рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рецепти млинців на кукурудзяному борошні - як зробити млинці більш корисними - чим замінити білу пшеничну муку

  1. Як приготувати кукурудзяні млинці на молоці
  2. Рецепт дієтичних млинців на кукурудзяному борошні і кефірі
  3. Рецепт кукурудзяних млинців на воді

На дворі Масляна , І відзначити хочеться, і фігуру зберегти. Вихід є! Готувати млинці, з вмістом меншої кількості калорій. Замінюємо білу муку першого сорту на кукурудзяну! Редакція hochu.ua пропонує вам рецепти млинців на кукурудзяному борошні на будь-який смак.

Кукурудзяне борошно зміцнює серце і судини, нормалізує виділення жовчі і кровообіг, лікує недокрів'я, уповільнює старіння, наділена сечогінні властивості. Так що, хвилювання геть, ми не тільки не видужаємо за Масляного застіллям, а й поправимо здоров'я.

4,7 5 1

Як приготувати кукурудзяні млинці на молоці

Складові:

  • кукурудзяна мука - 375 г
  • газована вода - 250 мл
  • пшеничне борошно - 125 г
  • молоко 1,5% - 250 мл
  • яйця - 2 шт
  • кукурудзяна олія - ​​2 ст.л
  • сіль - ½ ч.л

л

Процес приготування:

Обидва види борошна з'єднати разом, просіяти через кухонне сито і всипати в молоко кімнатної температури. Потім потрібно ввести яйця і сіль, тонкою цівкою влити мінеральну воду, збити міксером до повної однорідності і залишити на півгодини на кухонному столі.

Розжарити сковороду, змастити кукурудзяним масло і запекти млинці протягом 1,5 хвилин з кожного боку.

Рецепт дієтичних млинців на кукурудзяному борошні і кефірі

Рецепт дієтичних млинців на кукурудзяному борошні і кефірі

Складові:

  • кукурудзяна крупа - 2 ст
  • кефір - 1 л
  • яйце - 2 шт
  • стевія - 2 ст.л (можна замінити на традиційний цукор)
  • сіль - ½ ч.л
  • сода - ¼ ч.л
  • масло рослинне - 2 ст.л.

Як готувати:

для дієтичних млинців на кукурудзяному борошні в кефірі кімнатної температури погасити соду, потім всипати кукурудзяну крупу дуже дрібного помелу і залишити на півгодини, щоб компоненти вбралися в рідку масу. Яйця розтерти з сіллю і стевією (Або цукром), додати в кефірну основу і замісити однорідне тісто. Якщо консистенція занадто густа і щільна, розбавити теплою водою до текучого стану. В кінці ввести рослинне масло і добре перемішати.

В кінці ввести рослинне масло і добре перемішати


Сковороду прогріти і підмазати смальцем. Запекти млинчики по 30-40 секунд з кожної сторони, просочити топленим маслом і подати до столу в гарячому вигляді.

Рецепт кукурудзяних млинців на воді

Складові:

  • Борошно кукурудзяне - 5 ст.л
  • Борошно пшеничне - 5 ст.л.
  • Яйце - 3 шт
  • Вода очищена - 400 мл
  • Розпушувач для тіста - 1 \ 2 ч.л.
  • сіль
  • цукор
  • Масло рослинне

сіль   цукор   Масло рослинне

Як готувати:

Для початку, відокремте білки від жовтків. Білки збийте з сіллю за допомогою блендера до утворення щільної і густої піни. Щоб білки краще збивалися, охолодіть їх попередньо в холодильнику. Замішані тісто. В окремий посуд опустіть жовтки, акуратно вводите пшеничну і кукурудзяну муку, цукор, все це змішуйте ложкою до однорідної консистенції. Додайте мінеральної води, перемішайте. Влийте в тісто білкову піну, додайте столову ложку соняшникової олії, ще раз перемішайте до однорідності. Накрийте ємність з тістом і поставте її в тепле місце на півтори-дві години. Смажте млинці на сковороді, змащуючи її кожен раз маслом. щоб кукурудзяні млинці на воді добре підсмажилися, досить потримати їх на сковороді по дві хвилини з кожного боку.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com