рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Майстер-клас з декупажу на склі | Прямий і зворотний декупаж

Для тих, хто хоче, щоб на кухонному столі завжди красувалися яскраві та оригінальні баночки з варенням - цей майстер клас. Ви побачите, як робити прямий і зворотний декупаж і зі звичайної скляної банки зробити яскраву ємність.

Звичайну скляну банку з кришкою, що закручується ретельно вимийте з обох сторін і протріть зовні спиртом Звичайну скляну банку з кришкою, що закручується ретельно вимийте з обох сторін і протріть зовні спиртом.

Підберіть серветку (або, як в нашому випадку, кілька серветок) з ягідним малюнком, наприклад із зображенням полуниці Підберіть серветку (або, як в нашому випадку, кілька серветок) з ягідним малюнком, наприклад із зображенням полуниці.

Спочатку будемо робити зворотний декупаж Спочатку будемо робити зворотний декупаж. Вирізаємо великі ягоди полуниці і написи, відшаровується верхній шар (білі шари викидаємо).

Докладаємо ці фрагменти «обличчям» до скла і промазуємо зверху прозорим акриловим лаком Докладаємо ці фрагменти «обличчям» до скла і промазуємо зверху прозорим акриловим лаком. По черзі приклеюємо всі фрагменти. Таким чином, повинно вийти, що всі фрагменти приклеєні до скла як би навиворіт. Лицьова частина фрагментів серветки повинна бути добре видна, якщо подивитися всередину банки.

Коли лак висохне - починайте поролоновим спонжем зафарбовувати вийшов декупаж зверху білою акриловою фарбою Коли лак висохне - починайте поролоновим спонжем зафарбовувати вийшов декупаж зверху білою акриловою фарбою.

Якщо фарба не повністю покрила скло - повторіть цю процедуру ще раз, поки полуниці повністю не зникнуть під її шарами Якщо фарба не повністю покрила скло - повторіть цю процедуру ще раз, поки полуниці повністю не зникнуть під її шарами.

Тепер, якщо заглянути всередину банки - чітко і яскраво видно червоні ягоди полуниці Тепер, якщо заглянути всередину банки - чітко і яскраво видно червоні ягоди полуниці. Зворотній декупаж закінчений.

Так само білим акрилом зафарбуйте серединку кришки Так само білим акрилом зафарбуйте серединку кришки.

Починаємо прямий декупаж Починаємо прямий декупаж. Вириваємо з наступною серветки більш дрібні малюнки полуничних гілочок (теж відшаровується тільки верхній шар).

Прикладайте ці фрагменти в довільному порядку до баночці і промазуйте зверху акриловим лаком або клеєм для декупажу Прикладайте ці фрагменти в довільному порядку до баночці і промазуйте зверху акриловим лаком або клеєм для декупажу.

Розподіліть рівномірно по баночці вирвані фрагменти Розподіліть рівномірно по баночці вирвані фрагменти. Один з них приклейте до денця.

На забарвлену білою фарбою кришку теж зробіть прямий декупаж і приклейте фрагменти з полуницею На забарвлену білою фарбою кришку теж зробіть прямий декупаж і приклейте фрагменти з полуницею. В даному випадку кришка буде «перегукуватися» з внутрішньою поверхнею баночки для полуничного варення.

Закріпіть прямий декупаж декількома шарами акрилового лаку Закріпіть прямий декупаж декількома шарами акрилового лаку. Це дозволить вашій баночці прослужити довге життя на вашій кухні.

Щоб оформити край білої фарби по верхньому рівню - поставте точки акриловими контурами (білим і срібним) Щоб оформити край білої фарби по верхньому рівню - поставте точки акриловими контурами (білим і срібним). Такі ж точки поставте по периметру кола на кришці.

Особливо цікаво буде їсти варення з таких баночок, і спостерігати полунички зсередини, під склом Особливо цікаво буде їсти варення з таких баночок, і спостерігати полунички зсередини, під склом.

В баночці можна зберігати і варення, і джем, і навіть звичайний цукор. Якщо ви заготовлює на зиму кілька видів варення - зробіть аналогічні баночки для кожного сорту, приклеюючи за допомогою техніки декупаж серветки різної тематики.

А ви знали, що за допомогою техніки декупажу та звичайної пляшки шампанського можна створити дивовижний подарунок? Так дивіться! Декупаж пляшки шампанського !

А ви знали, що за допомогою техніки декупажу та звичайної пляшки шампанського можна створити дивовижний подарунок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com