рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Світильники з дерева

  1. Настінний світильник з дерева
  2. Дитячі світильники з дерева
  3. Дитячі світильники ручної роботи
  4. варіанти дизайну
  5. Де можна нанести вітальний напис, логотип, дату?
  6. Який розмір світильника?
  7. Якої форми можуть бути світильники з дерева?
  8. Як зробити замовлення світильника?
Світильники з дерева для цінителів всього натурального, природного, екологічного виготовляємо на замовлення. Бра, люстри, настільні, настінні, стельові світильники робимо з вподобаним дизайном, необхідного кольору, потрібного розміру і форми, з підсвічуванням світлодіодами або звичайною лампочкою. Наше виробництво знаходиться в Києві - дерево ріжемо, шліфуємо, фарбуємо, гравіруя.

У нас немає готових бра, люстр - все світильники ми робимо на замовлення за 1-3 дні (залежить від завантаження виробництва). В офісі можна подивитися на зразки світильників, які використовуються матеріали, але приїхати і купити - немає.

Світильник з дерева це не тільки важливий предмет інтер'єру, це - вишуканий подарунок. Ми не просто виготовляємо світильники на замовлення, а й персоналізіруем їх: наносимо логотип, вітальну напис.

Настінний світильник з дерева

Настінний світильник в японському стилі. Зроблений з міцного бука і молочно-білого акрилу (безпечний напівпрозорий пластик). Світло від такого бра м'який, "теплий" - ідеально для заміського будинку, стильною передпокої або вітальні. Розмір світильника на фото 30 * 35 см. Під замовлення виготовимо необхідного розміру.

Дитячі світильники з дерева

Світильник у вигляді хмаринки - універсальний варіант. Підходить в будь-яке приміщення. Елегантний, компактний, з мініатюрними лампочками. Може кріпитися на стіну або ставиться на тумбочку, поличку. Дерев'яна поверхня відшліфована вручну і оброблена просоченням для захисту від вологи масло-воском. Природний малюнок деревини повністю збережений. Підсвічування - м'яка, "тепла". Приємна особливість - працює від акумулятора. Заряджається стандартно - через міні-usb кабель.

Світильник "будиночок" - позитивний, яскравий. Нагадує справжній ляльковий будиночок. Зроблений з міцного срощенного бука, пофарбований водорастворимой акриловою фарбою. Підсвічування "холодна", білосніжна - або з різнокольоровими лампочками (на вибір замовника). Підключається до розетки. Вмикається і вимикається кнопкою, у верхній частині "даху".

Дитячі світильники ручної роботи

Кожен нічник, зроблений в БРТ - це виріб ручної роботи. Робота над замовленням проходить в кілька етапів:
- створення дизайнерського макета (візуалізація);
- вирізання дерев'яних деталей;
- ручне шліфування, щоб домогтися гладкої поверхні;
- установка світлодіодів, елементи живлення, кнопки вкл / викл;
- ручна стикування / склейка елементів;
- забарвлення деталей художнім акрилом (безпечна водорозчинна фарба).

Процес виготовлення займає кілька днів, з урахуванням того, що фарба повинна висохнути. Фотографії нижче зроблені з різницею в два дня: від дерев'яної заготовки до готового світильника.

варіанти дизайну

На стінках можемо вирізати будь-який візерунок: з великими і дрібними елементами, на будь-яку тематику (геометричний, квітковий, готичний). Візерунки на кришці і стінках можуть бути різними. Якщо жоден з варіантів не сподобався - можемо зробити бра з вашим дизайном. А ще можемо «вплести» в візерунок ім'я, ініціали, логотип.

Фото настінних і настільних світильників з дизайном з колекції Бюро рекламних технологій:

Де можна нанести вітальний напис, логотип, дату?

Якого кольору може бути світильник?

Будь-якого! Всі відтінки дерева: бук, дуб, вишня, венге і т.д. А також білий, червоний, зелений, чорний, синій, жовтий ... - колеруем фарбу в потрібний колір. Бра, люстри покриваємо лаком матовим, глянсовим або напівглянцевим для захисту від пилу, вологи, вигоряння.

Який розмір світильника?

Довільний: від крихітних до гігантських. У нас своє столярне виробництво - ми ріжемо листові матеріали і незбиране дерево. стандартні розміри
настінних світильників - бра (ширина * довжина * висота): 120 * 120 * 120 мм, 120 * 120 * 180 мм;
настільних: 150 * 150 * 150 мм, 150 * 150 * 210 мм.
Але ще раз нагадуємо: ми можемо зробити світильник будь-якого розміру - в цьому-то і полягає наша перевага!

Якої форми можуть бути світильники з дерева?

Який тип підсвічування в дерев'яних світильниках?

Яка ціна дерев'яного світильника?

Ціна залежить від розміру, типу підсвічування, наявності або відсутності гравіювання логотипу / вітальній написи, кольору дерева.

Як зробити замовлення світильника?

Визначитися з типом світильника (настільний, стельовий, настінний, підлоговий), вибрати варіант дизайну, колір, тип підсвічування, розмір - і відправити запит на електронну пошту Ця електронна e-mail адреса захищена від спам-ботів, для його перегляду у Вас повинен бути включений Javascript або зателефонувати за телефонами, вказаними в лівій колонці сайту. Ми відповімо на всі ваші запитання.

Який розмір світильника?
Якої форми можуть бути світильники з дерева?
Як зробити замовлення світильника?
Якого кольору може бути світильник?
Який розмір світильника?
Якої форми можуть бути світильники з дерева?
Який тип підсвічування в дерев'яних світильниках?
Яка ціна дерев'яного світильника?
Як зробити замовлення світильника?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com