рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як випрати пуховик в пральній машині щоб пух не збивається - секрети господинь

  1. Вибираємо правильне засіб для прання виробів; кульки для прання виробів
  2. Відео: Як прати пуховик в пральній машині?
  3. В якому режимі і як правильно прати пуховик в автоматі в домашніх умовах - інструкція, відео
  4. Як сушити пуховик, як розпушити пуховик після прання - поради господаркам
  5. Відео: Як розпушити пуховик після прання.

Домашня прання пуховика в пральній машині - докладна інструкція для господинь

Зараз в гардеробі практично кожної сім'ї можна знайти пуховик Зараз в гардеробі практично кожної сім'ї можна знайти пуховик. Цей елемент верхнього одягу дуже теплий, невагомий і досить практичний. Але, як і за будь-яким іншим предметом одягу, за ним необхідний догляд. Тому сьогодні ми розповімо своїм читача, як прати пуховик в машині, щоб не зіпсувати його.

Зміст статті:

Вибираємо правильне засіб для прання виробів; кульки для прання виробів

Сухий порошок або рідкий засіб - це досить важливе питання. Зупинити свій вибір краще на рідкому засобі, оскільки після нього одяг легше виполіскувати. Головне, щоб в його склад не входили відбілюючі речовини.

Крім цього абразивні тверді частинки сухого порошку погано виполікуються з пуху.

Категорично не можна використовувати для прання пуховика звичайний порошок або мило, оскільки пух може збитися грудками і злипнутися.

Відео: Як прати пуховик в пральній машині?



Також при пранні куртки не варто додавати пом'якшувальні засоби і кондиціонери, вони також можуть залишати розводи.

  • Класичний пуховик на синтепоні можна прати миючим засобом або порошком, який підходить для даної тканини;
  • Класичний пуховик з наповнювачем перо-пух необхідно прати з використанням засобів для прання пуховика. Їх можна купити в більшості спортивних магазинів;
  • Куртки на пуху з мембранної тканини краще прати вручну спеціальним засобом для такого матеріалу. Так ви не зіпсуєте мембранну тканину;
  • Пуховики з шкіряними вставками найкраще здавати в хімчистку.

Багато господинь переживають, що при машинному пранні пух в куртці може збитися в грудки Багато господинь переживають, що при машинному пранні пух в куртці може збитися в грудки. Щоб цього не сталося, в барабан пральної машинки необхідно покласти спеціальні кульки для прання пуховиків, або пару звичайних м'ячиків для тенісу.

При пранні і сушінні вони будуть розбивати грудки і не дадуть пуху звалятися. Якщо ви переживаєте, що тенісні м'ячики можуть злиняти, перед пранням обдайте їх окропом з відбілюючим засобом.

В якому режимі і як правильно прати пуховик в автоматі в домашніх умовах - інструкція, відео

Відео Інструкція: Основні правила прання виробів в машині


В пранні пуховика за допомогою машинці немає нічого небезпечного, головне - запустити правильний режим і правильно підготувати куртку до прання. А як це робити, читайте нижче:

  • Уважно подивіться на ярличок вашої куртки. Якщо там відсутня значок «ручне прання», значить, її сміливо можна довірити машинці;
  • Перевірте кишені й застебніть всі блискавки, оскільки при пранні вони можуть деформуватися. Якщо є гудзики, їх також необхідно застебнути, оскільки можуть деформуватися місця пришива. Потім пуховик виверніть навиворіт;
  • На машинці необхідно встановити програму делікатного прання. Пам'ятайте, що пуховик можна прати при температурі води до 30 градусів. Щоб в куртці пух не збили, в барабан покладіть м'ячики для прання пуховиків, або 2-4 м'ячика для тенісу;
  • Якщо пуховик перете вперше, обов'язково включите опцію «додаткове полоскання». Це дозволить вимити з пуховика виробничу пил, а також запобіжить появі мильних розлучень;
  • Віджимати пуховик можна теж в пральній машинці, тільки потрібно поставити мінімальні обороти, а в барабані залишити кульки для прання виробів. Вони допоможуть збити пух.

Зверніть увагу, що пуховик прати можна не частіше, ніж два рази на рік, оскільки просочення матеріалу може зіпсуватися, і він почне промокати.

Як сушити пуховик, як розпушити пуховик після прання - поради господаркам

Вид пуховика після прання багатьох господинь лякає. Замість красивою куртки, вони бачать тоненьку вітровку зі збився пухом в куточках. Однак, якщо його правильно висушити, він буде виглядати, як новий.

Відео: Як розпушити пуховик після прання.

  • Якщо ваша пральна машинка має функцію сушки, то пуховик необхідно сушити в режимі для синтетичних тканин. При температурі до 30 градусів куртка висохне за 2-3 години. Не забудьте в барабан покласти тенісні м'ячики. Після цього виріб необхідно добре струснути і розвісивши на плечики, залишити провітрюватися. Пух періодично необхідно збивати.
  • Якщо пух після прання збився в куточках і кишенях пуховика, висушіть його феном або пропилесосьте пилососом на малій потужності без насадки. Водити трубкою необхідно з боку в бік і по колу. Після цих маніпуляцій пух повинен добре розпушити і лягти рівно.
  • Під час сушіння пуховик необхідно гарненько струшувати, взявшись за поділ, вивертати то на виворіт, то на обличчя, руками розправляти пух.
  • Запам'ятайте, пуховик можна сушити в горизонтальному положенні. Повітря повинен добре проходити через виріб, інакше пух запреет, загніет і з'явиться неприємний запах, від якого буде складно позбутися.

Правильно випраний і висушений пуховик прослужить вам не один сезон. А в очах оточуючих і близьких ви придбаєте імідж висококласної господині, здатною впоратися з будь-якою поставленою задачею.

Відео: Як прати пуховик в пральній машині?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com