рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати суп солянка. Рецепт солянка: готуємо покроково з фото

  1. Збірна м'ясна солянка: готуємо покроково
  2. Приступаємо до готування
  3. Солянка рибна: детальний рецепт приготування в домашніх умовах
  4. приготування
  5. Ароматний солянка з грибами: детальний відеорецепт

Солянка - це перша страва, яке відрізняється своєю гостротою, пряним ароматом і дуже насиченим смаком. Рецепти солянки бувають найрізноманітніші, наприклад, рецепт «солянка збірна» - може бути різним у кожної господині.

Сьогодні, солянка - це вже класичне і легендарне блюдо, яке багатьох може здатися важкувато лише через те, що в ньому часто буває ну дуже багато інгредієнтів. Давайте на ділі розберемося, як приготувати солянку і які є її найвдаліші варіації за допомогою покрокових рецептів солянки з фото.

Збірна м'ясна солянка: готуємо покроково

Багато хто вважає, що надто вже багато всього необхідно для її готування. Для класичного рецепту солянки потрібні і якісна ковбаса, і копченості, і м'ясо. Та й не завжди в кожному в холодильнику знайдуться всі ці продукти одночасно, а бігти на ринок або в магазин у пошуках всіх потрібних складових цього супу не завжди хочеться.

Тому, як показує практика, цей смачний супчик господині найчастіше люблять готувати відразу після великих свят. А справа тут ось в чому - в холодильнику після святкових дат часто залишається багато самих різних продуктів, в тому числі і м'ясних. Так чому б не зробити, наприклад, солянку? Тим більше, що для її приготування всього-то потрібно по 100-200 грам різних м'ясопродуктів - і саме через це ми маємо в результаті багатогранний і насичений смак, ну а запах ...

[Attention type = green] Незабутній аромат ситної соляночка не залишить байдужим нікого з членів вашої сім'ї. [/ Attention]

Інгредієнти, які нам знадобляться для її приготування:

  • яловичина на кістці - 400 г;
  • найрізноманітніші копченості (реберця, грудка, сосиски, мисливські ковбаски і ін.) - 400 г;
  • цибуля - 2 шт .;
  • солоний огірок - 2 шт .;
  • оливки - 50 г;
  • каперси - 50 г;
  • лимон - половинка;
  • зелень (ваша улюблена) - пучок;
  • томатна паста - 30 г;
  • рослинне масло - 20 г;
  • сметана - 50 г;
  • вершкове масло - 20 г;
  • кілька лаврових листочків;
  • чорний мелений перець;
  • сіль за смаком;
  • вода - 2,5 л.

Приступаємо до готування

Крок 1. Для початку необхідно зварити яловичий бульйон. А щоб наш бульйон був дуже ароматним, потрібно в процесі варіння покласти в нього всього одну цибулину і кілька лаврових листків.

[Attention type = green] Кулінарний рада: якщо ви боїтеся, що м'ясо може виявитися трохи дещо жорстким, то не біда. Щоб це усунути, досить додати дрібку соди в бульйон. Потім продовжуємо варити як зазвичай. М'ясо добре розвариться і буде легко різатися. [/ Attention]

Крок 2. Яловичину дістаємо з бульйону, а сам бульйон якщо потрібно проціджуємо. Потім варене м'ясо відокремлюємо від кісточки і нарізаємо красивою соломкою. Після цього все інше м'ясне, які плануємо додавати в суп, також акуратно ріжемо тонкими соломками.

Крок 3. Всі нарізані м'ясні інгредієнти відправити варитися хвилин 10 в процеженном бульйоні.

Крок 4. Огірочки (при бажанні можна очистити від шкірки) нарізати красиво соломкою. Потім цибулину нарізати тонкими і дрібними шматочками.

Крок 5. Зараз готуємо заправку. На сковорідці розігріває вершкове масло і соняшникова олія. У ньому обсмажуємо цибулю до м'якості (не сильно). Потім в сковороду відправляємо огірки, смажимо все хвилин 10. В кінці додаємо томатну пасту і гарненько все перемішуємо. Потім можна знімати заправку з вогню.

Крок 6. Викладаємо в бульйон з м'ясом і копченостями заправку і варимо все 10 хвилин.

Крок 7. У солянку додаємо красиво нарізані каперси, оливки, рубану свіжу зелень, сіль і чорний мелений перець. Потім все доводимо до кипіння і даємо настоятися хвилин 15.

Крок 8. Блюдо готове - подаємо на стіл. Останні штрихи - в кожну тарілку кладемо по кружечку лимона і велику ложку сметани.

Солянка рибна: детальний рецепт приготування в домашніх умовах

Рибну солянку високо оцінять ваші улюблені чоловіки, особливо якщо хтось із них завзятий рибалка. Адже готувати їжу з самостійно добутої рибки - це так приємно. Ваш чоловік відчує себе справжнім добувачем, якщо спробує солянку зі своєї рибки. Рибна солянка стане цілком гідною альтернативою вусі - вона також смачна, ситна, навариста і ароматна. А ще супи з риби по праву вважаються дуже корисним дієтичним блюдом. Їх прийнято готувати для маленьких дітей (в рибі є фосфор, кальцій і багато потрібних для організму, що росте корисних жирів).

Нам необхідні наступні продукти:

  • кілограм риби (хто яку вважає за краще);
  • солоні огірочки - 2-3 шт .;
  • картопля середній - 4 шт .;
  • цибулина велика - 1 шт .;
  • морква середня - 1 шт .;
  • помідори (можна брати свіжі, але підійдуть і консервовані) - 4 шт .;
  • лавровий лист, перець горошком, сіль;
  • лимон;
  • маслини (для прикраси) - 50 г.

приготування

Крок 1. Беремо рибку і розморожуємо.

Крок 2. Солоні огірочки нарізаємо на дрібні красиві кубики.

Крок 3. Солоні огірки відправляємо в глибоку каструльку і заливаємо водою. Ставимо на вогонь і варимо, поки не стануть м'якими. Цей процес може зайняти до 40 хвилин. Тому воду треба час від часу підливати.

Крок 4. В іншій каструльці кип'ятимо воду, опускаємо в киплячу воду нашу рибку. Солимо і варимо до її до повної готовності.

Крок 5. Лук і моркви чистимо, морква трьом на тертці, цибулю дрібно нарізаємо, все це страхуємо і додаємо помідори.

Крок 6. Овочі тушкуємо, кладемо перчик горошком. Для аромату додаємо лавровий листочок.

Крок 7. Коли риба приготується, виймаємо її з бульйону (якщо треба, то бульйон можна процідити через сито або чисту марлю). Потім в рибний бульйон відправляємо нарізану невеликими кубиками картоплю.

Крок 8. Варимо в нашому бульйоні картоплю до готовності. Додаємо в нього тушковані овочі і огірочки. Ще раз кип'ятимо. Потім посипаємо при бажанні дрібно рубаною зеленню на свій смак.

Крок 9. Розкладаємо солянку в порційні тарілки, додаємо по скибочці лимона, кілька маслин. Насолоджуємося результатом своєї праці!

Ароматний солянка з грибами: детальний відеорецепт

Простий рецепт «Солянка з грибами» - це дивно смачна страва, яке до того ж зовсім не важко приготувати. Тут не треба спеціальних навичок, з цим завданням легко впорається і новачок в кулінарній справі. Необхідно лише добре підготуватися - запастися усіма потрібними інгредієнтами і часом.

Якщо ви любите супи з грибами, значить цей рецепт вам буде дуже до речі. Грибна солянка - це дуже ароматне і ніжне блюдо. Його дуже люблять маленькі діти. У цьому рецепті використовуються ніжна куряча грудка, печериці та різні овочі. Але якщо у вас під рукою знайдуться сушені лісові гриби - то можна використовувати і їх. Так буде навіть набагато смачніше, адже у лісових грибочків є свій особливий тонкий аромат, який ні з чим не сплутаєш.

[Attention type = yellow] На замітку. Буде ще смачніше, якщо перед подачею цієї страви в кожну тарілку додати ще й справжньою домашньої сметани - гриби і сметана поєднуються ідеально і за смаковими параметрами, і за запахом. [/ Attention]

Дивіться детальний відеорецепт приготування солянки з квашеної капусти з печерицями і курячими грудками:

Ви, напевно, вже переконалися, що готувати солянку в домашніх умовах таки досить легко, не складніше будь-якого супу. А ще всі рецепти можна видозмінювати на свій особистий розсуд - щось додати, щось замінити або прибрати. Якщо ви хочете приємно здивувати своїх коханих чимось смачненьким, тоді солянка - все що потрібно. Вона готується з дуже різноманітних продуктів, наприклад, дуже популярна в зимовий час солянка з капусти, при чому як зі свіжої, так з квашеної. Залишається лише визначитися з рецептом і братися до роботи.

Так чому б не зробити, наприклад, солянку?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com