рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Водонагрівачі Electrolux (Електролюкс) 30, 50, 80 і 100 літрів: моделі, інструкції, характеристики, несправності

  1. Рейтинг кращих моделей водонагрівачів Electrolux
  2. Electrolux EWH 50 Formax
  3. Electrolux EWH 50 Major LZR
  4. Electrolux EWH 50 Quantum Pro
  5. Electrolux EWH 50 Royal Flash (накопичувальний)
  6. Electrolux EWH 50 Centurio IQ (накопичувальний)
  7. Електролюкс NPX 12-18 Sensomatic Pro
  8. Проблеми та несправності водонагрівачів Electrolux

Шведська компанія Електролюкс є одним зі світових виробників електричного обладнання професійного або побутового призначення. Щороку компанія реалізує понад 60 млн. Фірмової продукції дилерам з 150 держав. У числі проданого обладнання важливу роль займає водонагрівач Електролюкс. З його допомогою можна створити автономну водонагрівальну систему на дачі, в квартирі або приватному будинку.

З його допомогою можна створити автономну водонагрівальну систему на дачі, в квартирі або приватному будинку

Компанія Electrolux утворилася в 1919 році. Це сталося за рахунок злиття двох компаній різного напрямку:

  • Elektromekaniska AB - спеціалізувалася на виробництві силових агрегатів;
  • AB Lux - виготовляла гасові лампи.

В наші роки дана фірма стала одним з найбільших світових виробників. Її головний офіс розташовується в шведському місті Стокгольм. Компанія вважається другим за величиною підприємством, яке виготовляє професійне і побутове обладнання після Whirlpool.

Майже за 100 років фірма викупила безліч компаній, наприклад:

  • 1984 - Зануссі;
  • 1995 - AEG.

Завдяки цьому корпорація Електролюкс утворює цілий міжнародний холдинг Electrolux Group. До групи входить безліч відомих торгових марок:

  • Zoppas;
  • AEG;
  • Зануссі;
  • Eureka;
  • Wascator і ін.

Це невелика частина брендів, які осідають в складі холдингу. Вироби Електролюкс, в тому числі і вертикальні, горизонтальні водонагрівачі, відносяться до середньої цінової категорії. У каталозі компанії є різноманітні товари, починаючи від дрібної побутової техніки і закінчуючи великою, професійної.

Рейтинг кращих моделей водонагрівачів Electrolux

На офіційному сайті компанії представлений широкий ряд продукції різних торгових марок. Завдяки цьому кожен споживач зможе підібрати найбільш підходящий варіант. А тим, хто не розбирається в особливостях бойлерів Electrolux, рекомендується вивчити рейтинг найбільш затребуваних моделей. ТОП складено на підставі відгуків користувачів і статистики продажів товару.

Electrolux EWH 50 Formax

Електричний водонагрівач Electrolux Formax має настінну конструкцію кріплення. Може встановлюватися в горизонтальному або вертикальному положенні. Він має бак для накопичення води на 50 л. Середні розміри моделі 82,5х34,4х35,9 см дозволяють розміщувати водонагрівач Electrolux 50 в малогабаритних кімнатах, важить пристрій 20,1 кг.

Electrolux EWH 50 Formax

Агрегат Формакс оснащений сухим ТЕНом, його потужність становить 2 кВт. У наявність є 2 незалежних трубчастих нагрівальних елемента. Працює модель від електромережі з напругою в 220 Вольт. Номінальний показник температури досягає 75 ° С. В резервуарі допустимий діапазон тиску дорівнює 0,8-6 Атм. Управляється пристрій механічним методом. У комплектації є світловий індикатор і система захисного відключення УЗО. Ціна водонагрівача Electrolux EWH Formax - 12890 рублів.

Інструкція по експлуатації Electrolux EWH 50 Formax

ВІДЕО: Огляд роботи Electrolux EWH 50 Formax

Electrolux EWH 50 Major LZR

Накопичувальний електричний водонагрівач встановлюється у вертикальному положенні. Він має високий рівень антикорозійного властивості, завдяки технології Inox. Білий апарат з ємністю на 50 літрів має 2 режими підігріву різної інтенсивності. Устаткування для нагріву води має потужність в 2 кВт, завдяки чому для повноцінного прогріву до 75 ° С йому потрібно 2 години.

Electrolux EWH 50 Major LZR

В якості захисту і безпеки в бойлері Електролюкс застосовуються такі системи:

  • пиловологозахищений IPX4;
  • виключення ймовірності запуску без наповненого бака;
  • захист від перегріву;
  • запобіжник тиску;
  • усунення накипу магнієвим анодом.

Бак Major 50 виконаний з нержавіючої сталі, на корпусі присутній цифровий дисплей без екрану, індикатор запуску, температура підігріву. У комплектацію сходить плоский водонагрівач з розмірами 93х43,4х25,3 см, кріпильні деталі та інструкція. Ціна - 12000 рублів.

Інструкція по експлуатації Electrolux EWH 50 Major LZR

ВІДЕО: Огляд роботи Electrolux EWH 50 Major LZR

Electrolux EWH 50 Quantum Pro

Ця модель має просту конструкцію і бак на 50 л. У пристрої є трубчастий водогрійний елемент, який здатний нагрівати воду до температури 75 ° С. Функціонує пристрій від електромережі в 220 Вольт. У ньому є функція захисту від перегріву.

Electrolux EWH 50 Quantum Pro

Важить ця модель 20 кг, її розміри рівні 38,5х70,3х38,5 см. Завдяки магнієвому аноду виключається ймовірність утворення накипу і корозії. Бак покритий емаллю, що підвищує стійкість перед поразкою вологою. Ціна бюджетного накопичувального 50 л бака 6200 рублів.

Інструкція по експлуатації Electrolux EWH 50 Quantum Pro

ВІДЕО: Огляд роботи Electrolux EWH 50 Quantum Pro

Electrolux EWH 50 Royal Flash (накопичувальний)

Водонагрівач Electrolux EWH 50 Royal Flash - сучасний апарат, який має потужність в 2 кВт і прихований сухий нагрівальний елемент трубчастого типу. Регулятор режиму нагріву знаходиться на корпусі.

Electrolux EWH 50 Royal Flash

Максимальний час нагрівання до 75 ° С варіюється в межах двох годин. Внутрішній бак складається з нержавіючого сталевого матеріалу Inox Technology. У даній моделі є два вбудований Тена, де перший має потужність 1300 Вт, другий - 700 Вт.

Інструкція по експлуатації Electrolux EWH 50 Royal Flash

Electrolux EWH 50 Centurio IQ (накопичувальний)

Дана модель виробляється не в Китаї, як попередні варіації, а на вітчизняному заводі. У ній присутній два сухих трубчастих електрообігрівача, плоский резервуар на 50 л, інформаційний дисплей, захист від перегріву і покриття бака нержавіючої сталлю.

Electrolux EWH 50 Centurio IQ

Електронний тип управління спрощує експлуатацію пристрою. Розміри апарату рівні 93х43,4х25,3 см, важить модель 15 кг, а коштує - 15000 рублів.

Інструкція по експлуатації Electrolux EWH 50 Centurio IQ

ВІДЕО: Огляд роботи Electrolux EWH 50 Centurio IQ

Електролюкс NPX 12-18 Sensomatic Pro

Це проточний водонагрівач Електролюкс, який нагріває воду до температури 60 ° С. Продуктивність моделі становить 8,6 літрів за хвилину, потужність - 12-18 кВт, в залежності від режиму.

Електролюкс NPX 12-18 Sensomatic Pro

В комплектації є захисна система від перегріву, LCD екран, електронна панель управління. Розміри даного варіанту 22,6х47х9,5 см, важить апарат 4 кг. Ціна Electrolux - 18260 рублів.

Інструкція по експлуатації Електролюкс NPX 12-18 Sensomatic Pro

Проблеми та несправності водонагрівачів Electrolux

Техніка Електролюкс оснащена «розумною» електронікою, яка проводить самодіагностику, запуск, блокування. При виході її з ладу обійтися власними силами навряд чи вийде - потрібен профільний фахівець.

Статистика поломок складена на підставі звернень в сервісні центри. Неполадок трохи і переважна більшість з них пов'язані з неправильними установленням. Також проблеми виникають через надмірну жорсткої води і порушення правил експлуатації (запуск напівпорожнього бака і т.д.).

Саме у цього виробника варто виділити:

  • підтікання клапанів - потрібна заміна;
  • спрацьовує УЗО - проблеми з напругою в мережі;
  • перегрівається сама вилка;
  • протікає бак - це характерно після 10 років регулярної експлуатації.

ВІДЕО: Як самому поміняти ТЕН в бойлері

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com