рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бізнес ідея № 4335. Сувенірна продукція з вторсировини: еко-бізнес своїми руками

  1. Рециклінг-матеріали - фундамент «еко» бізнесу
  2. Сувенірна продукція з вторсировини: проект ХлЕб - чим порадував?
  3. Фірмовий логотип еко лавки товарів з переробленої сировини ХлЕб
  4. Сувенірна лавка хлЕб і її продукція
  5. Як заощадити ресурси Планети? Випустити «Вічний» Календар!
  6. Футуристичні технології: ТОП-5 незвичайних пральних машин, які можна придбати в 2019 році
  7. Глухий чайний магазин. Як підвищити соціальний імідж звичних видів бізнесу
  8. Бізнес ідея №5715. Морський вібросейс: чому в море має бути тихо
  9. Нова бізнес-ніша. Сервіси для створення медичних програм
  10. Бізнес-ідея №5714. Енергія для лампочки від кімнатної квітки
  11. Бізнес-ідея №6036. Збір недопалків за допомогою ворон
  12. Фотостім щастя. Підвищуємо лояльність клієнтів салону краси
  13. З доставкою в багажник. 30 бізнес-ідей 2018 року в сфері доставки та передплати
  14. Бізнес ідея №5720. Тарілка, вбирає зайві калорії з їжі
  15. Епоха клінінгу: як стати частиною одного з найбільш затребуваних видів бізнесу
  16. 22 незвичайних зарубіжних бізнес-ідеї 2019 року
  17. Натхнення в чашці: 18 кращих Instagram акаунтів про каву
Екологічні та соціальні проекти

Проект хлЕб або Hleb Project - це дуже цікавий приклад стильного малого бізнесу для любителів декору, красивих речей, творчості в стилі хенд-мейд і еко-дизайнерів.

Рециклінг-матеріали - фундамент «еко» бізнесу

Чому ж всі ці авторські вироби художників сувенірної лавки Hleb Project називаються - екологічними, чому вони носять приставку «еко»? Все це - недарма. Справа в тому, що практично вся продукція пітерської команди дизайнерів зроблена ними з вторинного, переробленого матеріалу. Будь то - папір або пакувальний картон, будь то навіть пластик - -все рециклинг.

Таким чином, креативна розмальована вручну і адресно «канцелярка» i «мобілки», які виходять зі студії хлЕба - не має нічого спільного зі спиляними лісовими масивами і целюлозно-паперовими комбінатами.

Ми переводимо занадто багато паперу: одна тільки псевдо-робота в офісі і псевдо-навчальний процес в середній та вищій школі щороку переводять величезні лісові масиви - для надрукування бюрократичних циркулярів і нікуди не придатних рефератів.

Тому вторинні матеріали (принцип «Я використовую тільки рециклинг») потрібно застосовувати всюди, де це тільки можливо. Якщо ви привчитеся купувати собі (і друзям в подарунок) блокнотики і записні книжечки, листівочки і календарики - зроблені тільки з вторинної паперу і вторинного картону - в еко-крамницях типу Hleb Project - ви станете куди більш «європейським» людиною.

Те саме можна сказати і до що проявляється вами увазі до пакувальній тарі тих товарів, які ви купуєте. У Hleb Project все картонні тубуси - упаковка із сувенірами та канцелярських виробів зроблені також з вторинного картону.

Сувенірна продукція з вторсировини: проект ХлЕб - чим порадував?

Фірмова сувенірна продукція арт-лавки - «транспортні картинки» або «картки для подорожей». Фірмова сувенірна продукція арт-лавки - «транспортні картинки» або «картки для подорожей»

Як це завжди і буває в малому бізнесі, цей товар з переробленої сировини виник тому що він був необхідний самому Автору, а Автор не міг знайти те, що йому потрібно в магазинах. Довелося робити самому.

Зроблене так сподобалося Автору, друзям і друзям друзів, що народилася ідея бізнесу.

Що таке транспортні картинки або картки для подорожей?

20 дуже витончених карток-листівок, зроблених з переробленого картону і прикрашених шелкографией, а також авторськими малюнками.

На кожній з 20 карток - дуже корисна і потрібна будь-якому туристові фраза англійською мовою і веселий малюнок, що супроводжує цю фразу. На звороті листівки - та ж фраза російською мовою.

Одна листівка з набору залишена чистої - для несення в неї нової несподіваної фрази, яку турист, можливо, вивчить в ході подорожі, наповненого пригодами. Простір для особистої творчості, «чиста руна». Загалом, все дуже правильно.

Фірмовий логотип еко лавки товарів з переробленої сировини ХлЕб

Фірмовим впізнанним логотипом (він же - талісман на щастя, він же - іграшка-товар), завдяки якому хлЕб запам'ятовується відразу - є ... ... ні, не хліб, як ви могли б подумати.

Талісман екологічної арт-лавки Hleb Project - розфарбований в горошок слоник з дивною хоботом, схожим, скоріше, на хоботок колібрі. Слон носить шарф, бо живе в Пітері.

Періодично з'являється і другий маскот-логотип -Заступник Слоника в горох. Замслона (симпатичне Істота невизначеного виду і класу, яке не побажало представитися) вічно поспішає кудись на своєму вінтажному моторолері, з буханцем нарізної батона під пахвою.

Про логотипах начебто - все.

Сувенірна лавка хлЕб і її продукція

Перераховувати всю товарну лінійку арт-магазинчика Hleb Project можна довго, краще її побачити самим. Як ми вже писали вище - це канцелярські товари «сувенірного» якості. Тобто такі канцелярські товари, які купуєш не тому, що вони тобі потрібні, а тому що не можеш втриматися від покупки. Або на подарунок ...

Ось, наприклад, пенал. Пенал з бавовни, застібається на гудзик. Усередині пенала: олівець і кулькова ручка - -обидва з пресованої переробленої ... паперу. Лінійка з бамбука, точилка, ластик.

Кулькові ручки і грифельні олівці в корпусі з переробленої пресованого паперу ви можете купити в магазині Hleb Project і без пенала - -россипью, скільки душа забажає.

І все це буде - екологічним, виробленим із вторсировини.

Блокнотики, прошиті вручну, дерев'яні головоломки, картки туриста для спілкування з іноземцями, але окреме спасибі - вічного магнітного календарем, про нього трохи докладніше.

Як заощадити ресурси Планети? Випустити «Вічний» Календар!

Ви, напевно, не замислювалися про те, що всі ці сувенірні, відривні і «просто календарі» на рік, які змітають з прилавків напередодні Нового Року, і нікому не приносять радості, завдають великої шкоди екології? Принаймні - ніяк не свідчать про раціональному і економному підході до використання невідновлюваних ресурсів, так це вже точно.

Календар повинен бути «вічним», але при цьому не пріхордіть в непридатність і не набридати господареві -ось яке завдання ставлять перед собою еко-дизайнери всього світу, що працюють над створенням еко-календарів.

По-своєму цікаво з завданням створити міцний і не приїдається календар на багато-багато років впоралися еко-дизайнери з Hleb Project.

Вони створили розсип авторських магнітів на холодильник в красивій коробці.

31 магніт - для позначення цифр місяця. 12 магнітів для позначення - дванадцяти місяців, що логічно. І додаткові 11 магнітів зі стильними авторськими малюнками-малюнками, для створення настрою.

Виклавши на холодильнику «сад каменів» з 31 каменю-магніту, ви можете пересувати від дня до дня магнітик з назвою місяця. А для створення додаткового ефекту - прикріплювати туди ж свій поточний емоційний «статус», їх у вас на вибір - 11 штук.

Емоції - все радісні, так що сумувати вам вічний календар від Hleb Project не дозволить.

Крім магнітного календаря, карток для подорожей і блокнотів, проект хлЕб робить ще багато різних речей, наприклад, саше в формі лялечок «а ля вальдорфские», від яких пахне корицею, м'ятою, чебрецем ...

Весь цей творчий проект виходить від трьох петербурженок, під проводом головною феї-художниці, яка називає себе Наталя ХлЕб. Весь цей творчий проект виходить від трьох петербурженок, під проводом головною феї-художниці, яка називає себе Наталя ХлЕб

Базові професії у пітерських підприємниць вельми далекі від дизайну, мистецтв і всякого такого «креативного» творчості: юрист, економіст, інженер-гідротехнік.

Але хенд-мейд, декор та виготовлення красивих речей для тріо рукодільниць - це хобі. А хобі - це завжди згодом - бізнес. Особливо якщо вибрати правильний провідний тренд, який ще й співпаде з твоїм світовідчуттям.

І схоже, що цей бізнес вдався. Тому що еко товари з переробленої сировини - це те, що не соромно хотіти пропонувати людям.

PS

Ну ось, Читач, тепер ви знаєте, що купувати одноразові блокнотики і іншу паперову нісенітницю, включаючи пакувальну тару, потрібно тільки у тих виробників і рітейлерів, які зможуть довести вам, що їх продукція - це рециклинг, що вона зроблена з вторинного (переробленого) сировини - пластику, картону, паперу. І тепер ви знаєте, що такі виробники сувенірів з вторсировини і рітейлери в Росії вже є. А може бути, завдяки вашій підприємницькій ініціативі, у нас таких магазинів стане ще більше?

>

© www.1000ideas.ru - портал бізнес ідей

1000 идей в Google+

>

>

>

>

>

>

>

>


16.09.2013

Футуристичні технології: ТОП-5 незвичайних пральних машин, які можна придбати в 2019 році

Дивлячись на деякі моделі пральних машин, настінних кондиціонерів, пилососів, системних блоків для ПК і багатьох інших пристроїв, можна сміливо стверджувати, що майбутнє вже настало.

Глухий чайний магазин. Як підвищити соціальний імідж звичних видів бізнесу

У китайському місті Гуйян працює чайний магазин, на роботу в якому працевлаштовують тільки глухих співробітників. Проблем зі слухом не має лише один касир.

Бізнес ідея №5715. Морський вібросейс: чому в море має бути тихо

Спосіб сейсмічного дослідження морського дна з використанням пневматичної зброї повинен бути списаний і забутий. Вчені констатують: від діяльності людини в море стає занадто шумно, ...

Нова бізнес-ніша. Сервіси для створення медичних програм

Сервіс Doctella дозволяє медичним установам швидко створювати свої мобільні додатки за допомогою готових шаблонів, підібраних спеціально для сфери охорони здоров'я.

Бізнес-ідея №5714. Енергія для лампочки від кімнатної квітки

Вчені з Перу створили спосіб вироблення електроенергії з землі кімнатних рослин. Експериментальна версія світлодіодної лампи Plantalamparas здатна давати світло протягом двох годин.

Бізнес-ідея №6036. Збір недопалків за допомогою ворон

Стартап Crowbar з Голландії знайшов оригінальний спосіб збору недопалків. Обов'язки вирішили покласти на ворон, які викидають їх в автомати в обмін на їжу.

Фотостім щастя. Підвищуємо лояльність клієнтів салону краси

Уявіть: новий клієнт приходить в салон краси і бачить цілу стіну з фотографій. На них часто-задоволені люди - постійні клієнти салону з красивими зачісками та манікюром.

З доставкою в багажник. 30 бізнес-ідей 2018 року в сфері доставки та передплати

Сервіси "останньої милі", системи логістики за участю дронів і вакуумних поїздів, доставка "на вимогу", в багажник власного авто і без присутності господаря. Дивимося, куди йде сфера доставки.

Бізнес ідея №5720. Тарілка, вбирає зайві калорії з їжі

Тайські винахідники презентували нову розробку в області громадського харчування - тарілку AbsorbPlate, яку незабаром планується використовувати в ресторанах країни. Завдяки 500 ямок на дні тарілки ...

Епоха клінінгу: як стати частиною одного з найбільш затребуваних видів бізнесу

Клінінг - це бізнес з величезними перспективами і низьким рівнем конкуренції. Щоб увійти в нього максимально швидко і відразу почати заробляти, найкраще скористатися досвідом великих компаній.

22 незвичайних зарубіжних бізнес-ідеї 2019 року

Якими ідеями бізнесу дивують Шанхай, Нью-Йорк, Сеул та інші великі міста світу в 2019 році? Незвичайні формати і способи торгівлі, ідеї дизайну і багатообіцяючі новинки продукції для громадського харчування.

Натхнення в чашці: 18 кращих Instagram акаунтів про каву

Якщо ви власник кав'ярні або кави з собою, але ваша сторінка в Instagram нудна, посередня і не приваблює клієнтів, то познайомтеся з найцікавішими акаунтами про каву на просторах мережі.

Сувенірна продукція з вторсировини: проект ХлЕб - чим порадував?
Що таке транспортні картинки або картки для подорожей?
Як заощадити ресурси Планети?
А може бути, завдяки вашій підприємницькій ініціативі, у нас таких магазинів стане ще більше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com