рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Квіти з гофрованого паперу своїми руками, фото, мк

У Вас намічається свято або Ви просто хочете когось порадувати незвичайним подарунком? Чому б не зробити красивий цукерковий букет з гофрованого паперу. Такий незвичайний подарунок буде завжди, до речі, навіть якщо немає приводу, до того ж роблячи його своїми руками, Ви зможете вкласти в саморобку трохи свого тепла. Суть такого букета в тому, що крім візуальної насолоди в бутоні квітки можна відшукати смачний і солодкий сюрприз.

Для цукеркового квітки Вам знадобитися:

  • кілька кольорів гофрованого паперу;
  • ніж і ножиці;
  • клей;
  • маленькі гумки (канцелярські);
  • гнучка дріт;
  • круглі дерев'яні палички (як з морозива);
  • декоративне листя троянди;

кілька кольорів гофрованого паперу;   ніж і ножиці;   клей;   маленькі гумки (канцелярські);   гнучка дріт;   круглі дерев'яні палички (як з морозива);   декоративне листя троянди;

Покрокове виготовлення:

  • Для початку візьміть прямокутний шматочок гофробумага і за допомогою ножиць зріжте трохи край, щоб він став трохи заокругленим. А що залишився край трохи розтягніть, це додасть ефект натуральності майбутньому квітці.

А що залишився край трохи розтягніть, це додасть ефект натуральності майбутньому квітці

  • Тепер потрібно підготувати «ложе» для цукерки. У центральній частині паперової заготовки потрібно трохи розтягнути до появи опуклості, туди і потрібно покласти цукерку (найкраще використовувати круглу форму - трюфель). Обережно загорніть солодкість, щоб не прорвати папір, після чого закріпіть її гумкою, таким чином, бутон залишиться зібраним і цукерка чи не випаде. Зріжте зайві шматки папірців після гумки, а сам бутончік надіньте на невеликий шматочок дроту, як це показано на фото.

Зріжте зайві шматки папірців після гумки, а сам бутончік надіньте на невеликий шматочок дроту, як це показано на фото

  • Основа майбутнього букета з цукерками готова, прийшов час декорувати квітка, а точніше, зробити пелюстки. Найкраще зробити все пелюстки однакові, для цього складіть гофробумага в кілька шарів, ширина повинна бути не менше 3 см. Потім виріжте схематично пелюстка. Як і на першому кроці, розтягніть і трохи закруглите краю лепесточков, для цього скористайтеся круглою паличкою. Таким чином, виготовте ще дві пари пелюсток, але трохи більших розмірів, це зробить кінцевий виріб більш об'ємним.

Таким чином, виготовте ще дві пари пелюсток, але трохи більших розмірів, це зробить кінцевий виріб більш об'ємним

  • Верхня і яскрава частина вироби готова, але для квітки потрібні ще листочки і чашечка. Листочки краще придбати декоративні, так як з паперу їх складно зробити природними, а от зелена чашечка дуже проста в створенні. На прямокутному шматку гофрованої папірці потрібно зробити невеликі надрізи, після чого скрутити в невеликий циліндр. Зелену заготовку прикріпіть до готового бутона і трохи поправте краю.

Зелену заготовку прикріпіть до готового бутона і трохи поправте краю

  • Не забудьте і про дріт, в первісному вигляді вона зовсім не гармоніює з квіткою. Довгим прямокутним шматком зеленого паперу обкрутить дріт до кінця ніжки і капніть трохи клею, щоб вона не розмоталася. За допомогою ще невеликого шматочка дроту прикріпіть листочки до стеблинки, це станемо останнім штрихом.

За допомогою ще невеликого шматочка дроту прикріпіть листочки до стеблинки, це станемо останнім штрихом

У Вас намічається свято або Ви просто хочете когось порадувати незвичайним подарунком?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com