рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сильний змова на схуднення: прибрати жир

  1. загальні рекомендації
  2. Обряд на гребінець
  3. Обряд в лазні
  4. Змова на воду
  5. Обряд з зануренням в воду
  6. Змова на мед
  7. Можливі наслідки

Якщо строго дотримуватися всіх рекомендацій по виконанню, змова на схуднення може виявитися дієвим. Цей ритуал не тільки допоможе ефективно прибрати зайвий жир, але і збереже здоров'я організму.

Цей ритуал не тільки допоможе ефективно прибрати зайвий жир, але і збереже здоров'я організму

загальні рекомендації

Щоб ефективно схуднути за допомогою народних змов, слід знати деякі тонкощі. Рекомендації стосуються всіх ритуалів, змов і молитов на схуднення:

  • Виконуйте ритуал в фазу спадної місяця або повний місяць, тоді для досягнення необхідного результату вам буде потрібно мінімум енергетичних зусиль, і замовляння і молитву на схуднення матимуть максимальний ефект.
  • Проводьте ритуал пізно після заходу сонця або рано вранці до світанку.
  • Вибирайте тихе і темне приміщення. У кімнаті, крім вас, нікого не повинно бути, необхідно максимальне зосередження.
  • Ви повинні непохитно вірити в результат.
  • Всі обряди, щоб жир пішов, виконуйте на порожній шлунок.
  • Текст будь-якого змови вимовляєте спокійно і рівно, без пауз і затримок. Найкраще буде, якщо ви вивчите його напам'ять.
  • При проведенні обряду позбудьтеся від зайвих думок. Ви повинні бути зосереджені виключно на бажанні позбутися від зайвої ваги.
  • Будь-магічний ритуал - це своєрідне таїнство. Не передавайте інформацію про нього або про його результати нікому. Якщо ви задоволені результатом змови, не розповідайте про нього навіть близьким.

Якщо ви задоволені результатом змови, не розповідайте про нього навіть близьким

Обряд на гребінець

Одним з найдієвіших і простих змов на схуднення є обряд на гребінець. Щоб схуднути, вам потрібно буде заздалегідь придбати (найкраще в суботу) звичайну дерев'яну гребінець або гребінь.

Після заходу залишіться на самоті в кімнаті, що освітлюється тільки полум'ям 2 свічок. На столі покладіть приготовлену гребінець і подумки налаштуйтеся на обряд. Уявіть себе в потрібному вам вазі, постарайтеся візуалізувати ці думки. Потім скажіть необхідні слова:

Тричі скажіть слова змови і сховайте гребінець під матрац на своєму ліжку. Такий ритуал вимагає повторення раз в місяць, поки ви не досягнете потрібного результату, і весь зайвий жир не піде.

Обряд в лазні

Ця змова від повноти потрібно проводити на воду в лазні.

Коли переступите поріг лазні, скажіть такі слова:

Ці ж слова слід 3 рази повторити, коли приступите до процесу купання. Результат не змусить вас чекати: уже за перший місяць ви позбудетеся від декількох кілограмів. Щоб весь жир пішов, повторіть цей обряд через 30 днів.

Змова на воду

Вам буде потрібно тільки чиста вода в посудині. Час для виконання обряду - фаза спадної місяця.

Слід заговорити приготовлену воду, вимовивши такі магічні слова:

Заклинання повторіть 7 разів, дайте воді настоятися протягом 7 днів в темному місці. У ніч, коли на небі вже не буде місяця, випийте трохи цієї води і потім продовжуйте її вживати щодня. В наступну фазу йде місяця повторіть обряд на воду і заговорите наступну порцію.

Обряд з зануренням в воду

Цей обряд також ґрунтується на магічну силу води. Після заходу сонця, до півночі, вам необхідно приготувати для себе ванну. У воду додайте трохи вершків і пелюстки трьох троянд: білої, червоної і рожевої.

Пориньте в ванну і очистіть свою свідомість від сторонніх думок. Уявляйте себе з відмінною фігурою і віддавайтеся повністю бажанням схуднути. Проговорите заповітні слова 7 разів:

Виходити з ванни відразу після завершення ритуалу необов'язково: можете поніжитися ще деякий час. Результати від цього сильного ритуалу практично відразу принесуть позитивні результати. Для продовження позбавлення від зайвої ваги повторюйте таку змову на воду кожен місяць.

Змова на мед

Приготуйте невелику баночку натурального меду. Проводьте ритуал в понеділок в досвітні години.

На мед необхідно нашептати такі слова:

Вживайте цей мед щоранку натщесерце по 1 ч. Л, розбавляючи в склянці чистої води.

Можливі наслідки

Серйозних проблем змови не принесуть. Ви застосовуєте білу магію, яка менш схильна до відкоту негативної енергії. Обряд на схуднення спрямований на вас, ви не бажаєте заподіяти кому-небудь шкоду. Негативної енергетики в ньому міститься мізерно мало. Прийнято вважати, що найгіршим наслідком такої змови може стати відсутність результату.

З чим можна зіткнутися:

  • Не поспішайте повторювати ритуал, якщо позитивного ефекту не бачите. Треба трохи почекати. У разі надлишку магічної енергії, спрямованої на схуднення, може виникнути зворотний ефект набору зайвої ваги.
  • Якщо ви зважилися на обряд з використанням чорної магії, обов'язково зробіть відкат від себе. Ви ризикуєте на все життя прив'язати своє тіло до знемоги.
  • Якщо в тексті змови вам зустрічаються слова з коренем «худ», то задумайтеся про доцільність застосування ритуалу. Ви можете не тільки втратити зайвий жир, але і висохнути.
  • Якщо ви схиляєтеся до ритуалу із застосуванням темних сил, задумайтеся: якщо ви не зможете з ними впоратися, то зайвий жир повернеться в більшому обсязі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com