рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон

  1. Як зробити корону своїми руками: 8 новорічних поробок
  2. Корона своїми руками для дівчинки. Новорічний костюм принцеси
  3. Новорічний костюм принцеси: як зробити корону з мережива
  4. Свята осені. Корони.
  5. Свято "Букваря". Як зробити букву- корону на голову.
  6. Пристрою новорічний костюм гепарда-леопарда)
  7. Як прикрасити сукню до ранок в саду.
  8. Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон
  9. Новорічний костюм зірочки для дівчинки
  10. ! Дуже потрібен новорічний костюм морського жителя
  11. новорічний костюм зірки
  12. Корона для вчителя
  13. Як би ріжки зробити до дитячого костюму козеня?
  14. Форма коміра як у принцесси нужнается !!!
  15. подарунки на півроку дівчинці
  16. Де купити корону?
  17. Ідей прошу: костюм цариці
  18. Костюм зірочки: за сценарієм в д \ з донькою
  19. Може комусь стане в нагоді (корона з бісеру)
  20. Щоб корона не звалювалася!

Ці блискучі корони, може, не зовсім справжні - зате абсолютно безпечні навіть для маленької принцеси. А принцеси постарше зможуть зробити такі самі: пластикові пляшки з-під води або газованої води і клей з блискітками - ось все, що знадобиться. Майстер-клас від канадського блогера Джероміни Хуан.

Майстер-клас від канадського блогера Джероміни Хуан

Зробіть таку корону, щоб відсвяткувати з донькою пишне весілля ляльок - або Новий рік . Всі дівчатка люблять бути принцесами, але я не можу з упевненістю стверджувати, що це заняття підійде для дітей дошкільного віку. Цей проект розрахований на дітей 8-11 років, які зможуть впоратися з такою копіткою роботою, де необхідна точність, навички роботи з клеєм і ножицями. Тоді вони отримають насолоду від творчого процесу.

Ви можете придумати свій власний дизайн корони або використовувати ті шаблони, які я для вас спеціально приготувала (скачати їх можна тут ).

Для роботи вам знадобляться:

  • 2л пластикова пляшка
  • клей з блискітками
  • гострі ножиці і клейка стрічка (скотч)

2л пластикова пляшка   клей з блискітками   гострі ножиці і клейка стрічка (скотч)

Інструкція:

  1. Відріжте 1/3 частина пляшки таким чином, щоб у вас вийшов циліндр. Використовуючи 2 або 3 відрізка клейкої стрічки, закріпіть ваш шаблон з внутрішньої сторони циліндра. Маркером обведіть малюнок за трафаретом, що не вимальовуючи деталей.
  2. Використовуючи гострі ножиці, виріжте корону по контуру таким чином, щоб на пластику не залишилося слідів маркера. Переконайтеся в тому, що ви вирізали форму разом з обідком. У вас повинна вийти заготовка корони, яку тепер можна декорувати.
  3. Використовуючи клейку стрічку, знову прикріпіть шаблон до вашої заготівлі. Блискучим клеєм обведіть корону по контуру і прорисуйте всі деталі.
  4. Приберіть шаблон корони. Дайте клею висохнути приблизно протягом 2 годин.

Прикріпіть корону до волосся дівчинки за допомогою невидимок. І про себе не забудьте - якщо в будинку є принцеса, повинна бути і королева!

Джероміна,
блог Paper, plate and plane

Автор

Джероміна

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

уууу

28.12.2013 17:33:24, дяляля

Ех, пам'ятаю в дитинстві любив подібним займатися ...

.

Коментувати можут "Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон"

Як зробити корону своїми руками: 8 новорічних поробок

Конференція "Свята і подарунки" "Свята і подарунки". Розділ: Новий рік. Як зробити корону своїми руками: 8 новорічних виробів.

Корона своїми руками для дівчинки. Новорічний костюм принцеси

Як зробити корону - шаблон. Падалка для дівчаток. Блискуча корона для маленької Майстер - клас для початківців. серветки із зображенням пряних трав Новорічні костюми для дівчинки і хлопчика Новорічні костюми для дівчаток: пишна спідниця своїми руками.

Новорічний костюм принцеси: як зробити корону з мережива

Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон. Дізнайтеся, як зробити пачку з тюлю для костюмів Білосніжки, лисички, принцеси і сніжинки своїми руками до новорічного А ви своїми руками костюми дітям на ялинку робите?

Свята осені. Корони.

Подивіться інші обговорення: Корона своїми руками для дівчинки. Дівчата, підкиньте, плиз, ідеї щодо костюмів на свято осені. Корону з маминого хустки в жовто-оранжево-зеленій гамі, звитого і закріпленого на каркасі.

Свято "Букваря". Як зробити букву- корону на голову.

Відмінна корона вийшла! Тільки основа (та, яка на голові) - біла, якось не дуже ошатно, на мій погляд. Коли я прочитала про корону для дитини, я відразу подумала нема про картоні, а про поролоні або стірофоме, який можна легко обернути навколо голови і букву ...

Пристрою новорічний костюм гепарда-леопарда)

Новорічні костюми для дівчаток: пишна спідниця своїми руками. Новорічний костюм принцеси: як зробити корону з мережива. Корона своїми руками для дівчинки. Новорічний костюм принцеси.

Як прикрасити сукню до ранок в саду.

Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон. Цей проект розрахований на дітей 8-11 років, які зможуть впоратися з такою копіткою роботою, де необхідна точність, навички роботи з клеєм і ножицями. Як прикрасити сукню до ранок в ...

Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон

Падалка для дівчаток. Блискуча корона для маленької принцеси. Новорічні костюми для дівчаток: пишна спідниця своїми руками. Дізнайтеся, як зробити пачку з тюлю для костюмів Білосніжки, лисички, принцеси і сніжинки своїми руками до новорічного свята.

Новорічний костюм зірочки для дівчинки

Корона своїми руками для дівчинки. Новорічний костюм принцеси. Зірки кіно. Карнавальні костюми своїми руками до Нового року: майже не треба шити!

! Дуже потрібен новорічний костюм морського жителя

Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон. Всі дівчатка люблять бути принцесами, але я не можу з упевненістю стверджувати Ці оригінальні новорічні костюми для дітей може без особливих зусиль зробити навіть починаюча мама-рукодільниця.

новорічний костюм зірки

новорічний костюм зірки. Свята, відпочинок. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування так может не надо шапку? А корону зірочками прикрасити, що стирчать блискучими Подивіться інші обговорення на тему "як зробити шапку перевірки Сердючки із зіркою своїми руками"

Корона для вчителя

Діти вирішили зробити подання для вчителів, де в кінці одягають корону на голову свого вчителя. Колупаємося вже тиждень самі, з картону, покриваємо золотий емаллю, виходить не дуже ... Де б купити красиву.

Як би ріжки зробити до дитячого костюму козеня?

Привіт, підкажіть, будь ласка, може хто робив уже, чисто технологічно з чого і як краще зробити ріжки для костюма дитини на ранок, де він буде козеням. Мабуть треба використовувати обруч, зробити вушка і ті самі ріжки.

Форма коміра як у принцесси нужнается !!!

Буде валяне корона (є вже) і валяний ж стоячий комір з пришитою мантією, як і належить справжнім принцесам-королевам. Як зробити зачіску для довгого волосся. Зачіска покроково: фото. Новорічні костюми для дівчаток: пишна спідниця своїми руками.

подарунки на півроку дівчинці

Новорічне прикраса своїми руками. Як зробити корону - шаблон. Падалка для дівчаток. Блискуча корона для маленької принцеси.

Де купити корону?

Де купити корону?. Дитячі свята. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок.

Ідей прошу: костюм цариці

Є корона, надівається на білий покровной хустку. А у вигляді сукні-то що придумати? Хі. і у нас в школі Мертва царівна. і у мене завдання супер - королевич Єлисей. У нас у дівчаток - російські народні костюми без головних прикрас і чобіт тому танцюють багато.

Костюм зірочки: за сценарієм в д \ з донькою

У нас в минулому році дівчинки зі старшої групи були зірочками: просто світлі платтячка ошатні, мішурою або всякими новорічними блискітками укаршенние і у кожної на грудях - мерехтливий кулончик. Корона своїми руками для дівчинки. Новорічний костюм принцеси.

Може комусь стане в нагоді (корона з бісеру)

Зробила інструкції зі схемами як я сплела корону для своєї маленької принцеси на прохання однієї дівчини. Подивіться інші обговорення: Як зробити корону своїми руками: 8 новорічних Шаблон корони. На 7е є цілий розділ про Новорічні вироби!

Щоб корона не звалювалася!

Щоб корона не звалювалася !. - посиденьки. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками.

Дізнайтеся, як зробити пачку з тюлю для костюмів Білосніжки, лисички, принцеси і сніжинки своїми руками до новорічного А ви своїми руками костюми дітям на ялинку робите?
7. Виховання, харчування так может не надо шапку?
Як би ріжки зробити до дитячого костюму козеня?
Де купити корону?
Де купити корону?
А у вигляді сукні-то що придумати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com