рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Магазин подарунків LeCadeau - ювелірні вироби та прикраси, дорогі ексклюзивні подарунки для чоловіків і жінок - Магазин подарунків - ювелірні вироби, прикраси, дорогі ексклюзивні подарунки для чоловіків, жінок, весільні обручки, vertu, жіночі кільця, чоловічі кільця

ВИПУСКИ

дорогоцінний шопінг

Дорогі друзі! З радістю повідомляємо, що вийшов новий номер газети LeCadeau, присвячений модним тенденціям, новин в світі краси і стилю, а також майбутніх зимових свят! У випуску ви дізнаєтеся які нові сезонні колекції представили відомі ювелірні бренди, розділ "Подарунки" - своєрідний гід по світу розкоші та краси допоможе вам підібрати подарунки і презенти близьким людям, а в матеріалах про відомих кіноакторів Скарлетт Йохансон і Вин Дизеля ви дізнаєтеся цікаві факти з життя і творчості цих популярних персон і які цікаві картини з їх участь вийдуть в найближчі місяці. Наближається Новий рік, саме чудове і довгоочікуване час. Випуск LeCadeau допоможе вам створити собі чарівний образ і підібрати своїм коханим чудові подарунки.

ЛІТО: ювелірний мікс

Дорогі друзі! З радістю повідомляємо, що в літньому випуску LeCadeau багато корисної інформації про модні тенденції, світської і спортивної хроніці. Цей номер присвячений самому яскравому і провокаційному сезону, коли хочеться внести в свій образ ще більше легкості і розкутості. Літо - пора активного відпочинку, спорту, здійснення найсміливіших планів, нових цікавих зустрічей і відкриттів! Бажаємо вам за цей період встигнути плідно попрацювати, добре відпочити, як-ніколи набратися сил і енергії! І найголовніше - позитивного настрою і сонячного настрою !!! Від бутиків LeCadeau для вас вишукані та стильні новинки сезону!

Подарунки весни

Вийшов новий номер LeCadeau, присвячений сезону любові, краси, моди, творчості та нових відкриттів! Саме навесні хочеться по-новому подивитися на своє життя, внести в неї радикальні зміни, активно зайнятися спортом і серйозно попрацювати над своїм іміджем. Налаштуватися на певний ритм весни, підзарядитися її сонячним настроєм, допоможе спецвипуск LeCadeau. Тут ви дізнаєтеся про весняні модні тенденції, зокрема про ювелірних новинки, секрети успіху Наталі Портман, яскравих спортивних подіях сезону, про те чому російські історичні картини любить Леонардо Ді Капріо і багато іншого.

Золоте лето !!!

Літні образи, тренди сезону, в тому числі ювелірні хіти, новини з життя зірок, а також акції, конкурси та багато іншого - в літніх випусках газет GLAM і LeCadeau. У цих номерах читач ознайомиться з останніми колекціями відомих світових ювелірних та дизайнерських брендів, дізнається про секрети чарівності Дженніфер Лопес, нових успішних творчих проектах Брюса Вілліса, про те, як потрібно правильно розуміти мову концептуального мистецтва, а також зможе стати учасником цікавих акцій та конкурсів. Літні випуски запрошують до підписки на сторінках соцмереж, які сьогодні набирають активність. Кожен може вибрати формат, в якому йому зручно отримувати новини від LeCadeau і бути в курсі вигідних умов, пропонованих в бутиках і останніх модних тенденцій.

Зима в стилі LeCadeau!

Огляд модних тенденцій, актуальних образів, новини від відомих світових брендів, цікаві персони, секрети успіху - це і багато іншого в осінньо-зимовому випуску LeCadeau. На особливу увагу заслуговує рубрика «Подарунки», що не дивно - настала довгоочікувана, чарівна пора, коли ми даруємо один одному подарунки, бажаємо успішного року і, звичайно ж, загадуємо бажання! Підняти собі настрій, порадувати своїх близьких і знайомих, красиво висловити свої почуття і надати знаки уваги - все це можливо завдяки бутіках LeCadeau. Саме тут панує особлива атмосфера свята, який ніколи не закінчується, і тут можна придбати модні колекції від таких відомих брендів, як Korloff, Feraud, Misaki, Kenzo, Cacharel, Guy Laroche, Zeades, Rosato, Ti Sento, Ambrosia і багатьох інших, представлених на найяскравіших модних подіумах світу. В огляді ювелірних прикрас та аксесуарів новинки та стильні моделі, що відповідають останнім тенденціям моди, хіти сезону. Концепція бутиків гармонійно поєднує модні тренди і вічну класику. LeCadeau - мистецтво дарувати!

LeCadeau magazine: свята, подарунки, події!

Зовсім мало часу залишилося до таких свят, як День Св. Валентина, 23 лютого, 8 Березня, а ще не придбано подарунки, і немає чіткого розуміння - що подарувати коханим, близьким, а також друзям. Але хочеться чогось особливого, по-справжньому порадувати тих, хто нам дуже дорогий. Спеціально до свят вийшло додаток LeCadeau magazine в форматі газети, яке поспішає ознайомити своїх читачів з новими ідеями, яскравими пропозиціями, розповісти про модні тенденції, події в житті зірок і про багато іншого. Ви можете дізнатися - які новинки сьогодні пропонують відомі ювелірні бренди, що прийнято дарувати на День Св. Валентина в різних країнах, які значущі спортивні заходи пройдуть найближчим часом. І, звичайно ж, про те, щоб ваші свята були такими, що запам'ятовуються, яскравими подбали бутики LeCadeau, які надали цікаві пропозиції подарунків до майбутніх свят. Що не дивно - тому що навіть в перекладі з французького LeCadeau означає «прикраса, подарунок». А значить, тут знають, як дійсно можна порадувати свою другу половинку, дорого людини. LeCadeau - мистецтво дарувати!

Назустріч льоту!

Довгоочікуване літо! Вирушаємо назустріч новим враженням і емоціям! Літній випуск журналу LeCadeau готовий поділитися з вами прекрасним настроєм і новинами зі світу моди, краси, спорту, кіномистецтва. У нашому огляді про модні тенденції ви дізнаєтеся, що зараз в тренді, якими новими ювелірними колекціями готові вас порадувати бутики LeCadeau, що важливо врахувати при підготовці до весілля і які подарунки для бізнес-партнерів, друзів, близьких можуть бути найбільш вдалими. Для тих, хто не планує відправитися в тривалу подорож і проведе літо вдома, наш матеріал про мистецтво - декупаж. Хорошого вам відпочинку!

дорогоцінна весна

Наближається саме довгоочікуване, дорогоцінний час - час свят, весни, спілкування, ділової та громадської активності. Починається низка свят з самого романтичного - Дня Святого Валентина, в який будуть сказані численні слова зізнань у любові, подаровані подарунки, створені нові пари. 23 лютого і 8 Березня не менш яскраві приводи, щоб сказати своїм коханим, близькими рідним теплі добрі слова побажань, піднести в подарунок пам'ятні речі. Це можуть бути аксесуари, ювелірні прикраси, гаджети, косметика та багато іншого. Журнал LeCadeau-весна стане для вас гідом в світі моди, Подарунків і ювелірних Брендів. Які подарунки дарують коханим в різних країнах світу, що підносив в подарунок дамі свого серця імператор Микола II, які подарункові сети можна подарувати своїм знайомим, близьким, колегам по роботі сьогодні - в святковому випуску журналу LeCadeau. Так само ви дізнаєтеся - що буде актуально носити цієї весни, які нові ювелірні бренди з'явилися і що робить актрису Софію Аржаковський чарівною. До свят залишилися лічені дні і ми постараємося вам допомогти, щоб вони не застали вас зненацька ...

Репетиція Нового року

Всі в очікуванні дива - інакше і не назвеш дивне свято, коли занурюєшся в приємні домашні турботи, з трепетом готуєшся до зустрічі з близькими і друзями, вибираєш подарунки, продумуєш програму вечора ... Святковий випуск LeCadeau із задоволенням проведе з вами репетицію Нового року - підкаже, що можна приготувати до новорічного столу, які вбрання вибрати, як правильно підібрати подарунки, які цікаві заходи і кінопрем'єри відвідати, а також перенесе вас в різдвяну казку: зимовий Париж. У розділі «Каталог» ви зможете не тільки визначитися з прикрасами і аксесуарами для свого новорічного вбрання, але і вибрати щось в якості подарунка для своїх близьких і рідних. Новорічний випуск LeCadeau magazine дозволить вам відчути наближення довгоочікуваних зимових свят, підготуватися до них заздалегідь.

Новорічне додаток до LeCadeau magazine - журнал Mister Christmas Новорічне додаток до LeCadeau magazine - журнал Mister Christmas.

Новий випуск Mister Christmas в черговий раз доводить: казка є! На сторінках журналу ви знайдете фотофічер, знятий за мотивами твору про прекрасну Золотоволоска. Фігуристка Марія Бутирська розповість про те, як наблизити свою мрію, а психологи порадять, як втілити її в життя. Крім того, ви дізнаєтеся, куди сходити в довгі новорічні свята, в якому вбранні варто зустрічати рік Синьої Дерев'яною Коні і що обіцяють зірки на майбутній рік. Читайте випуск в зручній для вас версії !!!

Розклад на осінь

Плин часу не зупинити. На зміну теплому літу приходить яскрава осінь, а ми повертаємося до повсякденного життя, залишивши позаду далекі піщані пляжі і ласкавий океан. Можливо, саме зараз, коли сама природа вступає в нову фазу життя, варто призупинити протягом часу і озирнутися навколо себе, щоб сповна насолодитися красою осені.

Новий номер LeCadeau - калейдоскоп яскравих фарб. Осінній випуск ми присвятили ювелірних прикрас, які якнайкраще передають переливаються межі улюбленого пори року поетів. Тільки у нас ви дізнаєтесь про останні новинки в світі ювелірного мистецтва, познайомитеся з новими колекціями відомих світових брендів, зможете вибрати подарунок для себе і своїх коханих. Крім того, LeCadeau запрошує здійснити романтичну поїздку по берегах Сени і захоплюючу подорож в країну Чилі, дізнатися, як створити ідеальні відносини і які останні тренди існують в світі фешн і краси. Зустрічайте осінь разом з LeCadeau!

На хвилі літа з LeCadeau magazine!

Літо. Воно обов'язково повинно бути з ласкавим шумом прибою, прогулянками на катері, екскурсіями по екзотичних місцях, романтичними прогулянками під місяцем, шоп-турами в Париж і Мілан. Однак якщо цього не судилося збутися в найближчі місяці, то ми готові, нехай і ненадовго, перенести вас в цей самий світ: світ, де панують гармонія, щастя, безтурботність і, звичайно ж, розкіш. Тільки для вас в літньому номері LeCadeau огляд подій і літніх трендів, презентація відомих ювелірних брендів, одкровення актриси Франсуа Дебора про французьких чоловіків, літнє меню від кухаря ресторану «Сирена», променад по вулицях Парижа і ще багато цікавого. Отже, Літо почалося: нехай воно стане яскравим!

В країну - Свято!

Майбутні два місяці найбільш незвичні у році, тому, що на них припадають відразу три довгоочікуваних свята. Щоразу напередодні Дня Святого Валентина, 23 лютого, 8 березня, нам хочеться, щоб ці дати запам'яталися напевно, тому починаємо готуватися до них заздалегідь. Плануємо з улюбленими провести 14 лютого в дивовижній романтичній обстановці, продумуємо, які подарунки будемо дарувати своїй другій половинці. Так хочеться в цей день створити незвичайну особливу атмосферу, щоб влаштований нами романтик, запам'ятався надовго.

І, звичайно ж, яка зустріч весни без наших улюблених свят, коли ми вітаємо захисників Вітчизни і прекрасну половину людства! Ювелірні прикраси, аксесуари, всілякі сувеніри та предмети інтер'єру - в бутиках LeCadeau можна придбати подарунок як для колеги по роботі, друга, так і для близької людини. Ресторан «Джоведі», напередодні свят, поділиться своїми ексклюзивними рецептами, психолог Наталя Варської дасть пораду, як правильно вибрати презент знайомим і рідним, режисер театру «кіноспектакль» Олег Лещинер розповість про новий вид театрального творчості. У матеріалі про Наталі Портман ви дізнаєтеся про те, як стати «Міс Досконалість», а в рубриці «Мода / Стиль» - про нові тренди весни ...

На сторінках LeCadeau magazine вас чекає Свято! Журнал запрошує на променад, виступаючи в ролі гіда по вулицях цієї дивовижної країни.

Зробити захоплюючий передсвятковий шопінг в Москві і містах Німеччини, запастися корисними ідеями по-поводу того, як відзначити Новий рік, вибрати подарунки друзям і близьким, перейнятися атмосферою самого чарівного дня в році - допоможе новорічний випуск журналу LeCadeau. Тут ви дізнаєтеся як Джулії Робертс вдається бути завжди щасливою, а Хав'єру Бардему - успішним і затребуваним актором. Ресторан "Москвич" поділиться святковими рецептами, а в рубриці "Мода" вас чекає огляд останніх модних тенденцій. Грудневий випуск LeCadeau дозволить вам повною мірою відчути наближення Нового року та підготуватися до цього дивовижного свята. З наступаючим!

Час на щастя

Осінь - прекрасна муза художників і поетів, в усі часи надихала на створення шедеврів яскравістю фарб, неповторною красою і ледь вловимим подувом смутку. Працюючи над осіннім номером журналу LeCadeau, ми теж відчули її легкий подих і дозволили собі трохи пофілософствувати. Композитор Олександр Журбін розповів нам про те, як створює свої твори, спортсменка Ляйсан Утяшева поділилася секретом жіночої чарівності, а історія життя актриси Шарліз Терон - ілюстрація того, як бути щасливою. Крім цього, на сторінках журналу можна дізнатися про останні тенденції в світі моди, спорту, культури, автомобілів, чим здивують московські ресторани цієї осені, які зачіска і макіяж будуть актуальні. Головним діамантом осіннього випуску LeCadeau стали колекції прикрас та аксесуарів від провідних світових будинків мод, які представили нові тенденції в ювелірному мистецтві. Судячи з усього, чудове вплив осені не обійшло їх стороною ...

Подорож в літо

Не важливо де ви - на відпочинку в Іспанії, або в зарядженому діловим ритмом московському офісі, LeCadeau magazine - журнал, який внесе у ваше життя по-літньому палітру яскравих фарб і позитив. Поточний номер увібрав в себе сонячну енергетику, літній настрій, пов'язане з передчуттям довгоочікуваного відпустки і море корисної інформації. Які цікаві події відбудуться влітку в світі спорту, культури, мистецтва і моди, які корисні страви з натуральних продуктів пропонують сьогодні ресторани, який макіяж і зачіски актуальні, які модні тенденції очікувані в одязі, прикрасах, а також в яких нових кінопроектах готується взяти участь Ума Турман і багато іншого - в новому номері журналу LeCadeau, який пропонує слідувати за ним в Літо!

Подарунки весни

Весна, це тепле повітря, сонячна погода, і стан пробудження. У новому номері журналу LeCadeau Magazine є все чого нам так не вистачало холодними вечорами - і подорож по наповненому романтикою Парижу, і яскраві страви, які принесуть заряд енергії для відновлення сил, і розповідь стилістів про те, які модні тенденції чекають на нас у сезон весна- літо і, огляд моделей мотоциклів, історія автомобіля Bugatti, зустріч з креативним художником з бодіарту Е.Фріоном і ... багато іншого! У журналі опубліковано каталог з модними ювелірними прикрасами, які на цей раз буквально потопають у квітах. Якщо вам вже зараз хочеться відчути тепла і яскравих фарб, то досить просто взяти в руки цей номер і насолодитися в повній мірі навесні!

Запросити Свято!

Напередодні Нового року на світ з'явився новий номер глянцевого журналу LeCadeau Magazine. Спеціально для тих, хто знає толк в красивому житті, яскравих емоціях і чудових святах. Тільки зі сторінок цього журналу можна дізнатися, що таке справжня коштовність, де шукати натхнення для святкового вбрання, і як краще зустріти Новий рік: с..нежно або на венеціанському карнавалі. Крім того, новий номер розповість, де шукати найоригінальніші подарунки для друзів і подруг, як вибрати правильний планшетний комп'ютер, і що може змінити життя на краще. А на закуску - захоплюючі історії від прославлених акторів Ніколь Кідман і Джонні Деппа.

урожай щастя

«Сон природи», «сезон смутку» - це все про Осінь, яка, на думку багатьох, є безрадісне час депресій, втрати сил і енергії. На загальному стані людини позначаються зміни тривалості світлового дня, погоди, а також в цілому картини навколишнього світу. Але в нашому випадку ми говоримо про іншу Осінь, яка насичена цікавими справами, подіями, проектами. Яка притягує увагу своїм теплом, фарбами та чарівним світлом, що виходять з бажання діяти, бути успішним. Якщо правильно розставити пріоритети, скласти плани здійснення своїх цілей і впевнено до них йти, то саме примхливе пору року стане для вас найбільш сприятливим і «врожайним». А наступні місяці - вдалими з побудови кар'єри, ведення бізнесу, вибудовування особистісних відносин. В осінньому номері LeCadeau розкриваються формули щастя, спрямовані на відновлення гармонії з природою, оточуючими, самим собою. Це ваша осінь, ваша «золота пора»!

літо 2011

Новий номер LeCadeau magazine Яскравий и різноманітній як літня галявина. Тут можна почути шум прибою з берегів далекого і завжди святкового Ріо де Жанейро, помилуватися блискучими перлинами, здобутими з дна морського, порадіти за талановитих співвітчизників, які відзначилися в Парижі, побувати на казковій галявині, з Білосніжкою та її маленькими друзями, відчути благородний запах кращих сигар у вечірній прохолоді. Не зраджуючи своїм традиціям, ми публікуємо в журналі найактуальніші огляди моди для наступаючого сезону ну і звичайно, каталог нової продукції в кінці журналу. Нехай наш журнал зробить ваше літо ще більш блискучим!

весна 2011

Прокидається природа, тепле повітря, м'які звуки відлиги - весна, це торжество життя, карнавал вражень. Хоча календарна весна ще попереду, відкривши обкладинку нового LeCadeau magazine, вже зараз можна насолодитися сонячним настроєм цієї прекрасної пори. Щоб першими зігріти наших читачів променями весняного сонця, на сторінках нового номера ми розповідаємо про свята Франції, романтичних подарунки, весняних традиціях, фільмах про любов, прекрасної Коко, запаморочливих ароматах, стиль, красу, відносинах, прикрасах, мистецтві (в інтерв'ю з неординарною людиною і талановитою актрисою) і багато про що ще. Якщо, вам вже зараз хочеться тепла романтики, сонця і квітів магнолії, не обов'язково квапити час, досить просто відкрити новий LeCadeau magazine.

Зима 2010 - 2011

Новий номер LeCadeau magazine поспішає розповісти читачам все про наступаючої святкової зими. Відомо, щоб рік пройшов яскраво - потрібно зустріти його в найкращому місці, з прекрасними людьми і смачними наїдками. Тому ми підготували для вас, огляд кращих місць, де можна зустріти Новий рік і Різдво, кращих страв і напоїв, які можна з'їсти і випити, кращих подій, які цікаво буде відвідати протягом зимових місяців і святкове інтерв'ю. Але і це ще не все, ми пропонуємо поглянути на передчуття свята з психологічної точки зору, дізнатися про новинки моди, навчитися правильно розподіляти свій дорогоцінний час в Новому роки і, звичайно ж, вибрати правильні коштовності в подарунок рідним, близьким і просто хорошим знайомим.

осінь 2010

Саме восени чомусь хочеться озирнутися назад і підвести невеликі підсумки того, що ВЖЕ було зроблено в поточному році, якими цікавими нестандартними проектами він був наповнений, якими новими зустрічами порадував, несподіваним поворотом подій здивував. Напевно, це відбувається тому, що якщо ви не встигли здійснити задумане, то ЩЕ не пізно підкоригувати свої робочі плани, зробити корисне для сім'ї, друзів і, звичайно, для себе. Осінь - то саме час, коли вам як ніколи необхідна фізична і емоційна підживлення: якщо хочеться відпочити трохи більше звичайного, то навряд чи варто цьому перешкоджати. Кожен осінній день - чудова можливість відкрити щось нове і корисне, а ще ... це найдивовижніша пора, «очей чарівність»: можна відчути себе справжнім романтиком, ЖИТИ ЯСКРАВІШІ.

Феєрія літа

Місто, сонце, довгоочікуване літо ... І ось вже караваном тягнуться по п'ятницях автомобілі в бік Можайка і Ярославки «вікенд по-російськи»!), Заповнюються повністю місцеві парки і пляжі ...
починається найпрекрасніша пора року!
Чи готові ви її зустріти? Чи хочете провести літо з користю? Або у вас не запланована відпустка, а значить, все три місяці ви «приречені» на місто? Нічого страшного: головне налаштуватися на хвилю гармонії, яскравих перевтілень і, звичайно, удачі: все обов'язково вийде! Це не просто слова: сонце буде світити по-особливому саме для вас, зелена трава в сквері, по якій ви, можливо пройдетеся босоніж, здасться шовковистою саме вам, а ранок Великого Міста буде по-дружньому привітним саме з вами!

пора Цвітіння

Прийшла весна! Прийшла і до росіян, і до французів, перемішала ці два харизматичних держави в своєму чарівному скриньці і висипала на землю різнокольоровий купу подій російсько-французького культурного року: виставки, спектаклі, концерти, модні покази, прекрасні образи французького кіно, і пахуче, як Chanel № 5 настрій ... Франція і весна близькі по асоціативному ряду. Обидва ці слова викликають в нас цілком певні переживання: романтика, квіти, легкість. Ми відчуваємо хвилююче наближення французької феєрії, і нам не терпиться зняти з себе обтяжливу важкий одяг і одягтися в щось легке, яскраве, підкреслити свою індивідуальність кращими аксесуарами ...

Теорія ймовірності

Працюючи над номером про ідеальне життя, ми прийшли до висновку, що все відносно.

Одні не уявляють її без красивих декорацій, вважаючи, що зовнішнє досконалість і є суть ідеалу. Для інших ідеальне життя - усвідомлення безмежності власних можливостей, коли в один момент можна просто взяти квиток на літак і опинитися в будь-якій точці світу. Треті знаходять свій ідеал, займаючись улюбленою справою; причому не має значення, в який момент відчуття того, що все ідеально, сильніше - на вершині успіху або на початку шляху. Чим більше хочеться задати рамки, придумати критерії, використовувати раціональний, а не емоційний підхід до визначення ідеального, тим складніше це зробити. Ми переконалися в цьому навіть на такому, здавалося б, простому прикладі, як обговорення обкладинки зимового номера: хто вона - героїня, яка уособлює мрію про ідеальне життя?

Номер щастя!

Не хотілося б називати це трендом, але в нинішні часи багато дійсно згадали про простих радощах життя. І не тому, що це модно. Є речі, якими ми часто нехтуємо в силу їх доступності: ну що може бути простіше прогулянки на свіжому повітрі? А адже в цьому теж є принадність, а для деяких - навіть мистецтво. І якщо комусь воно невідомо, то ось ірландці, наприклад, не просто звели його в культ, а й навіть придумали меблі, яка перетворює відпочинок на природі в красивий ритуал. Якщо звичних ландшафтів для занурення у власний внутрішній світ недостатньо, можна піти по більш радикальному шляху і влаштувати собі екокемпінг де-небудь в Патагонії: сидіти в наметі, милуватися зірками і відкривати себе заново - про все це ми розповімо вам в новому номері.

Свято життя!

За що ми любимо Новий рік? Крім подарунків, які так приємно дарувати і отримувати одночасно (і яким ми присвятили кілька розворотів LC). Крім картин, практично безлюдною Москви, які можна побачити прокинувшись вранці 1 січня, і дивлячись на які, мимоволі згадуєш кадри з фільмів про захоплення мегаполісів інопланетянами (крім пргулок на яхті і запальних пляжних вечірок - альтернативний варіант) .Крім ще мільйони пояснень нашої дивної любові до нового року. Мабуть, крім усього перерахованого, ми любимо його за те, що він дарує нам нових людей, нові події, нові емоції. Про них і піде мова

І все-таки вона прийшла

Про те, що літо закінчилося, я здогадалася по різноколірних ранців, яких в один з непогожих буденних днів стало якось особливо багато ...

А що з цим поробиш? По-перше, треба обдзвонити старих друзів, з якими так довго не було можливості зустрітися, і відправитися куди-небудь всім разом. По-друге, підготуватися до відпустки. Усвідомлення того, що якихось кілька тижнів, і тьмяну картинку, залиту дощем, змінить теплий пісок, надзвичайно гріє душу. А ще восени мені хочеться писати вірші. Ідеш по вулиці, ловиш краплі дощу (зонт навмисно залишається вдома) і якось по-іншому починаєш відчувати - як-то дуже гостро. І, прийшовши додому, першим ділом кидаєшся до блокнота, щоб записати те, що ще п'ять хвилин тому було просто впала краплею або чиїмось сумним обличчям, а зараз набуло красивий і глибокий сенс.

перший номер

Слова про те, що «діаманти - це назавжди», зараз, як ніколи, актуальні. Всупереч стрімко змінюється моді. Справжні цінності залишаються незмінними, і ми знову і знову звертаємося до них, як до еталону істинної краси, не схильною до ніяким змінам.

Діаманти як «кращих друзів» останнім часом все частіше з'являються не тільки в компанії дівчат. Лаконічні, стильні, навіть іронічні прикраси з діамантами можна побачити на представниках сильної статі, що радує око не менше.

Діамантова лихоманка охопила весь світ! Дизайнери сміливо інкрустують ними гаджети - від мобільних телефонів до ноутбуків, прикрашають інтер'єри, створюють одяг, взуття, предмети декору, навіть ... шоколад!

дорогоцінний шопінг

Дорогі друзі! З радістю повідомляємо, що вийшов новий номер газети LeCadeau, присвячений модним тенденціям, новин в світі краси і стилю, а також майбутніх зимових свят! У випуску ви дізнаєтеся які нові сезонні колекції представили відомі ювелірні бренди, розділ "Подарунки" - своєрідний гід по світу розкоші та краси допоможе вам підібрати подарунки і презенти близьким людям, а в матеріалах про відомих кіноакторів Скарлетт Йохансон і Вин Дизеля ви дізнаєтеся цікаві факти з життя і творчості цих популярних персон і які цікаві картини з їх участь вийдуть в найближчі місяці. Наближається Новий рік, саме чудове і довгоочікуване час. Випуск LeCadeau допоможе вам створити собі чарівний образ і підібрати своїм коханим чудові подарунки.

Чи готові ви її зустріти?
Чи хочете провести літо з користю?
Або у вас не запланована відпустка, а значить, все три місяці ви «приречені» на місто?
Ми переконалися в цьому навіть на такому, здавалося б, простому прикладі, як обговорення обкладинки зимового номера: хто вона - героїня, яка уособлює мрію про ідеальне життя?
Є речі, якими ми часто нехтуємо в силу їх доступності: ну що може бути простіше прогулянки на свіжому повітрі?
За що ми любимо Новий рік?
А що з цим поробиш?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com