Рецепт, яким «Так Просто!» Поспішає сьогодні порадувати, створений спеціально для тих, хто не любить манну кашу. Приготована цим способом манка має зовсім інший смак і консистенцію, робиться швидко, а з'їдають її все з великим задоволенням!
складові
- 1 ст. манної крупи
- 25 г вершкового масла
- 2 ст. гарячої води
- сіль за смаком
приготування
- Висип манку на розігріту суху сковороду, злегка посолити і смаж на середньому вогні, помішуючи лопаткою, до золотисто-коричневого кольору.
- Потім зменш вогонь до помірного, даси воду і готуй, інтенсивно помішуючи, протягом 2-3 хвилин. Після цього зменш вогонь до мінімального і готуй ще 3-5 хвилин.
- Готову кашу заправити вершковим маслом і подавай до столу.
Увага! Воду в сковороду вливай обережно, так як розпечена манка може «стріляти». На вигляд каша повинна вийти золотистої і розсипчастою, схожою за консистенцією на оселедцеву ікру. Відмінний гарнір до рибних страв, а в поєднанні з тушкованим м'ясом - просто приголомшливо!
Не забудь поділитися рецептом з друзями!
Автор статті
Марина Артемова
Любить фотографувати краси природи, захоплюється хендмейдом. Син Ваня навчив маму справлятися з будь-якими побутовими завданнями граючи: Марина знає, як вивести самі складні плями і прибрати будинок за лічені хвилини. Цікавиться найгострішими, різноманітними життєвими питаннями, ніколи не залишається осторонь від того, що хвилює близьких! Улюблена книга Марини - «Віднесені вітром» М. Мітчелл.