рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Shiseido Feminite Du Bois

  1. Shiseido

Shiseido

Аромат як пам'ять. Діалог з природою. Теплий, підкреслено-жіночний, таємничий. Важкі ноти троянди і фіалки відкривають композицію, плавно поступаючись фруктовим і пряним відтінкам сливи, персика, гвоздики і кардамону. Завершують композицію східні чуттєві аромати ванілі, мускусу, меду і атласського кедра

Рік випуску: Пол: для жінок Сімейство: квіткові
орієнтальні
деревні
Тип: вечірні
для побачень

Shiseido Basala

Basala від Shiseido - це щирість, поезія, сила. Блискаюче зіткнення західного темпераменту і східної глибини. Аромат, який стосується серця. Спалах енергії, прояв сили духу з прихованими в глибині півтонами спокою і таємниці. Сміливий букет з нот лаванди, бергамоту, коріандру, жасмину, і пачулі.

Shiseido Dignita

Таємниця, покрита мороком, чарівна і така зухвала, це непереборне відстань між безоднею і райським куточком, що вселяє впевненість і спокій. У шлейфі звучать освіжаючі східні нотки як незакінчена казка про нездійснене.

Shiseido Energizing Fragrance

Energizing Fragrance - аромат, який не тільки прикрашає, але і впливає на внутрішній стан, повертаючи енергію і життєві сили. Яскравість і енергію сонця придбає та жінка, яка відкриє для себе Energizing Fragrance від Shiseido. Свіжі цитрусові нотки бадьорять і повертають вам життєві сили. Іскристі зелені ноти в поєднанні з оксамитом жасмину і анісу плавно переходять в теплий деревний аромат шлейфу.

Shiseido Ever Bloom

Ever Bloom - квітковий аромат для жінок, який вийшов під модною маркою Shiseido в 2015 році. Його розробив парфумер Орельєн Гишар. Це тонка весняна композиція, яка підійде для денного носіння. Ever Bloom - унікальний аромат, який органічно вносить чудові східні мотиви в будь-який, навіть самий європейський, образ. Він тонко натякає, що ідея жіночності не має кордонів і розділень на частини світу. У верхніх нотах Ever Bloom від Shiseido вгадуються жасмин, лотос і болгарська троянда. Серце утворено поєднанням мотивів гарденії і флердоранжа. На завершення вступає база з акордів мускусу і дерева хиноки.

Shiseido Relaxing Fragrance

У світі Relaxing Fragrance людина живе в гармонії з природою, яка поповнює його силу і дає енергію. Крапля зеленого аромату - і ви занурюєтеся в ауру гармонії, релаксації і ... нерозгаданою таємниці. Relaxing Fragrance - це атмосфера вічності, загадковості плину часу і непізнаності світу. Дата: 1997 Характеристика: загадкові, гармонійні Початкова нота: артемізія, молодий бамбук, чайна троянда. Нота "серця": півонія, гарденія, кардамон. Кінцева нота: санталове дерево.

Shiseido Vocalise

Стійкий аромат білої орхідеї буде супроводжувати Вас протягом усього дня, закликаючи до свободи і незалежності. Сімейство ароматів: квіткові, фруктові. Початкова нота: біла орхідея. Нота 'серця': персик, смородина. Кінцева нота: троянда, конвалія.

Shiseido We`re For Men

Любителям свіжих ароматів особливо сподобається аромат Shiseido We`re For Men, в якому свіжі цитрусові ноти об'єднані з морськими. Аромат створений для енергійних, повних оптимізму, впевнених в собі молодих людей. Квіткові відтінки мімози і жасмину з додаванням нот сандалу і бобів тонка роблять аромат незабутнім і унікальним.

Shiseido We`re For Woman

Shiseido We`re Woman - аромат, що розповідає про нас. Він ніби нагадує нам про справжній покликання людини. Ми - люди, а значить повинні бути людяні в своїх справах і по відношенню один до одного. Коли ми разом, ми щасливі, сповнені енергії і оптимізму. Свіжі гармонійні фруктово-цитрусові ноти поступово сплітаються з квітковими нотами. У завершальний акорд аромат досягає своєї глибини завдяки деревним нотах.

Shiseido Zen

Zen-елемент Буддизму, несе спокій і расслабленіе.Зеление галявини, благоухая, дарують чарівну свіжість верхніх нот-тирлич, гіацинт, бергамот і видозмінена молекула валеріани. Ноти серця залучають казковою гармонією моху, бамбука, фіалки, ірису, лілії, жасмину і троянди. У шлейфі-дерево Кіара, грушеве дерево, пачулі, боби тонка, мускус і амбра. Аромат Zen покликаний не тільки прикрашати жінку, але і надавати позитивний вплив на її емоційний і фізичний стан. Дата: 2000

Shiseido Zen 2007

Компанія Shiseido представяет вже третє втілення аромату Zen (попередні версії були випущені в 1964 і в 2000). Новий парфум повинен відтворити імідж марки, пов'язаний з історією і культурою країни. Zen 2007 було створено парфумером Мішелем Алмайраком (Michel Almairac) і характеризується як «свіжий, квітково-деревний аромат» з нотками запахів грейпфрута, бергамота, персика, ананаса, синьою троянди, фрезії, гарденії, червоного яблука, фіалки, конвалії, гіацинта, троянди , квітки лотоса, пачулі, кедра, мускусу, білого мускусу, звіробою, фіміаму і морських водоростей. Згідно із заявою компанії, «синя троянда» виходить в результаті з'єднання троянди і фіалки і має особливий запах, який привносить в парфумерну композицію лимонну нотку. Флакончик, створений Таісуке Кікучі (Taisuke Kikuchi), уособлює атмосферу японської чайної кімнати.

Shiseido Zen for Men

Zen for Men - сучасний витончений чоловічий аромат з популярної колекції Zen від Shiseido. Він уособлює собою безмежну свободу і силу натхнення. Пряно-деревний аромат прикрашений фруктово-екзотичними нотами і підкреслять чуттєвим мускусом. Парфуми наповнює життєвою силою, заряджає енергією і дарує динамічний, живий настрій. Композиція: кумкват, бергамот, азіатська груша, фіалка, рододендрон, мускатний горіх, шкіра, пачулі, мускус.

Shiseido Zen Gold Elixir

Zen Gold Elixir - це суміш квіткових акордів з амбровими нотами. Найбільш інтенсивно виділяються ноти елегантного жасмину і магнолії. М'яка амбра, ваніль і пачулі завершують розкішний спосіб.

Shiseido Zen Purple

Shiseido запрошує Вас в подорож в теплу літню ніч. Нове п'янке видання Zen Purple Edition передає чарівність сутінкового неба в найпрекрасніші і швидкоплинні моменти вислизає заходу. Нічний повітря просочене ароматами квітів, що розпускаються, і від їх дурманних запахів емоції і почуття стають гострішими. Відблиски місячного світла і ледь вловиме подих теплого вітру пробуджують в нас бажання жити в повну силу і радіти кожному дню ... і кожної ночі! І змушують наші серця битися швидше. Zen Purple Edition - твій сон в літню ніч! Верхні ноти: фрезія, конвалія, юзу. Ноти "серця": мімоза, синя троянда, лотос, китайська троянда, жасмин самбак, квіти мигдалю, тубероза. Базові ноти: кедр, білий мускус, амбра.

Shiseido Zen Secret Bloom

Zen Secret Bloom Shiseido - це аромат для жінок, належить до групи ароматів шипрові квіткові. Це новий аромат, Zen Secret Bloom випущений в 2012. Парфумер: Michel Almairac. Композиція аромату включає ноти: Жасмин, Біла фрезія, Ладан, пачулі і чорна ваніль.

SHISEIDO ZEN Sun Fraiche men

Shiseido Zen Sun fraiche for Men - акватичні-фруктовий аромат з деревної базою. Композиція розроблена таким чином, щоб розкриватися красиво і правильно навіть в жарку погоду. Аромат вийшов прохолодним і бадьорить. Композиція починається з акордів бергамоту, груші Наші, юзу і м'яти. Елегантні ноти білого перцю і фіалки формують серце, в той час як база включає кедр і амбру Zen Sun for Men - це лімітована, новинка для чоловіків.

Shiseido Zen Sun Fraiche W

Фруктовий квітковий аромат Zen Sun fraiche від Shiseido створений для жінок в 2014 році. Лімітоване видання. Zen Sun fraiche відкривається яскравою комбінацією бергамота, грейпфрута, персика, чорної смородини, цитрона, манго і лимона. Витончені ноти серця включають гарденії, блакитну троянду, лотос, конвалія і квіти вишні. Малина, сандал і амбра утворюють теплу базу аромату.

Shiseido Zen White Heat Edition

Вишуканий жіночний аромат з солодкою нотою квіткового букета. Аромат Zen спеціально розроблений для зняття внутрішньої напруги на основі останніх досягнень Аромакологія. Завдяки особливим компонентам Zen усуває відчуття неспокою і дарує відчуття радості. Ноти: бергамот, чорна смородина, малина, коріандр, білий піон, магнолія, фрезія, блакитна троянда, гіацинт, арабська жасмин, пачулі, сандалове дерево, мускус, амбра.

Вам так само сподобається ...


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com