рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

12 самих надзвичайно смачних салатів

  1. Складові:
  2. Складові:
  3. Складові:
  4. Складові:
  5. Складові:
  6. Складові:
  7. Складові:
  8. Складові:
  9. Складові:
  10. Складові:
  11. Складові:
  12. Складові:

Перед святами завжди перед нами постає питання, а які ж салати приготувати в цей раз? Хочеться, щоб вони були смачними, красивими, не надто дорогими і недовго готувалися. Сайт «Люблю готувати» підібрав для вас 12 найкрасивіших святкових салатів, з цього дня вам не доведеться за тиждень до свята починати думати про салати. У вас вже будуть в арсеналі супер-рецепти, які можна використовувати в будь-який момент.

У вас вже будуть в арсеналі супер-рецепти, які можна використовувати в будь-який момент

У цього салату дуже вишуканий смак, він сподобається всім гурманам. Поєднання чорносливу з горіхами і м'ясом ідеальне!

Складові:

  • філе свинини - 300 грам;
  • картопля - 3 штуки;
  • цибуля - 1 штука;
  • волоські горіхи - 50 грам;
  • чорнослив - 70 грам;
  • яйця - 3 штуки;
  • сир - 200 грам;
  • майонез - 1 пачка.

Салат «Свинина по-королівськи». покроковий рецепт

  1. Подрібнити: м'ясо, ріпчаста цибуля, картоплю і завчасно замочений в окропі чорнослив.
  2. Морква і яйця натерти.
  3. Лук замаринувати з 1/3 столовою ложкою цукру і оцту.
  4. Тепер викладемо всі інгредієнти шарами.
  5. 1 шар: картопля, перемазати майонезом.
  6. 2 шар: цибуля, м'ясо, перемазати майонезом.
  7. 3 шар: чорнослив, посипати горіхами, намазати майонезом.
  8. 4 шар: терті яйця, намазати майонезом.
  9. 5 шар: сир.

Прикрасити як фантазія дозволяє!

Ситний і живильний салатик готовий до подачі! Смак цього салату залишиться в пам'яті ще надовго, готуйте смачно і оригінально.

Смак цього салату залишиться в пам'яті ще надовго, готуйте смачно і оригінально

Пропоную вашій увазі салатик «Морська цариця» для справжніх любителів морепродуктів. У складі є кальмар, який бездоганно поєднується з ікоркою червоної риби.

Складові:

  • кальмар - 1 кілограм;
  • сир - 300 грам;
  • ікра лосося - 100 грам;
  • яйця - 4 штуки;
  • картопля - 3 штуки;
  • майонез - 300 грам.

Салат «Морська цариця». покроковий рецепт

  1. Кальмар відварити.
  2. Порізати соломкою.
  3. Яйця потерти. Російський сир і картоплю також потерти на крупній тертці, але не змішувати.
  4. Викладати шарами.
  5. 1 шар - кальмари, зверху майонез.
  6. 2 шар - ікра.
  7. 3 шар - картопля, зверху майонез.
  8. 4 шар - російський сир, зверху майонез.
  9. 5 шар - ікра.
  10. 6 шар - кальмари, зверху майонез.
  11. 7 шар - яйця.
  12. 8 шар - ікра.
  13. Залишити в холодильній шафі на пару годинок для просочення.

Салат «Морська цариця» хоч і виходить трошки дорожче, ніж мімоза або олів'є, але зате байдужих до нього не залишиться. Салат полетить зі столу першим ділом!

Салат «Кучеряшка» - повітряний і нескладний. Замінить звичайні жірновато страви і порадує дивним смаком!

Складові:

  • морква - 1 штука;
  • яблука - 2 штуки;
  • куряче філе - 300 грам;
  • яйця - 4 штуки;
  • кукурудза - 360 грам;
  • майонез - 250 грам.

Салат «Кучеряшка». покроковий рецепт

  1. Відварити філе і яйця.
  2. Почистити моркву і яблучка. Натерти на терці.
  3. М'ясо подрібнити. Яйця також натерти.
  4. Викладаємо шарами на блюдо. 1 шар - майонез сіточкою.
  5. 2 шар - морква змастити майонезом.
  6. 3 шар - яйця і майонез.
  7. 4 шар - яблуко і майонез.
  8. 5 шар - куряче м'ясо і майонез.
  9. 6 шар - кукурудза.
  10. Морква і м'ясо під час збирання салату трохи присолити.
  11. Залишити на кілька годин в холодильній шафі.

Салат «Кучеряшка» - справжній смакової вибух. Спробуйте зробити такий чарівний салат, який вразить усіх казковим смаком.

Свою назву салат отримав тому, що до складу увійшла морквина по-корейськи, вона дає не тільки пікантний смак, але і чудово підходить до грибів і копченому курячому м'ясу!

Складові:

  • копчене куряче стегно - 3 штуки;
  • яйця - 4 штуки;
  • гриби печериці - 400 грам;
  • цибуля - 2 штуки;
  • солоні огірки - 3 штуки;
  • морква по-корейськи - 300 грам;
  • майонез - 50 грам.

Салат «Корейське щастя». покроковий рецепт

  1. Для початку відварити яйця, після чого остудити і подрібнити.
  2. Гриби посмажити на сковорідці з цибулею.
  3. Копчені стегна курячі та огірочки покришити.
  4. Викладаємо на тарілку.
  5. 1 шар - копчені курячі стегенця, перемазати майонезом.
  6. 2 шар - гриби з цибулею.
  7. 3 шар - огірочки.
  8. 4 шар - подрібнені яйця.
  9. 5 шар - морква по-корейськи.
  10. Прикрасити квітами з овочів.

Спробувавши один раз цей зачаровує салат, ви будете готувати його знову і знову! Незрівнянна поєднання смаків порадує кожного, а рука так і буде тягнутися за добавкою, так що готуйте про запас, щоб вистачило всім!

Пора замінити оселедець під шубою. Буряк під шубкою дуже цікавий салат, поєднання буряка і курки приголомшливе. Готується блискавично і елементарно, а подача своєрідна і не шаблонна. Він однозначно гідний вашої уваги.

Складові:

  • буряк варена - 4 штуки;
  • морква варена - 3 штуки;
  • чорнослив - 150 грам;
  • твердий російський сир - 200 грам;
  • куряче філе - 1/2 кілограма;
  • часник - 4 зубці;
  • волоські горіхи - 85 грам;
  • зелень;
  • майонез - 250 грам.

Салат «Буряк під шубкою». покроковий рецепт

  1. Буряк натерти і перемішати з майонезом. Додати в суміш роздавлений часник.
  2. Натерти морквину, і перемішати з сиром, попередньо теж натертим.
  3. Філе подрібнити, перемішати з майонезом і горішками.
  4. Чорнослив також подрібнити.
  5. На блюдо викладати шарами.
  6. 1 шар - половина бурякової маси.
  7. 2 шар - куряче м'ясо з горіхами.
  8. 3 шар - сир з морквою.
  9. 4 шар - чорнослив і майонез.
  10. 5 шар - залишилася буряк.

Прикрашати за бажанням.

Салат буряк під шубою - чудовий салат. Він освіжить ваш святковий стіл! Оригінальна подача не залишить байдужих.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Райська насолода прямо у вас вдома, якщо ви приготуєте цей салатик. Виходить не дорогий, а готується миттєво. Салат «Ананасовий рай» зачарує красою всіх гостей.

Складові:

  • куряче філе - півкілограма;
  • цибуля - 4 штуки;
  • яйця - 6 штук;
  • печериці мариновані - 1 баночка;
  • картопля - 2 штуки;
  • твердий сир - 250 грам;
  • ананаси порізані - 1 банка;
  • майонез - 1 пачка.

Салат «Ананасовий рай». покроковий рецепт

  1. Куряче філе відварити, подрібнити.
  2. Цибулю порізати, замаринувати з 1/3 столової ложки цукру і оцту.
  3. Сир з яйцями натерти на тертці.
  4. Гриби нарізати слайсами.
  5. Викласти шарами. 1 шар - цибуля, зверху майонез.
  6. 2 шар - куряче м'ясо змастити майонезом.
  7. 3 шар - картопля і зверху майонез.
  8. 4 шар - печериці.
  9. 5 шар - яйця, зверху майонез.
  10. 6 шар - сир, зверху майонез.
  11. 7 шар - ананаси.
  12. Прикрасити зеленню.

Солодкість ананаса додає цьому салатик приємний в усіх відношеннях ніжний смак, такий, що не описати словами. Потрібно терміново пробувати!

Салат подарує найяскравіші фарби і внесе в ваш будинок даний урочисте настрій.

Складові:

  • куряче філе - 1/2 кілограма;
  • по-корейськи морква - 120 грам;
  • яйця - 5 штук;
  • російський сир - 200 грам;
  • майонез - 1 упаковка (200 грам);
  • консервована кукурудза - 100 грам.

Салат «Потішні вогні». покроковий рецепт

  1. Філе нарізати квадратиками.
  2. Попередньо відварити п'ять яєць. Поділити їх на білки і жовтки. Покришити.
  3. Натерти російський сир.
  4. Кожен шар намазати майонезом.
  5. 1 шар - філе.
  6. 2 шар - половина морквини.
  7. 3 шар - жовтки подрібнені.
  8. 4 шар - сир.
  9. 5 шар - інша морквина.
  10. 6 шар - терті білки.
  11. Прикрасити консервованою кукурудзою.

Приготуйте блюдо «Потішні вогні» і відчуєте всю красу швидкого, соковитого і надзвичайно апетитного салату!

Коли душа вимагає прекрасного, тоді для цього випадку є салат, який ви можете приготувати порціями в сирних стравах і подати кожному гостю. Салат стане родзинкою на святковому столі.

Складові:

  • російський сир - 150 грам;
  • куряче м'ясо (філе) - 350 грам;
  • картопля - 4 штуки;
  • ківі - 1 штука;
  • яблуко - 1 штука;
  • консервований горох - 360 грам;
  • яйця - 3 штуки;
  • морквина - 1 штука.

Порційний салат в сирному блюді. покроковий рецепт

  1. Для початку приготуємо сирне блюдо. Сир натерти і на розігріту сковороду відправляємо.
  2. Після того як сир Поплава, знімаємо зі сковороди і перекладаємо на банку. Відправляємо до застигання в холод.
  3. М'ясо покришити соломкою, морква, яйця, картопля, ківі і яблука - кубиками.
  4. Додати консервований горох і майонез.
  5. Насипаємо в сирне блюдо.
  6. Салат готовий!

Спробуйте цей салат в сирному блюді, гості будуть в захваті. А вам і тарілки не треба буде мити, бо сирне блюдо дуже смачне і його теж можна з'їсти. Готуйте як в кращих ресторанах, разом з «Люблю готувати».

«Червона поляна» для тих, хто любить гранат, адже він містять так багато вітамінів. Зовнішній вигляд салату дуже яскравий, а смак незвичайний.

Складові:

  • куряче м'ясо - півкілограма;
  • цибуля - 1 штука;
  • салат - 100 грам;
  • морквина - 2 штуки;
  • гранат - 1 штука;
  • яйця - 5 штук;
  • майонез - 200 грам;
  • волоські горіхи - 80 грам;
  • картопля - 3 штуки.

Салат «Червона поляна». покроковий рецепт

  1. Відварити м'ясо і овочі з яйцями.
  2. Очистити зерна граната від шкірки.
  3. Спочатку тарілку вистелити листям салату.
  4. М'ясо подрібнити, овочі і яйця дрібно покришити.
  5. Викласти шарами цибулю, картоплю, м'ясо, волоські горіхи, моркву і сир. Шари перемазати майонезом.

Салат з грантом прекрасно доповнить всі інші страви на вашому столі і порадує вишуканим смаком.

Блюдо нагадує снігові гори, тому отримало таку назву. Салатик дуже ніжний і повітряний як сніжок.

Складові:

  • сардина - 1 банка;
  • картопля - 3 штуки;
  • морква - 1 штука;
  • цибуля - 2 штуки;
  • болгарський перець - 1 штука;
  • яйця - 6 штук;
  • часник - 3 зубці;
  • майонез - 1 пачка;
  • сир - 250 грам.

Урочистий салат «Горки». покроковий рецепт

  1. Овочі відварити.
  2. Сардину змішати з подрібненою цибулею.
  3. Викладаємо шарами. Спочатку натертий картопля, потім морква, потім сардина, зверху перець. Всі верстви перемазати майонезом.
  4. Яйця розрізати, вийняти жовтки.
  5. Жовтки натерти і перемішати з давленим часником і майонезом. Начинити білки цією масою.
  6. Білки покласти зверху у вигляді гірок. Помазати їх майонезом і притрусити сиром.

Приготуйте урочистий салат «Горки» і побачите захоплення в очах ваших гостей!

Такого ви ще не пробували. Ви думаєте лосось і апельсин не сполучається? А ось неправда. Сьогодні ви дізнаєтеся абсолютно новий рецепт і обов'язково захочете приготувати.

Складові:

  • червона риба - 200 грам;
  • яйця - 4 штуки;
  • апельсин - 1 штука;
  • твердий сир - 50 грам;
  • майонез - для заправки;
  • ікра - для прикраси;
  • оливки - 50 грам.

Салат «Оригінальний». покроковий рецепт

  • Нашу апельсину порізати на квадратики.
  • Яйця і сир натерти.
  • Оливки покришити кружечками.
  • Збираємо салат шарами.
  • Спочатку половина яєць, потім половина рибки, оливки, сир, знову риба, апельсин, знову яйця. Всі верстви перемазати майонезом.

Декорувати ікрою.

Салат «Оригінальний» для тих господинь які будь-що це не стало, хочуть вразити своїх гостей кулінарною майстерністю і бездоганним смаком.

Салат «Оригінальний» для тих господинь які будь-що це не стало, хочуть вразити своїх гостей кулінарною майстерністю і бездоганним смаком

Цей салат люблять чоловіки, так як в складі є м'ясо і гриби, що дає подвійну ситість. Тому порадуйте чоловіків незрівнянним і розкішним салатом.

Складові:

  • свиняче м'ясо - 500 грам;
  • ріпчаста цибуля - 3 штуки;
  • печериці - 500 грам;
  • яйця - 4 штуки;
  • сир - 250 грам;
  • горіхи - 100 грам;
  • майонез - до смаку.

Салат «Чоловічий». покроковий рецепт

  1. М'ясо зварити. Гриби з цибулею посмажити.
  2. Яйця і сир натерти.
  3. Змішати всі складові салату, всипати горіхи і додати майонез за смаком.
  4. Подати в салатниці.

Салат «Чоловічий» не зможе залишити без уваги ніхто, бездоганне поєднання продуктів подарує всім незабутній смак.

Рецепти самих надзвичайно смачних салатів неодмінно прикрасять ваш стіл, зроблять його неповторним, а смак порадує кожного гостя! «Люблю готувати» бажає вам приємного апетиту! І обов'язково зверніть увагу на добірку салатів до свята і 9 салатів, які прикрасять ваш Новий рік .

Завантаження ...

Ви думаєте лосось і апельсин не сполучається?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com