рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашній кетчуп зі свіжих помідорів і болгарського перцю

  1. Інгредієнти для домашнього кетчупу зі свіжих помідорів і болгарського перцю:

Домашній кетчуп зі свіжих помідорів, болгарського перцю і часнику за цим рецептом можна готувати цілий рік невеликими порціями або заготовити на зиму в сезон дозрівання овочів, коли ціни не кусаються або помідори і солодкий перець дозрівають на власних грядках. Домашній кетчуп зі свіжих помідорів в домашніх умовах вийде набагато смачніше магазинного, адже ви за своїм смаком додаєте приправи і спеції, готуєте зі свіжих натуральних продуктів без консервантів і підсилювачів смаку.

Домашній кетчуп зі свіжих помідорів і болгарського перцю, приготований за цим рецептом, виходить гострим, густим, з насиченим смаком, до шашлику або котлет нічого кращого не побажаєш.

Домашній кетчуп зі свіжих помідорів і болгарського перцю, приготований за цим рецептом, виходить гострим, густим, з насиченим смаком, до шашлику або котлет нічого кращого не побажаєш

Домашній кетчуп зі свіжих помідорів і болгарського перцю

  • Час приготування: 40 хвилин
  • Кількість: 0.5 л

Інгредієнти для домашнього кетчупу зі свіжих помідорів і болгарського перцю:

  • 500 г помідорів;
  • 500 г червоного болгарського перцю;
  • 150 г ріпчастої цибулі;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 1 стручок чилі;
  • 20 г цукрового піску;
  • 12 г солі;
  • 30 мл оливкової олії;
  • 5 г меленої паприки.

Спосіб приготування домашнього кетчупу зі свіжих помідорів і болгарського перцю.

Нагріваємо в сковороді рафінована оливкова або рослинне масло без запаху, обсмажуємо дрібно порізану цибулю до прозорого стану.

Нагріваємо в сковороді рафінована оливкова або рослинне масло без запаху, обсмажуємо дрібно порізану цибулю до прозорого стану

Обсмажуємо нарізану цибулю

Коли цибуля стане прозорою, додаємо порізані крупно помідори, накриваємо сковорідку кришкою, щоб томати швидше приготувалися. Знімати шкірку з томатів чи ні - вирішуйте самі, потужний блендер перетворює інгредієнти в гладке однорідне пюре.

Швидко зняти шкірку з помідорів можна так: кладемо овочі в окріп на півхвилини, потім відразу в крижану воду, робимо надріз гострим ножем, і шкірка легко знімається.

Швидко зняти шкірку з помідорів можна так: кладемо овочі в окріп на півхвилини, потім відразу в крижану воду, робимо надріз гострим ножем, і шкірка легко знімається

Обсмажуємо очищені помідори

До розм'якшеним помідорів додаємо стручок свіжого перцю чилі. Щоб соус не вийшов дуже пекучим, можна прибрати з стручка насіння і зрізати перегородки, адже саме ці частини містять багато капсаїцину.

Додаємо нарізаний гострий перець чилі

Солодкий болгарський перець очищаємо від насіння і перегородок, вирізаємо плодоніжки, м'якоть ріжемо смужками, додаємо в сковороду до обсмаженою томатам і цибулі, готуємо 5-6 хвилин.

Додаємо до обсмажування солодкий перець

Зубчики часнику чистимо від лушпиння, ріжемо дрібно. Кількість часнику - на ваш смак, я зазвичай кладу 2-3 зубчики, але можливо хтось любить побільше.

нарізаємо часник

Тушковані овочі перекладаємо в процесор, додаємо подрібнений часник.

Перекладаємо обсмажені овочі в блендер

Включаємо процесор, перемелює овочі до отримання однорідної пюре.

Подрібнюємо овочі в блендері

Перекладаємо масу в каструльку, додаємо цукровий пісок, сіль і мелену паприку. На маленькому вогні доводимо до кипіння, уварюємо 5-6 хвилин.

Перекладаємо подрібнену масу в каструлю. Додаємо сіль, цукор і паприку. Доводимо до кипіння

Для консервації домашнього кетчупу зі свіжих помідорів і болгарського перцю на зиму банки моєму в теплій воді з харчовою содою, обполіскувати, прогріваємо 10 хвилин в нагрітій до 100 градусів Цельсія духовці. Кришки кип'ятимо. Розкладаємо гарячий соус в теплі стерилізовані банки так, щоб маса доходила до паска.

Стерилізуємо підлогу літрові банки 10-12 хвилин, закочує, охолоджуємо при кімнатній температурі.

Стерилізуємо підлогу літрові банки 10-12 хвилин, закочує, охолоджуємо при кімнатній температурі

Перекладаємо домашній кетчуп зі свіжих помідорів і болгарського перцю в стерилізовані банки

До речі, в цьому домашньому кетчупе зі свіжих помідорів і болгарського перцю можна зменшити кількість калорій. Якщо овочі зрілі, помідори і перець солодкі, то цукор не потрібен. А якщо не обсмажувати овочі, а запекти в духовці, злегка окропивши інгредієнти рослинним маслом або приготувати їх на пару, то калорій стане ще менше.

Домашній кетчуп зі свіжих помідорів і болгарського перцю готовий. Смачного!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com