рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коли стригти волосся за місячним календарем в травні

  1. Найсприятливіші дні для стрижки волосся
  2. Сприятливі дні для стрижки волосся
  3. Хороші дні для стрижки волосся
  4. Несприятливі дні стрижки волосся в травні 2018
  5. Коли стригти волосся за місячним календарем стрижок на травень 2018 року

Місячний календар стрижок на травень 2018 року зі вказівкою сприятливих і хороших днів для стрижки волосся, а так само, і несприятливих місячних днів, які краще уникати. Наш місячний календар стрижки волосся на Травень 2018 року допоможе Вам спланувати дні відвідування перукаря і подбайте про це заздалегідь і запишіть собі в щоденник, так як різні події місячної доби впливають на різні аспекти нашого життя - здоров'я і енергетику, роботу і бізнес, відносини з оточуючими і багато іншого.

Зміст статті:

  1. Найсприятливіші дні для стрижки волосся
  2. Сприятливі дні для стрижки волосся
  3. Хороші дні для стрижки волосся
  4. Несприятливі дні стрижки волосся в травні 2018
  5. Коли стригти волосся за місячним календарем стрижок на травень 2018 року

Найсприятливіші дні для стрижки волосся   Сприятливі дні для стрижки волосся   Хороші дні для стрижки волосся   Несприятливі дні стрижки волосся в травні 2018   Коли стригти волосся за місячним календарем стрижок на травень 2018 року

Найсприятливіші дні для стрижки волосся

21 травня 2018 року

Місяць у вогняному знаку зодіаку Лев і під його впливом волосся стають сильнішими і гущі. Вдалий час для процедур з волоссям - стрижка, укладання, фарбування, тонування і знебарвлення. Можна зробити легкі локони і це допоможе отримати природну енергетику. Покраска волосся додасть Вам сексуальності і Ви отримаєте впевненість в собі, чим уважніше ви поставитеся до стрижки волосся, тим більше отримаєте сексуальних флюїдів.

21 травня - це 7 місячний день і стрижка волосся в цей день приверне позитивну енергію і загострення інтуїції. В цей час ви будете готові захищати свої інтереси і рішення. Нові ідеї вирішуються легко. Не вступайте в суперечки і не приймайте на себе негативну енергію, будьте щасливі й добрі, і вам повернеться це сто разів!

Зростаюча фаза Місяця сприяє зміцненню коренів, поліпшенню волосся і їх швидкому зростанню.

День тижня субота - в цей день остригають весь негатив, накопичений людиною, а так само позбавить від туги і депресії, неприємних для вас спогадів.

Сприятливі дні для стрижки волосся

16 травня 2018 року

Місяць у знаку зодіаку Близнюки і під впливом цього знака саме волосся можуть почати витися. Цей день підійде для завивки, хімічної в тому числі, тонування і фарбування волосся, фарбувати варто натуральними барвниками - це принесе грошову енергетику. Так само, можна експериментувати з довжиною волосся, формою і кольором, це принесе тільки позитив у ваше життя.

16 травня - 2 місячний день стрижка в цю фазу допоможе налагодити потік енергії здоров'я і це вплине на оновлення стану всіх органів організму.

Так як цей день вважається дуже активним, то і втома настане дуже швидко, рада - раніше лягти спати і відновити сили для майбутнього дня.

Зростаюча фаза Місяця сприяє зміцненню коренів, поліпшенню волосся і їх швидкому зростанню.

День тижня субота - допоможе в налагодженні відносин, можливе отримання несподіваного звістки.

17 травня 2018 року

17 травня 2018 року

Місяць у знаку зодіаку Близнюки сприяє для проведення таких процедур як завивка, в тому числі і хімічна, тонування і фарбування волосся; якщо ви бажаєте досягти успіху на своєму робочому місці, то пофарбуйте волосся натуральними барвниками.

Не варто сьогодні ускладнювати форму зачіски, ніж більш природна і проста вона, тим більше ви отримаєте енергії від природи.

17 травня 12:00 - 3 місячний день, стрижка волосся в цей день забезпечить приплив матеріальної енергії, якщо хочете перебільшити своє матеріальне становище - змініть довжину волосся.

Сьогодні проявиться надзвичайна активність - енергія буде вихлюпуватися з вас, ви проявите допитливість і захочете нових пріключеній.Для залучення позитивної енергії, розчешіть волосся стільки раз, скільки Вам виповнилося років.

Зростаюча фаза Місяця сприяє зміцненню коренів, поліпшенню волосся і їх швидкому зростанню.

День тижня субота - підвищить віру в себе і свої сили, зміцнить ваш авторитет.

26 травня 2018 року

26 травня 2018 року

Місяць у знаку зодіаку ваги і в цей день принесуть величезну користь оздоровчі процедури для волосся - натуральні трав'яні відвари і легкі масочку для волосся.

26 травня 12:00 - 11 місячний день, стрижка волосся в цей день зберегти здоровя і вбереже від негативної енергетики образ. Фарбування волосся натуральними барвниками полегшить вирішення питань роботи і бізнесу, але не варто кардинально змінювати колір і довжину Вашого волосся.

Зростаюча фаза Місяця сприяє зміцненню коренів, поліпшенню волосся і їх швидкому зростанню.

День тижня субота - день позбавлення від частини проблем, що накопичилися, які виникали від дій оточуючих, і підвищення самооцінки і впевненості в собі, і позбавлення від самотності.

Хороші дні для стрижки волосся

Якщо Ваша зайнятість і обставини, що склалися все-таки не дозволили Вам підстригти волосся в сприятливі дні для стрижки волосся, то ми Вам пропонуємо ще кілька хороших днів дня відвідування перукаря в травні місяці:

  • 5 травня 2018 року - Місяць в земній знаку зодіаку Козеріг і стрижка в цей день поліпшить стан Вашого волосся - вони менше січеться, значно скоротитися їх випадання і волосся стануть міцнішими і гущі. А день тижня субота - день позбавлення від частини проблем, що накопичилися, які виникали від дій оточуючих, і підвищення самооцінки і впевненості в собі, і позбавлення від самотності.
  • 14 травня 2018 року - Місяць в земній знаку зодіаку Телець і стрижка волосся в цей день додасть вашому волоссю сил і енергії, а зовнішній вигляд їх значно покращиться; оздоровчі процедури, проведені в цей день, дадуть тільки позитивні ефект і не тільки салонні, але і домашні процедури, проведені самостійно; вдалим буде зафарбовування сивини. А день тижня субота - в цей день остригають весь негатив, накопичений людиною, а так само позбавить від туги і депресії, неприємних для вас спогадів.
  • 19 травня 2018 року - 5 місячна доба додадуть вам творчих сил і енергії. При фарбуванні волосся в натуральні тони, енергетика цього дня приверне ділові зв'язки. Зростаюча фаза Місяця сприяє зміцненню коренів, поліпшенню волосся і їх швидкому зростанню. А день тижня субота - день позбавлення від частини проблем, що накопичилися, які виникали від дій оточуючих, і підвищення самооцінки і впевненості в собі, і позбавлення від самотності.
  • 23 травня 2018 року - Місяць в земній знаку зодіаку Діва і стрижка волосся в цей день сприяє швидкому росту волосся, укладка надовго збереже форму, а завивка волосся зробить ваш краше і буде довго триматися; оздоровчі процедури, проведені в цей день, дадуть тільки позитивний ефект; вдалим буде фарбування і тонування волосся, навіть чудово пройде зафарбовування сивини. Зростаюча фаза Місяця сприяє зміцненню коренів, поліпшенню волосся і їх швидкому зростанню. А день тижня субота - допоможе в налагодженні відносин, можливе отримання несподіваного звістки.
  • 24 травня 2018 року - Зростаючий фаза Місяця сприяє зміцненню коренів, поліпшенню волосся і їх швидкому зростанню. А день тижня субота - підвищить віру в себе і свої сили, зміцнить ваш авторитет.

Несприятливі дні стрижки волосся в травні 2018

11, 13 і 18 травня - найсприятливіші дні для стрижки волосся, постарайтеся їх уникнути і підібрати більш сприятливу дату для стрижки волосся.

Коли стригти волосся за місячним календарем стрижок на травень 2018 року

Необхідно дотримуватися певних заходів безпеки:

  • сприятливі дні для стрижки використовувати за призначенням, а в несприятливі дні - утриматися від відвідування перукаря.
  • в періоди молодик краще відмовитися від стрижки волосся, тому що в ці дні стрижка вкорочує життя людини.

Шановний читачу! ми раді, що Ви зайшли на наш сайт http://astrovenus.ru і хочемо Вам запропонувати підготуватися заздалегідь до подій наступного місяця і подивитися Місячний календар стрижок на червень 2018 роки)
УДАЧІ В В УСІХ ваших починаннях І ЗДОРОВ'Я ВАМ І ВАШІЙ СІМ'Ї !!!!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com