рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вимити голову яйцем, пивом або кефіром

  1. Чим мити голову:
  2. Як ці шампуні миють голову:
  3. Мінуси «шампунів з продуктів»:
  4. Як мити голову пивом або кефіром:
  5. екологічність

Довге волосся

Шампуні з харчових продуктів одночасно є і масками для волосся, вони живлять і зволожують волосся, але при цьому не містять нічого зайвого: консервантів, ароматизаторів, продуктів нафтопереробки. Правильні шампуні теж існують, загляньте в розділ по догляду за волоссям магазина Ncos.ru - там є багато органічних засобів, які допомагають вашому волоссю виглядати красиво, при цьому не завдаючи шкоди навколишньому середовищу і не шкодячи шкірі голови. Є марки органічної косметики, які у виробництві використовують тільки харчові інгредієнти, наприклад, Marja Entrich.

А ось в звичайних шампунях зустрічаються вкрай некорисні інгредієнти. Наприклад, лаурил сульфат натрію (SLS) (про нього - нижче в розділі «Екологічність»).

Такі шампуні сушать шкіру, змушуючи сальні залози виробляти більше шкірного сала, в результаті волосся забруднюються набагато швидше. Не дарма виникла мода на бессульфатние шампуні.

Чим мити голову:

1.Яйцо (ціле) збити з теплою водою, вимити яєчної піною голову. Волосся виходять легкими, пухнастими, вони прямо розлітаються в різні боки. Цього ефекту можна уникнути, якщо збити яйце з кефіром.

2.Ржаной Хліб порізати на дрібні шматочки, залити гарячою водою. Почекати, поки охолоне, отриману кашу втерти в голову по всій довжині волосся. Волосся стає дуже чистими і міцними навіть на вигляд. Після житнього хліба рекомендують ополосківать волосся трав'яним настоєм. Можна мити волосся житнім борошном - правда, її набагато складніше вимити з волосся, ніж крихти хліба, і цей метод категорично не підходить людям з ослабленими волоссям.

3.Кефір. Кефір робить волосся важкими. Тому його рекомендують для лікування волосся, що січеться. Застосування кефіру може викликати лупа. Також він досить жирний, тому не може використовуватися як шампунь, тільки як добавка до нього.

4.Горчіца. Миє волосся легко і швидко. Добре вичісується. Але при цьому сушить волосся. Можна втирати суху гірчицю в корені волосся, можна розводити у великій кількості води і мити голову отриманою сумішшю.

5. Житнє борошно + рисове борошно + кефір + трохи масла (в тому числі ефірного)

6 Житнє борошно + гірчиця, розведені у великій кількості води.

7. Глина. Це добре на природі, в місті заб'ються труби, доведеться їх міняти.

8.Сирие дріжджі - залити кефіром і підігріти на водяній бані, а отриманою сумішшю вимити голову. Тримати на голові, правда, в цьому випадку треба годину.

9.Сухой шампунь: крохмаль або борошно. Втирати по проділах для зменшення сальності. На екстрений випадок підійде, але потім волосся все ж треба буде вимити по-справжньому.

10. Хна.

Як ці шампуні миють голову:

Відмінно! За якість миття голови можна не турбуватися.

Всіма масками - шампунями можна користуватися так часто, як ви цього побажаєте, хоч щодня. Іноді волосся найкраще виглядають на другий - третій день після миття.

Мінуси «шампунів з продуктів»:


1. Складно вимити залишки «шампуню». На жаль, така проблема існує. Доводиться спершу висушити голову і потім розчесати волосся, видаляючи крихти. При цьому, якщо волосся пористі, залишки таких шампунів можуть сильно чіплятися до них, і треба розчісувати з великою обережністю. Якщо у вас період життя, коли волосся сильно випадає - краще користуватися натуральними шампунями в традиційній формі, інакше є ризик втратити великий обсяг волосся.

2. Волосся втрачає блиск - є й така проблема, хоча відноситься вона тільки до пошкоджених фарбою волоссю. Після миття голови гірчицею, кефіром або хлібом обов'язково треба обполоснути волосся настоєм трав або водою з крапелькою оцту.

3. Натуральні шампуні зазвичай не обтяжують волосся і не згладжують їх, тобто, якщо ваше волосся пошкоджені фарбою, вони після миття будуть смішно стовбурчитися в різні боки. На другий день, волосся починає виглядати значно природніше. Тому періодично варто робити масляні маски для волосся.

4. Не виходить. Голова стає брудніше - перевірте, чи всі рекомендації ви виконали. Може треба було кефір підігріти, а пиво випарувати. Так, наприклад, не варто використовувати продукти прямо з холодильника, тільки кімнатної температури. До речі, тримайте на цей випадок звичайний шампунь, він допомагає змивати сліди подібних експериментів.

5. Неприємний запах - Є кілька нюансів: позбутися від запаху цибулі допомагає кефір, тому можна робити для кефіру цибульний шампунь. Позбутися від яєчного запаху ще простіше - можна просто не робити яєчні маски. Від усіх інших інгредієнтів запах практично непомітний.

Як мити голову пивом або кефіром:

Нанести «шампунь» по всій довжині волосся, від коренів до кінчиків, надіти шапочку. Почекати 10 хвилин. Змити. Обполоснути настоєм трав (я використовую ромашку + шавлія) або водою з оцтом для блиску і легкого розчісування. Можна в ополіскувач додати трішки олії, це додасть волоссю блиску і м'якості.

Буде дуже добре якщо ви не будете розчісувати волосся до того, як вони висохнуть, щоб не травмувати їх зайвий раз.

екологічність

Звичайно, ці кошти набагато екологічніше звичайних шампунів і не завдають шкоди природі. Виробництво - окреме питання.

Звичайні шампуні містять велику кількість викликають алергію або навіть просто небезпечних інгредієнтів. Тому якщо користуватися шампунями традиційного типу, краще віддавати перевагу органічної або натуральній косметиці . Виробництво такої косметики як правило теж максимально екологічно.

Це саме можна сказати і до побутової хімії. У порошках є хімічні компоненти: пави, хлор, відбілювачі, консерванти, дезінфектори, які не розщеплюються. Потрапляючи в стічні води, вони знищують життя водойм.

Страшний ворог природи - фосфати в пральних порошках. Потрапляючи після прання разом зі стічними водами у водойми, фосфати діють як добрива. «Урожай» водоростей в водоймах починає рости не по днях, а по годинах. Водорості, розкладаючись, виділяють у величезних кількостях метан, аміак, сірководень, які знищують все живе у воді і порушують екосистему водойм. У багатьох країнах законодавчо заборонили застосування фосфатних CMC (синтетичних миючих засобів). Синтетичне мило виготовлено з нафти. 95% шампунів і мив містять лаурилсульфат натрію (SLS). Дослідження Медичного коледжу штату Джорджія (США) показали, що SLS викликає незворотні зміни зору у дітей. Крім того, SLS руйнує імунну систему, а потрапляючи через шкіру в печінку, серце, легені і мозок, накопичується в цих органах. При взаємодії SLS з іншими косметичними інгредієнтами, утворюються канцерогени і нітрати, які потрапляють в кров.

Тому не використовуючи всього цього хімічного пишноти, ви вносите свій вклад у справу збереження природи. Ну а в магазині Ncos.ru ви можете купити і цілком екологічні засоби побутової хімії

Відгуки про миття голови яйцем, глиною, пивом, кефіром, хлібом

Відгуки дуже різні, сприйняття одних і тих же простих речей залежить від величезної кількості чинників. Тому я вже давно зробила для себе висновок, що краще спочатку спробувати самій, а потім думати, підходить тобі це чи ні.

LIna Danilova пробувала ... класно але перший раз трохи не розрахувала з температурою води ... дуже довго вимивала яєчню з волосся ... потім навчилася ... треба яйце з водою добре перемішати, змочували гарненько голову, змиваєш і так кілька разів ... волосся супер ... але чесно набридло возитися ....

Irina пробувала, здорово і волосся хороші, треба тільки добре жовток з водою змішати і додати ще ложку маленьку меду, промивати тільки треба добре, щоб потім не пахло погано

((Кариночка)) на хрін ваші шампуні! шампуні це ніщо! хімія! і цим моєму волосся! я не мою жовтком я роблю маски з нього 3 яйця, оливкова олія, чорний хліб, лляне масло, реп'яхову олію все змішую, наношу на години 3-4 а то і більше потім змиваю шаспунем! все подобатися! і корисно для волосся ніж будь-яка хімія!

Автор невідомий Я якось інстинктивно два роки тому перестала митися шампунем. Замість використовую чорний хліб, і нарешті-то пройшла лупа, а волосся не дивлячись на вагітність і годування тільки стали краще

Автор невідомий А з приводу миття, то я не відчуваю вимитого себе після мила і шампуню. Якісь відчуття інші. Ось пробувала мити голову хлібом і легше голові. Після шампуню волосся якийсь важкий, а після хліба - м'який, легкий. І шкіра прямо дихає ...

... ::: Натік ::: ... Волосся м'якше стають.

Fantoma Пробувала я якось мити гірчицею волосся - намучиться моторошно - не могла вимити. Поки шампунь не помила - не заспокоїлася. Може бути я щось неправильно робила, але з тих пір отношусть до цих всіх натуральним засобам для миття волосся і іншим з большіііім недовірою ...

Фенікса начиталася) вирішила пробувати помаленьку. у мене волосся здорово покалічені після наркозу (відразу після операції дико лізли, зараз вони до середини лопаток і по розуму треба обстригати як мінімум до плечей ... шкода!).

значиться беремо 3куска чорного хліба, заливаємо окропом і до ранку під кришку вранці додаємо туди трохи (десь 50-100мл) пива та розчинених в теплій воді вітамінів А і Е (по одній капсулі). Перемішуємо. Наносити пробувала на сухе волосся - нереально. Трохи змочила, відмінно розподілилося, саме складне було перші * порції * втерти. Потім під пакетик, під рушник - і десь півгодини ходила, більше не витримала - через якийсь час починає підтікати, неприємно
Змилося все дуже легко, але відчуття. що волосся промили, чесно кажучи, не було.
АЛЕ вирішила продовжувати - обполоснула пивом, якийсь час його потримала (хвилини півтори), змила, трохи підсушила рушником ....

Висохли волосся швидко. На голові вийшла моторошна мочалка, як рачесала - не знаю. Перші години 2 перебувала в роздумах, чи не вимити чи заново - волосся відмінно блищать, але те, що пошкоджено, просто на всі боки стовбурчиться. якщо причісувати постійно - красиво. немає - мочалка .... причому не плутаються, просто стирчать.

До вечора (експериментувала днем) навіть чоловік зацінили, що волосся красиві. Вранці прокинулася з цілком собі чистою головою (зазвичай вже відчувається, що скоро мити) і досить акуратно лежать волоссям. Стовбурчиться тільки те, що треба обстригати, але знову ж таки - якщо раніше, після звичайного шампуню, це було майже від плечей, то зараз останні кілька сантиметрів, якими я готова пожертвувати


Лада Дівчата, я помила голову хною, як тут писав хтось із дівчаток. Загалом дуже здорово, волосся блищить і розсипаються, м'якші. Хтось писав, що пробував таки була брудна голова на наступний день, у мене такого немає, сьогодні другий день, а як ніби тільки помила. Загалом мені дуже подобається! Який би ще бальзам- кондіфіонер придумати натуральний! Це єдине, що у мене промислове. Заміну в натуральному поки не знайшла.

схоже

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com