рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

пасхальне печиво


Рецепт паски на Великдень. Тісто для паски на опарі. Глазур для паски


Тісто для паски з цукатами і лимонна паска: рецепти

Читати всі обговорення і залишити коментар

У мене в цьому році швидше за все від готування буде одне суцільне задоволення) Так як ми недавно повністю оновили майже всі старі кухонні прилади і посуд, купили навіть нові класні ножі, не тільки красиві а й дуже зручні при нарізці. ось звідси [Посилання-1] взяли багато пристосувань, тут відмінний вибір якісних кованих ножів. Для себе наприклад ми брали ножі від фірми Zanussi 03.04.2017 3:35:03

Великдень 2016: рецепт сирної паски і великодній пиріг з булгуром
... Форму для паски вистелити зсередини чистої марлею. Викладіть сирну масу в форму, укрийте зверху краями марлі, поставте зверху щось важке і відправляйте в холодильник до повного застигання на добу. Готову паску вийміть з форми, акуратно зніміть марлю і прикрасьте за бажанням сухофруктами і шоколадним соусом. Неаполітанський великодній пиріг Pastiera Napoletana Не можу сказати, що я дуже сильно люблю паски: мені здається, я стала їх є тільки коли виросла, а до цього все зводилося до одного миротворчої місії - врятувати весь родзинки з полону повітряного тесту! Причому починалася вона ще до випікання пасок ... Коли я допомагала готувати паски мамі, дія займало в ...


... Телеведуча Юлія Висоцька не залишилася осторонь і випустила цілу книгу рецептів до Великодня. Нам найбільше сподобалася незвичайна ароматна паска з цукатами і великодній хліб - щось подібне печуть на Великдень у Австрії. Ванільна паска з цукатами і мигдалем Найцікавіше в цьому рецепті - ваніль, саме її інтенсивний аромат робить смак паски ніжним і вишуканим! На 4 порції: 500 г сухого нежирного сиру 100 г цукатів і сухофруктів (папайя, диня, ананас, вишня, журавлина, родзинки і т.д.) 90 г вершкового масла 80 г цукру 50 г мигдалю 2 жовтки 100 мл вершків 1 стручок. ..


... Ділюся своїм домашнім рецептом паски, печу по ньому не один рік, рецепт перевірений. Цієї кількості тесту у мене зазвичай вистачає на 5 пасок середнього розміру. Інгредієнти: борошно - 600 г (4,5 ст.) Яйця - 6 шт. молоко - 200 мл цукор - 100-150 г дріжджі свіжі - 50 г вершкове масло - 120 г щіпка солі горілка - 50 мл в ...


Великодні вироби своїми руками: що можуть діти 2-3 років

Читати всі обговорення і залишити коментар

Дуже класна ідея з печивом, цікава дітям будь-якого віку! Ми з дітьми розфарбовували білкової кольоровою глазур'ю і вона вся потріскалася :( А в цьому році спробували желатинову глазур, ось вона шикарна.

08.04.2018 21:38:48

... Рецепти паски і сирної паски в багатьох будинках передаються з покоління в покоління. Ось і у автора кулінарних книг і передач Анни Людковська є своя історія цих великодніх страв - і свої перевірені рецепти, які увійшли в її книгу "Наша улюблена їжа. Історії та рецепти". Пропонуємо приготувати паску з дріжджового тіста з цукатами, а також сиру паску з сиру. Паска У нас вдома зберігається ОБТ ...


Покрокові інструкції з фотографіями з приготування страв


Покрокові інструкції з фотографіями з приготування страв


2 рецепта і великодні прикраси своїми руками


Прості рецепти випічки і десертів на Новий рік і Різдво: готуємо солодкі подарунки


... Поставте цукровий сироп на вогонь і варіть на повільному вогні протягом 10 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Готову карамель розлийте по формах так, щоб вона злегка заповнила дно. Розігрійте духовку до 150 ° С. Мигдальне печиво складіть в пластиковий пакет і потовчіть, скориставшись качалкою. В окрему миску розбийте яйця, додайте цукор і збийте міксером, які працюють на високій швидкості, в густу і пишну масу. Потім додайте просіяне какао і знову збийте. У яєчну суміш поступово влийте лікер, кава, молоко, додайте печиво і злегка збийте вінчиком. Розлийте готову суміш по формах і поставте на деко, до полови ...
... Готовий десерт викладіть на тарілку, посипте цукровою пудрою або полийте розтопленим шоколадом і подавайте на стіл. Два основні продукти пасхальної трапези в Італії - це ягня і яйця. Ягняти найчастіше запікають у духовці або на вугіллі, яйця майже завжди їдять у вареному вигляді. У деяких регіонах великодній сніданок скоріше нагадує святковий обід через велику кількість м'яса, овочів і сирів. Великдень ще й весняне свято, тому перші овочі і трави - необхідний атрибут святкового столу. Спаржа, артишоки, зелений горошок, крес-салат, кульбаби, цикорій, рукола і кропива панують на столі. Особливою популярністю користуються рецепти страв, що містять Кардон (іспанські артишоки) і артишоки. На Пас ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Я краще свої, перевірені.

29.04.2013 19:54:24 Рецепти - супер!
Зовсім небагато залишилося до кінця Великого Посту і настане світле свято - Великдень. Щоб не зіпсувати собі радісний день, з поста потрібно зійти акуратно, не зашкодивши власному здоров'ю.
Раджу почитати відмінні поради з цього приводу тут!
[Посилання-1] 29.04.2013 17:33:27

А ви вже спекли паску? Ні? Тоді потрібно спекти його сьогодні!


Будемо робити кращі в світі цитрусові кекси!


Рецепт паски і ще дещо про солодощі ...


... л. куркуми в 2 л води і варіть яйця 15-20 хв. Щоб яйця не потріскалися, дістаньте їх з холодильника заздалегідь (за 3-4 години до варіння). Яйця дуже щільно укладіть в каструлю в один шар, залийте холодною водою, всипте 2-3 ст. л. солі і варіть на невеликому вогні. Великдень international У християн-католиків головним пасхальним блюдом здавна була баранина. І сьогодні в Італії на Великдень неодмінно її їдять. Неаполітанці придумали особливий рецепт гарніру - смажені артишоки. Вони чудово поєднуються зі смаженою ягнятиною або баранячими нирками, тушкованими з сиром, горошком і яйцями. А ще пропонують салат - з латуку, солодкого перцю, оливок і сердечок артишоків або з помідорів, петрушки і часнику ....
... Французи ставлять на стіл омлет з беконом або ковбасою. За ним слідує м'ясне блюдо - косуля або ягня, але може бути і свинина. В Меці подають, наприклад, поросяти, приготованого на грилі. Зберігся рецепт пасхального баранчика ( "паскалина"), що приписується Талейрану. Баранячі голови фарширують печінкою, беконом і травами і злегка обсмажують в олії. Потім викладають їх на кругле блюдо разом з баранячими ногами, відвареними в білому бульйоні, і баранячими зобної залози, обсмаженими в беконі, з крокетами з мов і мізків і крутонами. Блюдо покривають соусом велюте з ріпчастою цибулею. У Польщі в пасхальну неділю на столі з'являються холодні м'ясні закуски і ковбасні вироби, серед ні ...



Французька яєчня: білки 4 курячих яєць, відокремлюємо від жовтків і ставимо в холодильник на годину. Жовтки розтираємо до отримання однорідної маси, збиваємо білки і змішуємо з жовтками ...

А ви вже спекли паску?
Ні?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com