рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Парова лазня для волосся

«Гарне волосся самі по собі є зачіскою» - ці слова належать всесвітньо відомої законодавцеві мод Коко Шанель. Складно не погодитися з цією витонченою фразою великого знавця жіночої привабливості. Неважливо, якої довжини у вас волосся, яка стрижка, чи встигли ви сьогодні з укладанням: якщо локони виглядають здоровими і блискучими, вони завжди будуть вашим головним козирем і привернуть до себе увагу оточуючих. Сьогодні салони краси пропонують безліч послуг по поліпшенню зовнішнього вигляду волосся і їх зміцненню. Однією з таких є процедура, іменована парова лазня для волосся. Втім, бігти в салон немає необхідності, тому що її досить легко провести і в домашніх умовах.

Відзначимо, що подібна процедура надає чудотворне вплив на волосся і сприяє їх оздоровленню. За допомогою пара відкриваються кутикули на волоссі, а це дозволяє волозі проникати глибше в них. В результаті волосся набуває м'якість, оздоровлюються і стають міцнішими.

Надіслати свої волосся в баню, та ще й парову, досить легко. Процедура складається з 4 етапів, а це значить, що у вас все чотири кроки до красивих і здоровим волоссю.

1. вимийте волосся і нанесіть по всій їх довжині якесь живильний засіб, яке вам до душі. Особливо ретельно втирайте його в корені волосся. Для цих цілей підійде бальзам, трав'яний настій або зволожуючий кондиціонер.

До речі, в якості поживного кошти можна скористатися маслом ( оливковою , кокосовим , Або з плодів авокадо). Єдино умова - масло потрібно злегка нагріти. Зробити це можна на водяній бані, але слід дотримуватися обережності, оскільки занадто гаряче масло може обпекти шкіру.

Зробити це можна на водяній бані, але слід дотримуватися обережності, оскільки занадто гаряче масло може обпекти шкіру

2. Тепер необхідно закип'ятити в каструлі воду. У неї на 2 хвилини слід опустити підходяще за розміром рушник. Щоб не обпектися, коли ви будете діставати і віджимати рушник, надіньте на руки кілька пар щільних рукавичок.

Рушником вкутуємо голову так, щоб воно покрило все волосся. Довгі локони необхідно підняти догори і закріпити. Якщо плануєте проводити процедуру регулярно, можна придбати рушник зі спеціальної петелькою, яка допоможе зручно закріплювати вузол.

Поверх рушника слід покласти поліетиленову плівку. Це допоможе затримати тепло максимально довго.

3. Час витримки лазні для волосся становить 20 хвилин, але не більше. У цій справі головне - не перестаратися. Під час процедури рушник може злегка охолонути, тому доведеться знову його змочити і укутати їм волосся.

4. Після закінчення впливу лазні волосся необхідно промити з шампунем. Намагайтеся, щоб вода була не гарячою, швидше за кімнатної температури. Це допоможе волосяним кутикули закритися і зберегти вологу всередині волосся.

Чотири кроки пройдені, і тепер ваше волосся виглядають чудово. Вони м'які на дотик і випромінює здоров'я. Це й не дивно, адже лазня для волосся надає лікувальну дію в десятки разів сильніше, ніж інші засоби для догляду за ними.

Проводити процедуру можна один раз в два тижні. Якщо ж ви обмежені в часі, то намагайтеся приділяти своїм локонам увагу, хоча б раз на місяць.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com