рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Sandalwood - простий рецепт розкішних духів своїми руками

  1. АРОМАТИ ІНДІЇ
  2. Рецепт духів Sandalwood
  3. Як зробити духи своїми руками
  4. Трохи теорії. Поділ на ноти
  5. Ось кілька прикладів ароматів від кожної ноти:
  6. Придумайте свій аромат
  7. Виберете інтенсивність кожного запаху
  8. Запишіть рецепт
  9. Від суміші масел до духів
  10. Техніка безпеки

І, як завжди здрастуйте!

Ми знову зустрілися, я знову готова поділитися з вами новими неймовірними рецептами, з яких впевнена ви зможете отримати для себе щось цінне.

Жіноча краса і індивідуальність - це те, що підкорює чоловіків, обеззброює і підпорядковує.

Так, можуть тільки сьогодення і впевнені в собі жінки, які відрізняються від юних дівчат не тільки зрілої і осмисленої красою, а й досконалим чином, в який вкладено багаторічний досвід, шарм і розкішні парфуми.

Так саме духи підкреслюють неперевершену індивідуальність і є останнім штрихом чарівного образу. Адже в пам'яті залишаються лише чарівні моменти, а саме прекрасний аромат, який завжди буде нагадувати щось красиве і прекрасне.

АРОМАТИ ІНДІЇ

Для тих, хто шукає свій розкішний аромат, можуть підійти сухі духи Sandalwood, адже в них

закладені багаті історичні аромати Індії і божественні ефіри які ніколи не залишать байдужим вашого обранця.

Але для того щоб отримати натуральний і якісний склад слід створити ці духи самостійно для себе та зі мною ви це точно зможете зробити тому, що у мене є рецепт приготування цієї аромату, з яким я власне зараз з вами і поділюся.

Рецепт духів Sandalwood

Такі духи приготувати нескладно потрібно лише дістати потрібні ефірні масла,

з яких і створюється цей приємний трошки солодкий аромат. Ресурсів, які займаються продажами подібних матеріалів багато, тому купити до цих духам становить також не складе труднощів, можна це зробити в інтернет магазині. Ефірна олія восточноідійского сандалу - 8 крапель.

  • Ефірна олія герані - 3 краплі.
  • Ефірна олія болгарської троянди - 5 крапель.
  • Ефірна олія рожевого дерева - 2 краплі.
  • Дистильована вода - 2 мл.
  • Для приготування вам знадобиться зручний ємність, в яку ви поступово будете поміщати всі перераховані вище інгредієнти.

    Вам їх потрібно добре перемішати і помістити в темну ємність - це може бути флакон з духів.

    Практично готові духи рекомендується поставити в темне місце на два місяці до повного дозрівання, тільки через цей період вони будуть досконалі.

    Цей аромат ви можете зробити для себе або ж він стане прекрасним подарунком комусь із близьких, адже духи є розкішним подарунком, який неодмінно принесе радість.

    Як зробити духи своїми руками

    Практично все, що необхідно для виготовлення духів своїми руками - це:

    • якісні ефірні масла;
    • масло-основа або спирт з дистильованою водою;
    • ємність для зберігання духів;
    • ємність для змішування;
    • тестові смужки;
    • піпетки.

    Ще для створення власного неповторного аромату необхідно буде трохи натхнення, фантазії та вміння.

    Перед тим, як приступати до виготовлення духів, треба вимити всі ємності і просушити їх. Це можна зробити в духовці при температурі 110 ° C.

    Трохи теорії. Поділ на ноти

    Спочатку важливо розібратися в принципі побудови ароматів. Ще в XIX столітті французький парфумер Пісс запропонував розділяти аромати відповідно до розташування нот на нотному стані, тепер ця класифікація дуже широко застосовується в парфумерії.

    Всі аромати поділяються на верхню, середню і базову ноти, які відрізняються швидкістю випаровування. Аромати зазвичай виходить шляхом змішування цих трьох нот.

    Верхня нота - це аромати, які відчуваються спочатку, це найбільш летючі масла, випаровуються дуже швидко. Ця нота створює перше враження від духів. Середня нота пов'язує верхню і нижню ноти. Нарешті, базова нота найдовговічніша, яка випаровується повільніше всіх. Деякі фахівці кажуть, що ідеальне співвідношення, до якого треба прагнути при створенні ароматів,

    це 30% ефірних масел верхній ноти, 50% середньої ноти і 20% базової, але це зовсім не обов'язкова співвідношення, все залежить від обраних інгредієнтів і особистих переваг. Само собою зрозуміло, що завдяки різній швидкості випаровування аромат парфумів буде змінюватися з плином часу.

    Ось кілька прикладів ароматів від кожної ноти:

    • Верхня: бергамот, грейпфрут, лаванда, лимон, лемонграсу, лайм, м'ята, неролі, розмарин, солодкий апельсин.
    • Середня: чорний перець, кардамон, ромашка, кориця, гвоздика, ялиця, жасмин, ялівець, лимонник, неролі, мускатний горіх, троянда, рожеве дерево, іланг-іланг.
    • Базова: кедр, кипарис, імбир, пачулі, сосна, сандалове дерево, ваніль, ветивер.

    Звичайно, цей список далеко не вичерпний. Існує величезна кількість ароматів, і багато хто потрапляє одночасно в різні категорії.

    За великим рахунком, суміш ефірних масел в духах повинна відображати особисті уподобання. Однак, щоб полегшити визначення власних уподобань, я пропоную виконати кілька послідовних кроків.

    До верхньої ноті квіткових масел можна віднести аромати: мімози; лаванди; бузку; жасмину; магнолії;

    Середня нота - це основа композиції духів, яка тримається протягом декількох годин. До такої відносяться аромати: лілії; троянди; герані; іланг-ілангу; ванілі; ірису;

    А ось базова нота залишається після того, як парфум практично випарувався, залишивши за собою лише приємний «шлейф» всієї композиції. Рецепт духів з ефірних масел своїми руками Тепер, коли ви «озброєні» необхідними базовими знаннями, можна сміливо приступати до створення унікальних духів. Спершу потрібно визначити, який аромат вам найбільш підходить. Для цього наріжте приготований лист (листи) паперу на кілька тонких смуг.

    На поверхню кожної смуги нанесіть по краплі приготованих ефірних масел. Кількість смуг повинна відповідати кількості ефірних масел. Їх може бути як 5-7 шт., Так і 20-30 шт. Кількість на ваш розсуд, але для перших своїх духів раджу взяти не більше десятка.

    Після того, як масло добре вбереться в папір, руками по черзі беріть по три будь-які смуги і вдихайте аромат. Смуги можна і потрібно змішувати між собою, підбираючи композицію, яка найбільше припаде вам до смаку. На вибір найбільш вигідною композиції може піти не одну годину. Але результат того вартий!

    Композиції з масел які вже були протестовані, які поєднання сподобалися вам найбільше, які їхні особливості, переваги і недоліки - всю цю інформацію фіксуйте в зошит.

    Ці записи стануть основою рецепта духів. Перебирайте смужки до тих пір, поки не виберіть самий привабливий аромат. Створювати духи на основі ефірних масел ми починаємо після остаточного вибору аромату.

    У приготовлений флакон за допомогою піпетки накапати вибрані ефіри, дотримуючись наступну пропорцію: верхня нота - 1 крапля; середня нота - 2 краплі; базова нота - 3 краплі. Потім до отриманої суміші ефірних масел додаємо обрану основу - масляну або спиртову, в пропорції про яку говорила вище. Якщо була обрана спиртова основа, то витримати духи потрібно протягом місяця.

    А якщо масляна - 15 діб. Створення ексклюзивних парфумів, які будуть підкреслювати ваш неповторний образ - заняття досить захоплююче.

    Воно здатне зарядити енергією і прекрасним настроєм на весь день. Крім того, парфум буде складатися виключно з натуральних компонентів, підібраних особисто вами, погодьтеся - це приємно усвідомлювати!
    джерело: http://cosmetic-oil.com/?p=1871

    Придумайте свій аромат

    Виберете кілька ефірних масел, які зможуть створити закінчену композицію і певний акцент вашим духам. Для цього спочатку спробуйте уявити настрій, емоції або враження, яке хочете зробити. І по асоціаціям виберете здаються вам підходящими ефірні масла. Наприклад, щоб передати весняний настрій, можна вибрати свіжі аромати, такі як бергамот, лемонграсс і неролі. Однак ці три масла більше відносяться до верхньої ноті. Так що можна вибрати з них один або два, а потім спробувати різні поєднання з запахами базової і середній ноти, поки не знайдеться найкращий варіант.

    Щоб вибрати, яке поєднання вам подобається, нанесіть по краплі кожного наявного масла на тест-смужки (не забудьте їх підписати, щоб не переплутати).

    І з'єднувати їх різні поєднання. Я, коли придумувала свої аромати, розділяла смужки по нотах. Спочатку вибирала основні аромати, на основі яких я хотіла побудувати всю композицію в якийсь ноті, потім підбирала до них інші.

    Виберете інтенсивність кожного запаху

    Після того, як ефірні масла обрані, треба визначити кількість кожного інгредієнта. При змішуванні масел повинна враховуватися інтенсивність кожного окремого компонента. Наприклад, вам може подобатися масло ромашки і лаванди, але в якому співвідношенні їх треба додавати в суміш? Ромашка відноситься до середньої ноті, а лаванда - верхньої. Якщо змішати 1 краплю ромашки і 1 краплю лаванди, то аромат вийде незбалансованим - ромашка буде домінувати. Щоб створити збалансований аромат, потрібно змішати 1 краплю ефірного масла ромашки і 4-8 крапель олії лаванди. Спробуйте таке співвідношення, це дуже цікавий експеримент, який допомагає зрозуміти, як вибирати потрібне співвідношення.

    Накапати в скляний посуд саме мінімальне, здається вам гідною кандидатурою, поєднання обраних ефірних масел і постарайтеся визначити, чого не вистачає, а чого занадто багато, і поступово додайте потрібні інгредієнти. На кожному етапі змішування робіть невелику перерву. Це дозволить відпочити від запаху, і дасть час змішатися інгредієнтів. При цьому використовуйте тест-смужки.

    Запишіть рецепт

    Пробуйте різні поєднання і вподобане поєднання не забудьте записати. Адже з часом рецепти можуть забутися.

    Я, наприклад, думала, що запам'ятаю сподобалися мені рецепти духів, які я робила в подарунок, але виявилося, що через деякий час я не змогла їх відтворити.

    Від суміші масел до духів

    Основна відмінність між сумішшю ефірних масел і духами полягає в додаванні олії-основи або спирту, які допомагають гармонізувати суміш і полегшують її використання в якості аромату.

    Духи на масляній основі виходять більш стійкими, але стриманими. Концентрація ефірних масел в суміші не повинна перевищувати 10%.

    Так, на 10 мл олії основи можна додати 15-20 крапель ефірних масел.

    Після змішування ефірних масел і масла основи духи можна застосовувати відразу ж, але краще все ж дати вистояться два тижні.

    Як масла основи можна взяти масло жожоба, мигдальне масло або яке-небудь інше масло без власного запаху.

    Також з використанням воску духи на масляній основі можна зробити твердими. Тверді духи можна носити з собою в медальйоні, і з них може вийти дуже хороший подарунок.

    Спиртові духи більш насичені, але видихаються швидше.

    Після змішування інгредієнтів їм необхідно ще вистоятися в темному місці від 2-х тижнів до 3-х місяців. При цьому періодично, кожні 2-3 дні, їх потрібно збовтувати. Однак ці духи, на відміну від масляних, можна наносити на одяг і волосся.

    У традиційних спиртових духів змішується 15-30% ефірних масел, 70-85% етилового спирту і 0-10% дистильованої води.

    У парфюмированной воді аромат більш легкий, ніж в парфумах, в ній поєднується 10-15% ефірних масел, 70-80% етилового спирту і 5-20% дистильованої води.

    У туалетній воді змішується 5-10% ефірних масел, 75-85% етилового спирту і 5-20% дистильованої води.

    Щоб отримати духи, в ємність налийте потрібну кількість масла основи або спирту і дистильованої води, і додайте туди ефірні масла в наступній порядку: базові ноти, середні ноти і, нарешті, верхні ноти.

    Закрийте духи кришкою і добре збовтайте. Духами на масляній основі можна користуватися відразу.

    Техніка безпеки

    Чим більше ефірні масла піддаються впливу світла і повітря, тим швидше вони почнуть втрачати свій аромат, тому дуже важливо їх правильно зберігати і використовувати. Ось кілька порад з підтримки властивостей аромату і безпеки використання духів і ефірних масел:

    • Зберігайте ваші духи і ефірні масла в темних скляних ємкостях, в захищених від прямих сонячних променів місцях.
    • Відразу після використання закривайте кришкою ємність з ефірною олією або духами. Тепло, світло, кисень і вологість можуть привести до погіршення їх властивостей.
    • Володарям чутливої ​​шкіри перед використанням духів і ефірних масел краще сначалапроверять на можливу появу алергічних реакцій.
    • Ефірні масла в чистому вигляді в основному не можна наносити на шкіру. Спочатку їх треба змішати з маслом (наприклад, жожоба, солодкого мигдалю і т.п.) або спиртом, а вже потім наносити на шкіру.
    • При змішуванні ефірних масел використовуйте скляний або керамічний посуд.
    • При правильному зберіганні ефірні масла зберігають свою цілісність протягом одного року після розтину.
    • Під час вагітності до ефірних масел треба ставитися з великою обережністю.
    • Для дітей ефірні масла також треба використовувати з великою обережністю і в малих кількостях.

    Радуйте себе і своїх рідних, до швидких зустрічей!

    Com/?
    Наприклад, вам може подобатися масло ромашки і лаванди, але в якому співвідношенні їх треба додавати в суміш?

    Новости

    Кулинария готовим дома
    Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

    Выпечка из творога
    Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

    Борщ в мультиварке
    Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

    Компот из абрикосов
    Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

    Крем под мастику
    Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

    Варенье из абрикосов
    Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

    Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com