рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Норма алкоголю для жінок, або Чому чоловікам можна пити більше

  1. Що буває з тими, хто порушує
  2. Жінка швидше п'яніє
  3. Алкоголь вбивчо впливає на репродуктивну систему
  4. Алкоголь знищує зовнішність
  5. Жінки швидше спиваються
  6. Що робити?

woman.ru

Якщо на зловживає спиртним чоловіка суспільство ще може закрити очі, попутно вигадавши пару виправдань на кшталт "він знімає стрес", навіть якщо обсяг спожитого давно виражається не в грамах, а в літрах, то п'є жінка - це однозначно "дно" і деградація. Чи є об'єктивні підстави вважати, що алкоголь впливає на жінку більш деструктивно, крім святий переконаності "білих плащів" в тому, що приналежність до прекрасної статі і шкідливі звички абсолютно несумісні?

Допустима доза алкоголю - такий обсяг алкоголю, при якому він не має вираженого негативного впливу на ваше здоров'я і не викликає значних наслідків. Якщо ви дбаєте про своє здоров'я, в ваших же інтересах "вписатися" в задані рамки допустимої дози.

Важливий момент: мова йде про кількість алкоголю в день, але це не означає, що ви кожен день спокійнісінько, не думаючи про наслідки, можете потроху випивати. Навіть вживається в скромних обсягах, але регулярно, алкоголь шкодить, а висока частота породжує звичку і, отже, алкоголізм. Випивати часто - щодня, через день - значить ходити по краю безодні, як би драматично це не звучало. Такі прогулянки перетворюються в рутину і здаються безневинними, але ця видимість не завадить вам одного разу впасти в яму алкоголізму, причому абсолютно непомітно.

Допустима доза алкоголю для жінок (ВООЗ) = 20 мл етанолу в день.

Допустима доза алкоголю для чоловіків (ВООЗ) = 30 мл етанолу в день.

takzdorovo.ru

Як трансформувати це базове значення в конкретний обсяг алкоголю? Як визначити, скільки етанолу знаходиться в вашому келиху? Як зрозуміти, скільки можна випити цього напою? Єдина інформація, яка вам потрібна, - міцність напою. Розрахувати обсяг етанолу або оптимальну дозу напою можна на основі формули:

Обсяг етанолу = обсяг алкогольного напою (в мл) x вміст алкоголю в даному напої (в%) / 100

Наприклад, у вашому келиху 250 мл вина міцністю 10 градусів. Обсяг етанолу = 250x10 / 100, тобто 25 мл - і це вже перевищення допустимої дози.

І з іншого боку, скажімо, ви п'єте мартіні. Фортеця класичного мартіні - 16 градусів. Шляхом нехитрих підрахунків з'ясовуємо, що 20 мл етанолу еквівалентні 125 мл мартіні, келих трохи менше, ніж у випадку з вином. Міцність горілки - 40 градусів, тому допустима доза для жінок становитиме лише 50 мл, для чоловіків - 75 мл.

Що буває з тими, хто порушує

Ми з'ясували, що допустима доза алкоголю для чоловіків більше дози для жінок всього лише на 10 мл етанолу, а це всього-на-всього 25 мл горілки або 100 мл вина - не так багато, якщо подумати. Чи є інші причини, за якими жінкам краще триматися подалі від спиртного?

Жінка швидше п'яніє

Через більшого вмісту жиру в організмі і меншої ваги тіла етанол діє на жінку швидше, через що вона вибуває з алкогольного змагання в рекордні терміни в порівнянні з чоловіками. Звичайно, є винятки, але вони лише підтверджують правило: чоловік і жінка, які випили один обсяг спиртного, "дійдуть до кондиції" в різний час - і переможцем в цьому спринті буде саме жінка. На цій різниці, до речі, і засновані роздільні допустимі дози алкоголю для чоловіків і жінок. Крім того, помічено, що прояви алкогольного сп'яніння у випадку з жінками бувають більш драматичними: тут і глибокі "відключки" після пари коктейлів, і отруєння, і сильне порушення координації рухів. Всі ці фактори в цілому ставляться до низької переносимості спиртного організмом жінки.

tatustar.com

Алкоголь вбивчо впливає на репродуктивну систему

До слова, зловживання спиртним, і тим більше - алкоголізм, ще як впливають і на чоловічу репродуктивну систему, викликаючи проблеми з зачаттям і всілякі мутації і порушення плода. Просто у випадку з жіночої репродуктивної системою цей вплив більш руйнівно. Найбільш типові наслідки зловживання: безпліддя (ймовірність втрати здатності до дітородіння вище, ніж у інших жінок, на 50%), ризик викидня, в тому числі на пізніх термінах, серйозні ускладнення при пологах, "алкогольний синдром плода" - комплекс порушень розвитку дитини, стосуються і фізичного, і розумового стану.

Алкоголь знищує зовнішність

Зловживання спиртним нікого не прикрашає, але на жінок воно впливає набагато швидше і більш руйнівними, в тому числі і з суб'єктивних причин: нездоровий колір обличчя у чоловіка просто злегка псує загальний вигляд, синюшні відливи у відтінку особи жінки, навпаки, дуже помітні, старять її і видають її пристрасть до алкоголю. Багато хто вважає, що для реального погіршення зовнішності пити, не просихаючи, потрібно роками, але насправді досить 1-2 роки регулярно вживати по парі келихів в день, щоб все випите "надрукувати" на вашому обличчі.

Що найбільше страждає від алкоголю? В першу чергу, шкіра. Набряки, розширені пори, жахливий колір обличчя, судинні "зірочки", в'ялість, поглиблення мімічних зморшок - і це ще не повний список. На наступному місці - риси обличчя і волосся: губи виглядають безформними, ніс "важчає", волосся рідшають, стають ламкими і тьмяними. Додайте сюди ще проблеми з вагою і прискорене старіння. Навіть якщо всі ці ефекти будуть виражені незначно, вони зіпсують вашу зовнішність, причому красномовним чином: більшість людей, особливо в нашій країні, легко на око виділяють в натовпі особи зловживають.

pohmelyu.net

Жінки швидше спиваються

Статистично доведено, що у жінок алкоголізм розвивається на 3-4 роки раніше, ніж у чоловіків. Це пов'язано і з тим, що при рівних обсягах вживання концентрація етанолу в організмі жінки вище, ніж у чоловіка, і з низькою активністю ферменту алкогольдегідрогенази. Цей фермент обробляє і трансформує молекули етанолу; через різницю в його ефективності жінка виявляється менш захищеною від впливу спирту. У підсумку все типові захворювання - цироз печінки, порушення в серцево-судинної і нервової системи - розвиваються у жінок в 3 рази швидше, ніж у чоловіків.

Що робити?

Не пийте більше допустимої дози - алкоголь в еквіваленті 20 мл етанолу, не вживайте спиртне занадто часто, знаходите більш здорові способи підняти собі настрій, чи не пропивав свою красу і адекватність. А краще - взагалі залиште алкоголь за порогом свого життя, тому що нічого потрібного і корисного людині в ньому немає.

Zdravo.by - сайт про здоров'я та здоровий спосіб життя.
Онлайн-контроль:
- способу життя
- фігури
- фізичної форми

Як визначити, скільки етанолу знаходиться в вашому келиху?
Як зрозуміти, скільки можна випити цього напою?
Чи є інші причини, за якими жінкам краще триматися подалі від спиртного?
Що найбільше страждає від алкоголю?
Що робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com