рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фарбуємо з користю

Кажуть, що природа ніколи не помиляється, видаючи той чи інший набір зовнішніх даних - колір шкіри завжди гармонує з відтінками волосся і очей Кажуть, що природа ніколи не помиляється, "видаючи" той чи інший набір зовнішніх даних - колір шкіри завжди гармонує з відтінками волосся і очей. Але умови сучасного існування далекі від природних, і тому багатьом несвідомо хочеться привести власну зовнішність у відповідність зі своїм способом життя, характером і навіть світоглядом.

По-справжньому просторе поле діяльності - волосся. Перефарбувавши їх на власний смак, можна без слів заявити оточуючим буквально про все, аж до нюансів настрою.

нинішньої осені Schwarzkopf & Henkel запропонує покупцям нову крем-фарбу для волосся Diadem. Вона створена на основі нової системи "Насичений колір", завдяки якій ефективність фарбування підвищується на 30%.

Нова фарба ще й доглядає за волоссям: завдяки використанню провітаміну В5 якість волосся після фарбування стає краще, ніж до нього. Провітамін В5 вноситься в крем-фарбу безпосередньо перед її використанням - це дозволяє зберегти всі його властивості. Провітамін загладжує відкрилися лусочки, роблячи волосся м'якими і шовковистим, і зберігає більшу частину пігменту всередині волосся. Саме тому вдається надовго зберегти насиченість кольору і якісно зафарбувати наявну сивину.

У палітрі, запропонованої Diadem, 20 відтінків: 4 осветляющих (в тому числі матовий перловий блондин), 7 натуральних, 9 модних. Модними називають всі відтінки червоного, не властиві людським волоссям - бордо, гранат, полуниця, корал, баклажан і інші. Незважаючи на їх явну "сміливість", ці відтінки особливо популярні у жінок старше 30 років: всупереч поширеній думці вони не роблять шкіру більш блідою, а навпаки, надають їй моложавий рожевий відсвіт . Але останнім модним тенденціям відповідає швидше порівняно великий вибір осветляющих відтінків - блондинки зараз знову на піку популярності.

Diadem призначена для використання в домашніх умовах, але цю марку Schwarzkopf & Henkel позиціонують як більш елітну продукцію, ніж інші фарби цієї фірми. Очікується, що за популярністю новинка буде конкурувати з Feria від L'Oreal .

У набір для фарбування входять не 3, як це прийнято, а 4 предмета: рукавички, крем-фарба, аплікатор з проявляє емульсією і новинка - саше з провітаміном В5. Рекомендована ціна - 150-155 рублів. Diadem з'явиться в продажу вже у вересні.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com