рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прикраса пляшки шампанського

14 лютого - свято для всіх хто любить і любимо. У нашій країні він відзначається як світський з початку 1990 року. У Валентинів день за традицією один одного заведено обдаровувати квітами, м'якими іграшками, солодощами, листівками «Валентинками», робити сюрпризи, влаштовувати при свічках романтична вечеря. Головне, щоб всюди була присутня особлива прикмета, символ свята - серце, як визнання в ніжних почуттях! Спробуємо і ми використовувати його як прикрасу пляшки шампанського до святкового столу.

Ігристе біле вино - незмінний атрибут урочистих і радісних моментів у житті людини. А прикрашена власноруч пляшка шампанського з таємним змістом стане незабутнім подарунком в цей наповнений любов'ю і романтикою день! Давайте зробимо сьогодні в якості подарунка на день святого валентина декор пляшки шампанського.

Необхідні матеріали та інструмент для декорування:

  • пляшка шампанського - 1 шт .;
  • атласні стрічки шириною в 2,5 см - 3 квітів по 2 м кожна;
  • штучні квіти - 7 шт .;
  • намистини у вигляді сердечок - 3 пари;
  • капронова стрічка зеленого кольору;
  • ножиці;
  • двосторонній скотч;
  • сірники або запальничка;
  • паперова стрічка для оформлення букетів - 50 см;
  • кольоровий папір - 1 лист;
  • клейовий пістолет з прозорим клеєм - 1 шт .;
  • біжутерія (ланцюжок з намистинами) - 1 шт .;
  • супер клей.
14 лютого - свято для всіх хто любить і любимо

Матеріали для декору

На декорування пляшки потрібно всього близько 2 - 2,5 часов.Опісиваемий спосіб також зручний тим, що не потрібно мучити себе знімання наклейок і знежиренням пляшкового скла і т. П.

Для початку необхідно всю пляшку обклеїти двостороннім скотчем так, щоб залишився «язичок», призначений для знімання обгорткового фольги.

Для початку необхідно всю пляшку обклеїти двостороннім скотчем так, щоб залишився «язичок», призначений для знімання обгорткового фольги

Обклеюємо всю пляшку скотчем

Після цього нарізаємо стрічки з атласу по 55 см. Тут використані три кольори - це білий (символ чистоти), червоний (символ пристрасті) і рожевий (символ ніжності).

Починаємо обвивати пляшку стрічками

Потім обвиваємо бутель в довільному стилі, як би нашаровуючись стрічки одну на іншу, вставляючи між ними квіти з паперу в тон стрічкам.

Між стрічками вставляємо квіти Між стрічками вставляємо квіти   Декоруємо стрічки квітами Декоруємо стрічки квітами

Після закінчення процесу обплетення нарізати із зеленої капронової тасьми шматки довжиною по 9 - 10 см і зав'язати їх в бантик.

Робимо бантик з тасьми

За допомогою клею і спеціального пістолета необхідно закрити низ бутлі аналогічної стрічкою (ширина 5 см)

Знизу приклеюємо стрічку

А намистини у формі сердечок можна наклеїти поверх стрічок в будь-якому порядку між квітів.

Приклеюємо на стрічку намистини

Далі, приклеюємо бантики, які ми зробили, серед квітів і сердечок.

Приклеюємо наші бантики

Закріплюємо ланцюжок склавши її в чотири рази з боків аплікації. Можна використовувати для зручності швейні шпильки схожого зі стрічками кольору.

Додаємо до прикраси ланцюжок

Кінці стрічок за допомогою суперклею приклеюємо на дно і обробляємо їх вогнем. Щоб прикраса пляшки шампанського було повним вирізаємо з кольорового паперу коло рівний діаметру дна пляшки і приклеюємо його на двосторонній скотч.

Закриваємо кольоровим кругом дно пляшки

Відрізавши від декоративної паперової стрічки для букетів шматочок в 14 см, потім приклеюємо його внизу пляшки шампанського, а наверх (на горлечко) шматочок цієї ж стрічки довжиною в 5 см.

Шампанське на день Валентина

Ось і ми і зробили прикрасу пляшки шампанського на день святого Валентина. Такий декор напевно створить особливий настрій за святковим столом.

А ви вже підготувалися до цього свята? Може, поділитеся своїми ідеями? впевнена, подарунки на день всіх закоханих піднімуть настрій вам і вашій половинці і ви надовго запам'ятаєте це свято, як один з найромантичніших і чуттєвих! Приходьте до нас за ідеями, ми завжди раді зустрічі з вами. Якщо ви підпишетеся на наші оновлення, то зможете взяти участь в конкурсах і отримувати ексклюзивні майстер-класи, доступні тільки передплатникам. Ну, що ж, до нових зустрічей?

А ви вже підготувалися до цього свята?
Може, поділитеся своїми ідеями?
Ну, що ж, до нових зустрічей?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com