підписуйтесь на сторінки ВК і ОК (тисніть на значок)

Тепер з приводу капелюшки. Якось ми з друзями робили шапошную вечірку на природі. Компанія у нас велика, було близько 30 осіб, кожен приїхав в капелюсі і представляв її на конкурсі. Переможцем стала моя хороша подруга, до того ж ще добра сусідка Олена. Її капелюх був найприкольніша.

А ось і скандал

Хорошого, доброго вам застілля, дорогі гості!

Цікаве по темі:

Пивна вечірка. Готуємо разом з друзями.
Салат з китайської капусти з сухариками
Гості на сімейному святі, як розважити
Ігри в слова за столом
Як вести себе в гостях

Пропоную підписатися на оновлення мого блогу і вам на пошту будуть приходити статті та огляди, все, що пов'язано так чи інакше з святами: корисні, цікаві, мої.

Навіщо нам метатися?
Чим не карбонара?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com