рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дуже смачна маринована капуста: швидко і зручно

  1. склад продуктів
  2. для маринаду
  3. Покроковий процес приготування

Пропоную вам сьогодні рецепт дуже смачної маринованої капусти з морквою і болгарським перцем.

Мені він подобається за те, що готувати таку капусту дуже швидко. Це неймовірно зручно: нарізав один раз баночку і їси кожен день, не потрібно різати салат кожен раз перед обідом. А на смак, як звичайний свіжонарізаних салат з капусти в запашному маринаді.

склад продуктів

(На одну банку місткістю 3 літри)

  • два кілограми білокачанної капусти;
  • 1-2 свіжі моркви;
  • один солодкий болгарський перець (за бажанням);
  • 4 зубчики часнику.

для маринаду

(На один літр води)

  • дві столові ложки солі «Екстра»;
  • 4 столові ложки цукрового піску;
  • 150 грам оцту;
  • 150 грам рафінованого рослинного масла;
  • 3-4 лаврових листки;
  • 3-4 горошини запашного перцю;
  • один бутон гвоздики.

Покроковий процес приготування


  1. Перед тим, як почнемо нарізати капусту, приготуємо маринад. Нам ще треба дати час йому охолонути.
  2. У каструлю наливаємо воду, кип'ятимо її і знімаємо з вогню. Додаємо лавровий лист, запашний перець, сіль, цукровий пісок. Все добре перемішуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім вогонь вимикаємо і залишаємо маринад остигати.
  3. Один качан капусти розрізаємо на чотири частини, а потім дуже тонко шаткуємо.
  4. Білокачанну капусту перекладаємо в каструлю, додаємо пропущений через прес часник.
  5. Туди ж відправляємо натерту на крупній тертці, очищену моркву.
  6. Солодкий болгарський перець очищаємо від насіння і перегородок, нарізаємо соломкою і відправляємо в каструлю з капустою. Все добре перемішуємо.
  7. Перекладаємо капусту в банку, утрамбовуємо її трохи, щоб вийшло повітря.
  8. При необхідності капусту додайте, щоб банку була повна.
  9. Перекладаємо в банку з капустою спеції і лавровий лист з маринаду, наливаємо рослинне масло і оцет. Після цього заливаємо теплим розсолом.
  10. Порада. Якщо ви вважаєте, що оцет шкідливий, замініть його ж на таку ж кількість лимонного соку.
  11. Ножем протикаємо капусту в декількох місцях, щоб маринад проник до дна.
  12. Якщо заллєте капусту теплим розсолом, то її можна буде вживати в їжу вже через 12 годин. Якщо розсіл холодний, то через добу.
  13. Той маринад, який залишився, не виливайте. Він ще може знадобитися вам через кілька годин.
  14. Через 12 годин прибираємо капусту в холодильник, а потім можна подавати на стіл.
  15. Дуже добре підходить хрустка капуста до картоплі, запеченого в духовці .

Дуже добре підходить хрустка капуста до   картоплі, запеченого в духовці

Смачного.

Тисни «Подобається» і отримуй тільки кращі пости в Facebook ↓

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com