рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розробка проектів з Віртуальної реальністю

Віртуальна реальність (VR) - на сьогодні це саме затребуване інноваційне програмне забезпечення. Віртуальна реальність (VR) - на сьогодні це саме затребуване інноваційне програмне забезпечення

Для перегляду віртуальної реальності масово створюються різні типи шоломів, такі як OculusRift, VR Box, Sony Playstation VR, Fibrum. Також широке поширення набувають так звані кардборди (Cardboard) від різних виробників, що дозволяють просматрівть віртуальну реальність з використанням смартфона.

Інтерес до віртуальної реальності зростає не тільки у геймерів, але і у найсерйозніших організацій, включаючи військову сферу. Відбувається це через те, що віртуальна реальність - це найкращий спосіб подачі візуальної інформації та взаємодії з нею. Симулятор і тренажери, панорамні огляди і інтерактивні віртуальні подорожі, включаючи відео 360 - ось неповний список того, що можна створити для VR середовища.

Так як віртуальна реальність базується повністю на тривимірній графіці - реально візуалізувати абсолютно все, єдиним обмеженням є тільки наша з вами фантазія. Наші професійні фахівці допоможуть створити абсолютно будь-яку модель, аж до цілих світів, в тому числі фантазійних.

Відправити запит

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com