рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ось що можна зробити з кришок від пластикових пляшок

  1. Що потрібно?
  2. Збірка ліхтарика.

Пластикові пляшки стали відмінним сировиною для виготовлення різних виробів. Але маленькі кришечки від них не так активно використовуються майстрами, як це насправді можливо. Що ж можна зробити з цього матеріалу? У цей відеоуроці буде показана відмінна задумка тому, як виготовити маленький брелок, який є одночасно ліхтариком. Пристрій робиться дуже просто зі звичайної пластикової кришки від полторашки або іншої подібної посудини.

Пристрій робиться дуже просто зі звичайної пластикової кришки від полторашки або іншої подібної посудини

Що потрібно?

Для того, щоб зробити ліхтарик з кришечок, нам потрібна 3 вольта батарейка, маленький вимикач, який ви може видалити від старої мишки, або з старого CD-ROM, також необхідно взяти один світлодіод будь-якого кольору, пару проводів і дві пластикові кришки.

Збірка ліхтарика.

По-перше, нам необхідно зробити два отвори в одній кришці. Одне квадратний отвір для перемикача і одне кругле для світлодіода. Ми переходимо до складання.

Вставляємо перемикач в отвір, ми зробили його раніше
Вставляємо перемикач в отвір, ми зробили його раніше. Вставляємо світлодіод. Потім припаюємо коротку лапку від світлодіода до контакту від вимикача. До другого контакту від вимикача і до довгої лапці світлодіода приєднуємо по одному дроту.

Тепер нам потрібно покрити світлодіод, вимикач і два контакти гарячим клеєм. На завершення підключіть плюсової полюс батареї на провід від довгої лапки світлодіода і негативний полюс повинен бути підключений до проводу від вимикача.

Встановіть батарею. Нам залишилося тільки зробити кришку для ліхтарика, її будемо робити теж з нашого заготовленого заздалегідь матеріалу у вигляді пластикової кришки. Зрізаємо її верх і отримуємо, то що було потрібно. Приклейте його супер клеєм або гарячим клеєм і не наносите занадто багато клею, тому що це буде важко знімати кришку для зміни акумулятора.

Ось і все, хлопці, міні-брелок ліхтарик з двома пластиковими кришками готовий. Виглядає шалений.

Виглядає шалений

Вам просто необхідно прикріпити кільце, якщо ви збираєтеся використовувати його як брелок. Ось і все, спасибі за увагу. ще стаття на цю тему.

Що потрібно?
Що ж можна зробити з цього матеріалу?
Що потрібно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com