рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Через скільки вивітрюється алкоголь і що на це впливає?

  1. Як відбувається процес засвоєння спиртного
  2. Дані по основним міцних напоїв
  3. Інші цікаві особливості засвоєння
  4. Як прискорити процес розпаду алкоголю

І знову здрастуйте! Незважаючи на найсуворішу заборону прийняття алкоголю за кермом і значні штрафи, кожному з нас доводиться бувати на застіллях. Іноді доводиться сідати за кермо, але немає повної впевненості в тому, вивітрилися чи пари спиртного з організму. Тим більше, що цей показник досить індивідуальний і залежить від маси тіл і віку, статевої приналежності і сорти напоїв, які ми вживаємо. Отже, в цій замітці будемо говорити про те, через скільки вивітрюється алкоголь.

Як відбувається процес засвоєння спиртного

Багато в чому для того, щоб відповісти на таке запитання необхідно враховувати, в якій фізичній формі перебуває людина. Гармонійно розвинені, спортивні люди, які не страждають зайвою вагою, засвоюють спиртне швидше за інших. А це означає, що воно вивітриться з організму швидше. Навіть емоційний стан, як кажуть медики, може впливати на цей критерій. Метаболічні процеси протікають швидше, коли пацієнт перебуває в стані шоку чи психологічної травми. На ділі виходить, що він тривалий час п'є і не може сп'яніти. Проте, спирти в його організмі все-таки накопичуються. Багато в чому для того, щоб відповісти на таке запитання необхідно враховувати, в якій фізичній формі перебуває людина

Вважається, що пари легких напоїв швидко повністю залишають нашу кров. Але це не означає, що після випитого пива можна пожувати жувальної гумки і відразу ж сідати за кермо. Наприклад, якщо маса тіла людини становить 90 кг, і він випив келих звичайного по своїй міцності пива, то остаточно воно вивітриться через 1,5 години. Дія міцного пива збільшується до 4-х годин - саме стільки знадобиться для його остаточної нейтралізації.

Дані по основним міцних напоїв

Те ж саме стосується вин звичайних або ігристих. Що шампанське, що вино традиційне буде залишати організм не менше години, і це коли мова йде про якісь 100 грамах. Все йде ще складніше з міцними напоями. Практично всі види такого спиртного (будь то горілка, ром, віскі, коньяк) довго вивітрюються: 100 випитих грам будуть засвоюватися протягом не менше 4-х годин.
Більш докладно вплив спиртного і швидкість, з якою він залишає людський організм, демонструє таблиця:

Що цікаво, практично немає ніякої різниці для водія, крім смакових якостей - яке пити вино: червоне або ж біле. Час, за який вона залишає організм, практично однаково. Одним з найбільш популярних напоїв у наших співгромадян є пиво. Так, для чоловіка середніх років і середньої комплекції після вживання 1,5 літрів цього хмільного напою через годину вміст алкоголю в крові буде становити 0,61 проміле. Через 3 години це значення скоротиться вдвічі, а за нульову позначку зміст досягне через 6,5 годин. Враховуйте, що невеликий запах алкоголю, тим не менш, може залишатися в диханні, якщо не забезпечити собі щільний сніданок.

А пари алкоголю якраз і аналізує алкотестер, яким озброєні співробітники ГИБДД. Я вже писав раніше матеріал на тему, як обдурити алкотестер . А пари алкоголю якраз і аналізує алкотестер, яким озброєні співробітники ГИБДД

Інші цікаві особливості засвоєння

Результатом алкогольного сп'яніння виступає поєднання процесів і розладів (неврологічних, психічних, вегетативних). Невеликі дози алкоголю здатні підняти настрій, поліпшити емоційний фон, зняти напругу, створити відчуття веселості і безтурботності. Такі відчуття все одно носять тимчасовий характер, і їм на зміну приходять депресивні стани, втрата контролю, агресивність.

Є різниця між тим, хто є водієм: чоловік або жінка. Це ще одна цікава особливість. Справа в тому, що їх організми переробляють пари спиртного за різні відрізки часу. Вважається, що жінка здатна засвоїти 0,1% за годину, тоді як для чоловічого організму ця цифра трохи вища і становить 0,15% / год.

Як прискорити процес розпаду алкоголю

Часом існує необхідність примусово вивести алкоголь якнайшвидше - наприклад, виникла необхідність в поїздці за кермом в самий найближчий час. Однак зловживати такими заходами не варто. Для термінового протверезіння потрібно виконати наступні дії:

  • прийняти холодний душ, а ще краще вилити на себе відро крижаної води і гарненько розтерти;
  • дуже корисно зробити самому собі або попросити родичів виконати масаж ступень;
  • допоможе чистка зубів або пожувати листя перцевої м'яти;
  • будь-якими засобами спровокувати блювоту для того, щоб спиртне вийшло якомога швидше (найбільш корисний спосіб відразу після випитого, поки воно не встигло всмоктатися в кров);
  • в кінці всіх заходів можна випити міцного чаю або кави.

Але пам'ятайте найголовніше - п'яному за кермом не місце!

Не можна назвати цей спосіб гарантованим. Він скоріше допоможе тому, хто випив недавно невелику дозу неміцного спиртного. У всіх інших випадках, можна домогтися короткочасного (не більше, ніж на півгодини) протверезіння організму. Як бачимо, дорогі друзі, не так-то швидко прийнятий алкоголь покидає кров. А це значить, що краще не вживати міцних напоїв, якщо в найближчі години має бути поїздка за кермом, щоб потім не оскаржувати результати експертизи. Також Вам буде цікаво, що може загрожувати водієві відсутність знака "Шипи" . Будьте уважні на дорозі! Почуєте в нових нотатках на автомобільну тематику!

З повагою, автор блогу Андрій Кульпанов

Місце для контестном реклами


Автор: Андрій

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com