Рецепт паски на Великдень. Тісто для паски на опарі. Глазур для паски
Тісто для паски з цукатами і лимонна паска: рецепти
Читати всі обговорення і залишити коментар
У мене в цьому році швидше за все від готування буде одне суцільне задоволення) Так як ми недавно повністю оновили майже всі старі кухонні прилади і посуд, купили навіть нові класні ножі, не тільки красиві а й дуже зручні при нарізці. ось звідси [Посилання-1] взяли багато пристосувань, тут відмінний вибір якісних кованих ножів. Для себе наприклад ми брали ножі від фірми Zanussi 03.04.2017 3:35:03 Великдень 2016: рецепт сирної паски і великодній пиріг з булгуром
... Форму для паски вистелити зсередини чистої марлею. Викладіть сирну масу в форму, укрийте зверху краями марлі, поставте зверху щось важке і відправляйте в холодильник до повного застигання на добу. Готову паску вийміть з форми, акуратно зніміть марлю і прикрасьте за бажанням сухофруктами і шоколадним соусом. Неаполітанський великодній пиріг Pastiera Napoletana Не можу сказати, що я дуже сильно люблю паски: мені здається, я стала їх є тільки коли виросла, а до цього все зводилося до одного миротворчої місії - врятувати весь родзинки з полону повітряного тесту! Причому починалася вона ще до випікання пасок ... Коли я допомагала готувати паски мамі, дія займало в ...
... Телеведуча Юлія Висоцька не залишилася осторонь і випустила цілу книгу рецептів до Великодня. Нам найбільше сподобалася незвичайна ароматна паска з цукатами і великодній хліб - щось подібне печуть на Великдень у Австрії. Ванільна паска з цукатами і мигдалем Найцікавіше в цьому рецепті - ваніль, саме її інтенсивний аромат робить смак паски ніжним і вишуканим! На 4 порції: 500 г сухого нежирного сиру 100 г цукатів і сухофруктів (папайя, диня, ананас, вишня, журавлина, родзинки і т.д.) 90 г вершкового масла 80 г цукру 50 г мигдалю 2 жовтки 100 мл вершків 1 стручок. ..
... Ділюся своїм домашнім рецептом паски, печу по ньому не один рік, рецепт перевірений. Цієї кількості тесту у мене зазвичай вистачає на 5 пасок середнього розміру. Інгредієнти: борошно - 600 г (4,5 ст.) Яйця - 6 шт. молоко - 200 мл цукор - 100-150 г дріжджі свіжі - 50 г вершкове масло - 120 г щіпка солі горілка - 50 мл в ...
Великодні вироби своїми руками: що можуть діти 2-3 років
Читати всі обговорення і залишити коментар
Дуже класна ідея з печивом, цікава дітям будь-якого віку! Ми з дітьми розфарбовували білкової кольоровою глазур'ю і вона вся потріскалася :( А в цьому році спробували желатинову глазур, ось вона шикарна.
08.04.2018 21:38:48... Рецепти паски і сирної паски в багатьох будинках передаються з покоління в покоління. Ось і у автора кулінарних книг і передач Анни Людковська є своя історія цих великодніх страв - і свої перевірені рецепти, які увійшли в її книгу "Наша улюблена їжа. Історії та рецепти". Пропонуємо приготувати паску з дріжджового тіста з цукатами, а також сиру паску з сиру. Паска У нас вдома зберігається ОБТ ...
Покрокові інструкції з фотографіями з приготування страв
Покрокові інструкції з фотографіями з приготування страв
2 рецепта і великодні прикраси своїми руками
Прості рецепти випічки і десертів на Новий рік і Різдво: готуємо солодкі подарунки
... Поставте цукровий сироп на вогонь і варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Готову карамель розлийте по формах так, щоб вона злегка заповнила дно. Розігрійте духовку до 150 ° С. Мигдальне печиво складіть в пластиковий пакет і потовчіть, скориставшись качалкою. В окрему миску розбийте яйця, додайте цукор і збийте міксером, які працюють на високій швидкості, в густу і пишну масу. Потім додайте просіяне какао і знову збийте. У яєчну суміш поступово влийте лікер, кава, молоко, додайте печиво і злегка збийте вінчиком. Розлийте готову суміш по формах і поставте на деко, до полови ...
... Готовий десерт викладіть на тарілку, посипте цукровою пудрою або полийте розтопленим шоколадом і подавайте на стіл. Два основні продукти пасхальної трапези в Італії - це ягня і яйця. Ягняти найчастіше запікають у духовці або на вугіллі, яйця майже завжди їдять у вареному вигляді. У деяких регіонах великодній сніданок скоріше нагадує святковий обід через велику кількість м'яса, овочів і сирів. Великдень ще й весняне свято, тому перші овочі і трави - необхідний атрибут святкового столу. Спаржа, артишоки, зелений горошок, крес-салат, кульбаби, цикорій, рукола і кропива панують на столі. Особливою популярністю користуються рецепти страв, що містять Кардон (іспанські артишоки) і артишоки. На Пас ...
Я краще свої, перевірені.
29.04.2013 19:54:24 Рецепти - супер!Зовсім небагато залишилося до кінця Великого Посту і настане світле свято - Великдень. Щоб не зіпсувати собі радісний день, з поста потрібно зійти акуратно, не зашкодивши власному здоров'ю.
Раджу почитати відмінні поради з цього приводу тут!
[Посилання-1] 29.04.2013 17:33:27
А ви вже спекли паску? Ні? Тоді потрібно спекти його сьогодні!
Будемо робити кращі в світі цитрусові кекси!
Рецепт паски і ще дещо про солодощі ...
... л. куркуми в 2 л води і варіть яйця 15-20 хв. Щоб яйця не потріскалися, дістаньте їх з холодильника заздалегідь (за 3-4 години до варіння). Яйця дуже щільно укладіть в каструлю в один шар, залийте холодною водою, всипте 2-3 ст. л. солі і варіть на невеликому вогні. Великдень international У християн-католиків головним пасхальним блюдом здавна була баранина. І сьогодні в Італії на Великдень неодмінно її їдять. Неаполітанці придумали особливий рецепт гарніру - смажені артишоки. Вони чудово поєднуються зі смаженою ягнятиною або баранячими нирками, тушкованими з сиром, горошком і яйцями. А ще пропонують салат - з латуку, солодкого перцю, оливок і сердечок артишоків або з помідорів, петрушки і часнику ....
... Французи ставлять на стіл омлет з беконом або ковбасою. За ним слідує м'ясне блюдо - косуля або ягня, але може бути і свинина. В Меці подають, наприклад, поросяти, приготованого на грилі. Зберігся рецепт пасхального баранчика ( "паскалина"), що приписується Талейрану. Баранячі голови фарширують печінкою, беконом і травами і злегка обсмажують в олії. Потім викладають їх на кругле блюдо разом з баранячими ногами, відвареними в білому бульйоні, і баранячими зобної залози, обсмаженими в беконі, з крокетами з мов і мізків і крутонами. Блюдо покривають соусом велюте з ріпчастою цибулею. У Польщі в пасхальну неділю на столі з'являються холодні м'ясні закуски і ковбасні вироби, серед ні ...
Французька яєчня: білки 4 курячих яєць, відокремлюємо від жовтків і ставимо в холодильник на годину. Жовтки розтираємо до отримання однорідної маси, збиваємо білки і змішуємо з жовтками ...
А ви вже спекли паску?Ні?