рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Мелірування на русяве волосся з нашими відео і фото

  1. Який технології варто віддати перевагу - в нашому огляді
  2. Що таке мелірування?
  3. Тенденції 2018 року в мелірованії на русяве волосся
  4. Для тих хто любить холодні відтінки, мелірування Ice Tint наше відео
  5. Шатушь
  6. Каліфорнійське мелірування підходить для попелястих і світло русявого волосся
  7. Каліфорнійське мелірування на коротке русяве волосся
  8. Венеціанське мелірування на темне фарбоване волосся, наше відео
  9. Фарбування OMBRE HAIR COLOR
  10. Брондірованіе на русяве волосся
  11. зворотне мелірування
  12. Мелірування на фольгу або папір
  13. комбінована техніка
  14. Кращі засоби для мелірування
  15. Стрижка - до або після
  16. Догляд за зачіскою після мелірування
  17. Мелірування на русяве волосся - за і проти
  18. Підведемо підсумки
  19. тут ви можете визначити свій цветотип зовнішності і дізнатися які відтінки вам підходять.

Привіт, милі дами! Якщо природа обдарувала вас русявим волоссям, то ця стаття про види мелірування - для вас. У ній ми опишемо існуючі техніки, розповімо про плюси і мінуси кожної з них, підкажемо який варіант краще вибрати для того чи іншого типу волосся.

Який технології варто віддати перевагу - в нашому огляді

Мелірування на русяве волосся - це данина моді на натуральність і відмінний спосіб поекспериментувати зі своїм образом, не вдаючись до радикальних заходів. Світлі пасма від природи - справжній подарунок, додавши до нього належний догляд і виділивши гідності делікатним і вишуканим мелірування, володарка отримає стійкий ефектний результат, який не поступається голлівудському шику.

Що таке мелірування?

Процедура зміни кольору окремих пасом за допомогою видалення зі структури волосся меланіну - тобто часткове освітлення - така загальна характеристика цієї багатогранної і дивовижною салонної послуги, що перетворюють мільйони жінок по всьому світу.

Контрастне, асиметричне, креативне або натуральне - у кожного методу своя мета і, відповідно, свої техніки та засоби.

Контрастне, асиметричне, креативне або натуральне - у кожного методу своя мета і, відповідно, свої техніки та засоби

Тенденції 2018 року в мелірованії на русяве волосся

Схильність до природних образів не тільки не готова вийти з моди, але і продовжує свій тріумфальний хід, розкриваючи красу, закладену в представниць прекрасної статі від народження. Відповідно до такого сценарію, в новому 2017-18 році салон краси «Naturel Studio» віддасть перевагу самим щадним і м'яким відкритим технікам мелірування на русяве волосся.

Для тих хто любить холодні відтінки, мелірування Ice Tint наше відео

Ice Tint вуаль наше відео

Ніякої фольги, термобумаги і інших застарілих хитрощів - тільки творчість професіоналів, що створюють на розкішних зачісках клієнтів за допомогою кисті неповторні візерунки, максимально наближені до ефекту сонячного перетворення. Схема нанесення осветляющего складу, розмір і кількість пасом будуть різнитися залежно від обраного вами способу. Мистецтво підкорення елітної відтінку гами є тільки досвідченим майстрам, чия практика обчислюється роками.

Шатушь

Нічого зайвого, крім наслідування природі - суть техніки мелірування Шатушь, створюваної на волоссі за допомогою пензлика, підпорядкованої твердої руки майстра. Ніяких перегинів, яскравих або контрастних акцентів - тільки удосконалення русявих локонів. Раніше природності переходу відтінків домагалися методом начосу пасом, але сьогодні девіз майстрів «не нашкодь!», А також наявність кращих технологій усунули цю маніпуляцію з процедури, дозволивши добитися досконалого результату менш агресивними способами.

Каліфорнійське мелірування підходить для попелястих і світло русявого волосся

Задовго до появи професійних перукарських послуг жительки сонячних регіонів вдягалися за допомогою природи: світлі і темні локони южанок вигоряли, радуючи неповторністю візерунків і особливою гармонійністю. Не дивно, що пізніше технологію, яка імітує гри світла, назвали каліфорнійським мелірування - на честь сформованого образу американки, яка проводить весь свій час на пляжі. Наші фото і відео в матеріалі про техніку каліфорнійського мелірування наочно демонструють даний метод часткового освітлення волосся.

Такий метод фарбування допускає розумні перебільшення. При майстерному виконанні шевелюра переливається відразу кількома відтінками - від натуральних до зачаровують золотистих і стриманих платинових.

Каліфорнійське мелірування на коротке русяве волосся

Венеціанське мелірування на темне русяве волосся

Русяве волосся, які межують з темними відтінками, перетворює венеціанське мелірування. Свою назву техніка отримала подібним каліфорнійському способу чином: історія розповідає про хитрощах італійок, які прагнули змінити свою балканську зовнішність, годинами просиджуючи під жарким сонцем на рудих середземноморських дахах. Ефект від такої непростої затії виходив відмінним: волосся набували чарівну гаму медових, коньячних і золотистих відтінків, освіжаючих колір обличчя і підкреслюють достоїнства венеціанок.

Венеціанське мелірування на темне фарбоване волосся, наше відео

Сьогодні ніхто не коротає дні і тижні під відкритим небом, а йде до стиліста, який пензлем і фарбою, присмаченою фантазією, відтворює шедеври сонячного праці на темно-русявого локонах. Рельєф, обсяг і глибина нової зачіски як і раніше працюють на удосконалення способу леді - допомагають зовні помолодіти і посвежеть.

Фарбування OMBRE HAIR COLOR

Якщо ви ще не чули про голлівудську манії - Амбра фарбуванні, то розповідаємо докладно. Сьогодні серед зірок такий метод колорування волосся є найбільш затребуваним. Технологія пропонує жінкам найнеймовірніші поєднання кольорів і варіацій їх застосування. Для русявий модниць цей вид фарбування приготував кілька сюрпризів:

  • Super Natural OMBRE - тільки жінка і її друг сонце
  • Асиметричне амбре - для нестандартного креативу
  • Хайлайтінг - гра світла і тіні на русявих локонах
  • Класичне омбр - довговічна доглянутість

Super Natural OMBRE - тільки жінка і її друг сонце   Асиметричне амбре - для нестандартного креативу   Хайлайтінг - гра світла і тіні на русявих локонах   Класичне омбр - довговічна доглянутість

Фарбування OMBRE виконується за допомогою перерахованих вище відкритих технік мелірування.

Брондірованіе на русяве волосся

Який відтінок ви збираєтеся привнести в свій образ? Відкритий теплий або таємничий холодний - в будь-якому випадку, брондірованіе стане відмінним вибором. Природне золото або благородний попелястий відлив будуть передані таким способом в грамотному поєднанні близьких відтінків - не більше трьох на образ.

Світлі кінчики, наближені до природного вигоряння, переходять в більш темні корені за допомогою каліфорнійського, Шатушь або венеціанського мелірування - ніяка фольга не зможе впоратися з такою тонкою роботою.

Брондірованіе не терпить змішання теплих і холодних відтінків, додає образу матовість і розкішний лиск.

зворотне мелірування

Ні, ні, це не чорні пасма на світлому волоссі! Це дуже витончена і креативна технологія, яка сприяє поверненню доглянутого вигляду зачісці, підданої частому мелірування в минулому.

Технічно вона повторює класичне часткове фарбування: певні пасма вибираються із загальної маси волосся і відтіняються. Тільки ось колір вибирається в такому випадку максимально наближений до рідного. Решта світлі локони виглядають як свіже мелірування, і при отрастании волосся не виникає різкого переходу.

Спосіб дуже зручний для тих, хто хоче завершити експерименти з мелірування і плавно повернутися до свого природного кольору.

Мелірування на фольгу або папір

Скажімо пару слів про класику жанру - освітленні пасом русявого волосся на фольгу. Сьогоднішні брондірованіе і OMBRE HAIR COLOR виконуються як на відкритому повітрі, так і в фользі. Закритий метод фарбування вважається менш щадить для волосся, але з використанням OLAPLEX технологія ставати безпечної та дозволяє домогтися максимально світлого або чистого відтінку.

комбінована техніка

Іноді для створення складного креативного мелірування майстра вдаються до комбінування технік. Такий підхід дуже рідкісний - кожен раз застосовується особливе поєднання, потрібне для конкретного випадку. Так, наприклад, можна поєднати минуле і сьогодення: фарбування на фольгу для темного мелірування, з одним з відкритих методів на русяве волосся.

Кращі засоби для мелірування

Салон краси «Naturel Studio» знаходиться в постійному пошуку кращих технологій і засобів, які дозволять проводити будь-яку процедуру максимально ефективно і безпечно. У процедурах мелірування ми використовуємо тільки найдосконаліші засоби, що не містять аміаку та інших шкідливих осветляющих компонентів.

  • L'Oreal на основі бджолиного воску
  • Chi з вмістом шовку

Велике значення також має вищеописана техніка відкритого мелірування, яка не дозволяє діючих речовин освітлювача впливати на волосся довше покладеного часу. На повітрі суміш поступово висихає, сповільнюючи роботу активних інгредієнтів. Фарбування при такому підході виходить максимально щадним, не поступаючись в ефективності застарілим засобам, зіпсував не одну шевелюру.

Стрижка - до або після

Питання про те, коли краще зробити стрижку - до або після мелірування - один з найпоширеніших. Виходячи з досвіду, ми рекомендуємо дотримуватися наступних рекомендацій:

  • Якщо ви збираєтеся зробити мелірування на русяве волосся в перший раз (тобто на вашій нинішній зачісці його або не було, або ви повністю зістригли раніше піддавалися часткового фарбування пасма), то однозначну пораду - зробіть стрижку до зміни кольору волосся. Так ви уникнете неприємної помилки у вигляді спотворення задуманого малюнка.
  • Якщо ви повторюєте мелірування і кінці волосся у вас вже прояснені, то цілком допустимо моделювання форми зачіски після фарбування окремих пасом.

Догляд за зачіскою після мелірування

Багато клієнтів діляться спостереженнями, що догляд за волоссям після мелірування не ускладнювати, а часом, навпаки, спрощується, адже фарбування позбавляє шевелюру, схильну до жирності, від цієї неприємної особливості приблизно на півтора місяця. Однак є ряд пунктів, які ми рекомендуємо вивчити, щоб підтримувати зачіску в доглянутому і здоровому стані.

  • Очищення. Кращим вибором стане професійна лінія шампунів для сухих і ослабленого волосся.
  • Харчування і відновлення шевелюри, що зазнала кількох мелірування і інших агресивних процедур, варто проводити тільки у професіонала. Відмінно підійдуть кератинові програми і процедури «Щастя для волосся».
  • Завивка і випрямлення допустимі після мелірування в тому випадку, якщо волосся перебувають в хорошому стані. Рекомендується застосування тільки самих щадних технік у вигляді біозавивка і кератинового випрямлення, в іншому випадку ризик пошкодити шевелюру досить великий.
  • Тонування пасом, з яких вже вимився відтінок, можна виробляти вже через місяць після мелірування. Знову-таки, бажано робити це у свого стиліста із застосуванням найбезпечніших засобів і методів.
  • Розчісування. Через підсушують властивостей фарбування, волосся можуть стати менш слухняними і легко піддаватися заплутування. Зволожуючі процедури і застосування щадних гребінців або власних пальців спростять догляд за новою зачіскою і збережуть її здоров'я.

Мелірування на русяве волосся - за і проти

Перед процедурою часткового освітлення варто розібратися, чи варто вона того. Мінусами мелірування стануть:

  • Зневоднення волосся в певній мірі. Швидше за все, шевелюра вимагатиме дбайливого ставлення і додаткового догляду.
  • Тривалість сеансу - приблизно 2 години. Чи не саме комфортне проведення часу для зайнятих осіб.
  • Заборона на мелірування після численних фарбувань або хімічної завивки. Поки волосся не заіскряться здоров'ям, жоден поважаючий себе майстер не візьметься за таке їх перетворення.

Плюсів у мелірування більше:

  • Поліпшення сприйняття рідного кольору волосся, особливо якщо він «мишачий»
  • Ефект тримається в середньому 3 місяці
  • При отрастании різниця не помітна
  • Плавне вимивання відтінку без кордонів фарбування
  • Процедура максимально делікатна
  • Зменшення жирності волосся
  • Натуральність нового способу
  • Візуальний ефект густий шевелюри
  • Можливість суміщення з біозавивкою, випрямленням волосся, хімічної завивки і карвінгом
  • Допустимий метод перетворення при вагітності і лактації.

Підведемо підсумки

Отже, процедура мелірування на русяве волосся розкрита повністю: її незаперечні переваги перекреслюють негативну складову. Часткове фарбування волосся, з року в рік стаючи все більш безпечним і доступним, продовжує перетворювати прекрасну половину людства, надаючи зачісці об'єм, глибину, доглянутість і, звичайно ж, «родзинку».

тут ви можете визначити свій цветотип зовнішності і дізнатися які відтінки вам підходять.

Роботи наших майстрів

Роботи наших майстрів

Якщо вам хочеться більше прикореневого об'єму без укладання! Подивіться відео про процедуру BOUFFANT

Завершити свій образ сяючим кольором обличчя, зволоженою і молодшою ​​шкірою Вам допоможе процедура біоревіталізації

Що таке мелірування?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com