рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Елітна наливна парфумерія Premier Parfum

Мережа відділів елітної наливної парфумерії Premier Parfum https://premier-parfum-pp.ua/kollektsiya-aromatov-versij/dlya-zhenshchin.html пропонує кращі колекції парфумів для жінок і чоловіків. Також у нас можна придбати аромати з серії унісекс і моно.

Крім того, тут є все для тих, хто бажає відкрити свій відділ елітної наливної парфумерії. Для вас є якісні парфуми, оригінальні флакони, пакування і, звичайно ж, всіляке обладнання, необхідне для розливу і повноцінної торгівлі.

А ще ви можете пройти навчання в нашій компанії. Кращі фахівці допоможуть вам розгорнути успішний прибутковий бізнес. Для вас і вашого персоналу стане доступним вся потрібна інформація про бізнес даного напрямку.

У ряді переваг і те, що ми підтримуємо національну грошову одиницю, тобто все покупки можна оплачувати гривнями.

Вся ця продукція відповідає сертифікатам якості (категорія «духи ГОСТ 4710: 2006»).

Якщо ж ви просто хочете придбати для себе або в порядок близьким духи з неповторними приємними ароматами, то це можливо на сторінках сайту компанії. Тут ви знайдете зручний у використанні каталог продукції. В наявності є будь-які типи Арамат. Це і квітковий тип, і фруктовий, і шипровий, деревне, мускусний і т.д.

Як правило, в одних і тих же духів (якщо це не моно серія) поєднується відразу ж кілька типів. Наприклад, мускусний і квітковий, квітковий альдегідний, квітковий шипровий, інші поєднання.

Для жінок пропонуються улюблені багатьма версії Chanel 5, Червона Москва, Climat, Angel ou Demon Le Secret, My Given Dream, Magie Noire, Lady Million, Black XS for Her, Yellow Diamond, Scarleette, Candy.

Для чоловіків - елегантні версії Fuel fo Life for Him, New Be Delicious for Men, A Men Pure Coffee Terre D'herm, Ford for Men, Amber, Avant Garde, Black XS, Friends, One Man Show тощо.

У стилі унісекс представлені Aqua Allegoria Limont Verde, Escentric Molec.01.

Не менш цікаві і неповторні моноаромати: Філіппінська Кокос, Виноград, Дика Малина та Листя грейпфрукта, Кубинський Тютюн, Східна Стигла Диня, Листя Дикої м'яти, Сицилійський Мандарин, Індійський Лімонграсс, Білий Персик.

Який би аромат не був вами обраний, ви обов'язково залишитеся задоволені. Асортимент досить великий і оригінальний. Тут найрізноманітніші нотки ароматів: конвалія, троянда, жасмин, ваніль і рис, бергамот, сандалове дерево, амбре, розмарин, квіти апельсинового дерева, білий мед, морська вода, жимолость, лілія, гібіскус, груша, Ананія, папайя, аніс, Піна колада, геліотроп, ягоди ялівцю, хінін, пачулі, мускус, зелене яблуко, деревний акорд, ветивер, лист тютюну, кави, деревина кедра. І це ще не межа ...

Короткий URL: http://alter-idea.info/?p=22671

Info/?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com